Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

DżejnRołs, Hej :) Co jest?

neon, :mrgreen:

Marcosm, Mam znajomego ,co wygląda prawie jak Ty.

Tylko on jest samotny i przede wszystkim głupkowaty, bo myśli że dziewczyny lecą tylko na biceps :D

Jak można być takim patafianem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, To nie zawał, to nerwy, jakieś podświadome wyrzuty dotyczące palenia. Ja po rzuceniu palenia, jak sobie jednego zapaliłem to myślałem że zejde na zawał. Musisz rzucić papierosy.

-- 31 gru 2013, 00:05 --

DżejnRołs, Hej :) Co jest?

neon, :mrgreen:

Marcosm, Mam znajomego ,co wygląda prawie jak Ty.

Tylko on jest samotny i przede wszystkim głupkowaty, bo myśli że dziewczyny lecą tylko na biceps :D

Jak można być takim patafianem.

Patafianem :D:D:D:D Mnie rozwalał zawsze tekst Koczkodan, to patafian trafia do kompletu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, to tylko nerwica i Twoje myśli ! Pomyśl sobie, który już raz to masz? I co, dalej żyjesz :) Ja też przez to przechodziłem, każdy lękowiec przechodzi.

Steviear, ja tylko jem kanapeczki, masy nie mam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, ale ciągle żyjesz? Więc pomyśl, kurczę tyle razy miałam zawały, udary, a ciągle żyję? Ile razy będę się oszukiwać, że coś mi dolega, że jestem chora? To moja kochana nerwica chce mi dać w kość, a ja jej wierzę mimo, że jestem zdrowa !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, a wiesz, że zawał to nie tylko ból w klatce? No właśnie. I, że zawał serca u tak młodej osoby, bez towarzyszących schorzeń, po prostu się nie zdarza?

Do zawału, czyli martwicy serca, dochodzi w wyniku zamknięcia naczynia wieńcowego. Naczynia wieńcowe to naczynia, które dostarczają tlen do serca. Jeżeli krew przestaje w nich płynąć - serce ulega niedotlenieniu, a komórki mogą obumierać. Naczynia wieńcowe ulegają zwężeniu w przebiegu miażdżycy, co jest spowodowane nieprawidłowym odżywianiem się, wysokim poziomiem cholesterolu, a taki proces trwa wiele lat.

Więc Moja Droga (mam nadzieję, że się nie obrazisz za określenie ;p), nie ma takiej opcji żebyś miała zawał, a że nasza kochana nerwica jest podstępną chorobą to będzie Cię brała z każdej strony. A żeby osłabła to musisz przestać jej wierzyć i po części też sobie, bo TY jesteś zdrowiutka jak ryba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.