Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, Majątek można w sumie dołączyć,ma się interes we wspólnych pieniądzach.

Możliwe że podobnie i resztę : ),coś dając od siebie drugiemu człowiekowi,również czegoś oczekujemy...

Nawet "bezinteresowna" pomoc, czy wynikająca z dobrej woli,daje nam satysfakcje że komuś pomogliśmy,też jest za tym jakiś interes,ale nie jest to złe w gruncie rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po rostu nie lubię pewnych zartów, które w/g niektorych mają być zabawne a nie są i obrazaja w pewien sposób wszystkie kobiety, nie bawi mnie to

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

jeżeli az tak Cie uraziłam to mzesz zrobić to samoo życze powodzenia, dalej nie widzisz swojej winy i to jest przykre właśnie, ze Ty tego nie widzisz i pewnie już nie zobaczysz, jak chcesz to daj ignoruj, nie zrobie tego bo ty mi to zasugerowałes jeśli robie cos takiego to tylko i wyłącznie z własnej woli pod niczyim naciskiem, chyba cie ruszyo bo reakcja była dość emocjonalna zreszta przypuszczałam ze taka będzie

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, była tak emocjonalna , że się pociąłem ( nie miałem czym , więc musiałem rozbić butelkę z piwem , cholera a była jeszcze połowa :-| ) , wypiłem litr spirytusu i musiałem zajrzeć do słownika " ciętych ripost " ;) A winny się czuję , zaraz zarzucę krzyż na plecy i stanę się męczennikiem , za ten ohydny , wysublimowany ( za trudne słowo dla mnie ) i szowinistyczny żart :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Obiektywnie, to dowcip Tomcia nie był obraźliwy , Wygłupiają się tu wszyscy i nie zawsze są to wyszukane teksty :roll:

Tomcio Nerwica, Tahela też Cię nie chciała obrazić, napisała że to żart, prawda??

Wiem ,że jesteśmy przeczuleni., ale dajcie na luz, Nie macie poważniejszych problemów?? Po cmoku na zgodę i spokój ma mi tu być :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

ja zartowałm tak samo jak ty , wyluzuj , taki z Ciebie żartownis i wyluzowany facet , troche dystansu do siebie, taki mi sie zarcik kobznął jak tobie hihi , nie rozbawił Cię a myslałam ze sobie pozartujemy

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Oczywiście , że z gwinta , niestety po połowie flaszki ( którą próbowałem wypić duszkiem) odezwały mi się poranne naleśniki z truskawkami , niestety wybiło mnie to z pantałyku ( brzmi trochę dwuznacznie) i resztę musiałem pić przez słomkę :P:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

i aż tyle wyczytałes ze słownika, to gratuluje , ja sobie bez wspomagaczy radze takich póki co,chodzi o słownik oczywiście chociaz ze spirytusem też ostroznie bym radziła,

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Tylko ja się naprawdę nie spinałem , trudno mnie wyprowadzić z równowagi , udaję się to koncernom tytoniowym , gdy cenny papierosów idą w górę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark,

dobranoc , no ty sie zachowałeś z klasą , siła charakteru ,

spij smacznie i dobrze Sławku

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, same mu postawimy diagnoze ;) slyszy jak nalesniki do niego mowia..hmmm :P

-- 05 cze 2012, 01:22 --

tahela, skonczysz juz do licha prowokowac :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

a ja tam wiem, nie znam Cie,

nie spinał sie Sławek to moge powiedzieć z pewnościa co do Ciebie to mam watpliwości , a zreszta niech Ci bedzie , mi tam juz minęło i wszystko mi jedno jaka była Twoja reakcja,

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Wiesz , jeśli zachować sie z klasą , oznacza siedzieć cicho i dać sobą pomiatać , to wolę być chamem ;)

Zresztą mam poważniejsze problemy , niż krytyka moich wysumiblo ... wysumiblow ... szowinistycznych żartów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.