Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, wybrałaś real lajf,taka jest cena D:

Śmiercionauta, ja również

koniec płacenia cła i vatu za noże D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, boś ten dzienny "Wron" :D

Śmiercionauta, analizując obecną sytuację geopolityczną, to prędzej niemieckim Landem, rosyjską Bliską Zagranicą czy też żydowskim azylem - Judeopolonią :P Może chociaż będzie nam dane wybrać, którą "volkslistę" podpisać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie wybrałam real life na stałe ja tam tylko chodze podpatrywać zwierzęta w ich naturalnym środowisku :mrgreen:

Tomcio Nerwica, no Ty to byś tylko jadł, kto niby ma na to zarabiać :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, well played D:

Ale im człowiek więcej przebywa w danym środowisku tym bardziej się asymiluje D:

Jednak jeśli przybędziesz tu jako zasymilowany,w pełni ignorancki normals,bedo sie dziać straszne,dantejskie sceny D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.