Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

nie wrzuciłam tego po to, abyście brali przykład przypadkiem :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie :mrgreen: ?

Zresztą, pamiętajcie moi drodzy, gdyby znalazła się kobieta która byłaby na tyle "szalona" by ze mną być - automatycznie ziemia się rozpada na pół :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

ej zauważyliscie, że jak my 3 gadamy to nikt nie wchodzi do tego tematu? jakbyśmy wszystkich odstraszali :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale się nie dziwie gdybym dziś dopiero się zalogował i zobaczył ten wątek , pomyślałbym , że to forum dla ludzi którzy nie szukają pomocy tylko już zwariowali :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ejj mam pomysła, może my powinnismy mieć swój właśny temat? :shock:

-- 29 cze 2012, 00:01 --

albo lepiej: własne forum, byłoby to zdrowsze dla innych

-- 29 cze 2012, 00:01 --

nie zapomnijcie, przydałby się conajmniej osobny internet dla nas >.< :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Locust, o witaj u popaprańców :D

-- 29 cze 2012, 00:06 --

Tomcio Nerwica, czuje się jak tredowata xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, grasz na czymś?

Stark, :papa: jak to w kukłe?

Tomcio Nerwica, ale spoko nie jest źle, przysżło pare osob :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Przy rodzince hmm...narzekać nie mogę, nerwować też nie, jakieś śmiechy,hihy i inne badziewia mam gdzieś... no to pozostaje mi bezmyślne wykonywanie poleceń : ).

niestety,nic prócz ględzenia, i bezmyślnego wykonywania poleceń (nie zawsze tu nawet, bo i tak jestem w wielu materiach daremny) nie potrafię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no właśnie już uciło... a przecież dziś grzeczni jesteśmy dosyć, żadnego kanibalizmu, nieźwiedzi i szowinistycznych żartów :bezradny:

-- 29 cze 2012, 00:22 --

Stark, oj Ty kukło :roll: i całą sobote z nimi spędzasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to co może zaczniemy jakiś głupi temat? :D (głupszy niż był)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.