Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Nortt, no..właśnie..i zmusza do wyjścia. Ale naczytałam się postów ludzi, którzy nie mają pojęcia o nerwicy i teksty typu :

"osoba chora psychicznie moim zdaniem nie powinna miec psa."

:shock::(

Cóż, widocznie chcieli zaistnieć. Jak wiadomo, nie powinny mieć psa i dzieci, ogólnie nerwicowcy powinni siedzieć w chacie na dupach i konia walić

nie powinni w ogole jeść, pić i oddychać bo to marnotrastwo :roll::D

Jeść i pić to jeszcze nic, podobno nie powinni palić ! :shock:

Swoja droga niedługo zaczynam przygodę z tatuażem, nastał ten czas. Znacie jakiś pokręconych artystów, których prace można przenieść na ciało? Ogólnie, szukam tez, jakiś ciekawych, mrocznych, stęchłych i gnijących photo-blogów

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, próbuję, ale przykro mi się zrobiło, po takich postach. Bo uważam, że pomimo, że bywałam w różnych stanach, mój pies ma naprawdę dobrze i niczego mu nie brakuje. I naprawdę bardzo mi pomaga.. :bezradny:

No nic..macie rację, nie ma co się przejmować ludźmi, którzy nie mają pojęcia zielonego o temacie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga niedługo zaczynam przygodę z tatuażem, nastał ten czas. Znacie jakiś pokręconych artystów, których prace można przenieść na ciało? Ogólnie, szukam tez, jakiś ciekawych, mrocznych, stęchłych i gnijących photo-blogów

jakie pracy byś chciał? coś w stylu Salvadora Dali? :D

a propos blogów to ja lubię wynajdywać fajne tumblery, np: http://morgue.tumblr.com/

bywa inspirujące ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 4 psiaki i 2 kociaki.

3 mieszkają w moim pokoju.Suczka którą przygarnęłam przez kilka miesięcy chodziła za mną w krok w krok.Bała się stracić z oczu.I dwa bliźniaki

które się wychowały w moim pokoju.Mój pokój-ich buda.Ja-najważniejsza dla nich osoba i bardzo to mi pomaga,że jestem ważna dla kogoś najważniejsza,najkochańsza.One nadają sens mojemu życiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, moja ostatnio do mnie wskakuje jak chłopak wychodzi do pracy i śpimy dalej, ja się budzę koło 9-10 a ona rozwalona na plecach. wtedy ziewam a ona się błyskawicznie obraca i wyciąga łapkami w moją stronę i merda ogonkiem, czasami wręcz na mnie się powala :mrgreen::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tomcio Nerwica, optymizm, true story : D.

Znajomi mi zarzucają,czemu takim pesymistą jestem, ależ oczywiście stanę się optymistą specjalnie i będę udawał radość z byle gównianego powodu, napewno : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.