Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

-ista, wpisałem w Google i wyskoczyło, że plansza z Planescape Torment. Grałem w tą grę, ale tak dobrej pamięci to aż nie mam.

A ten gad to:

Ścierwojad - duży ptak nielot występujący powszechnie na wyspie Khorinis, Argaan i Myrtanie.

Nie stanowi dużego zagrożenia, a atak poprzedza charakterystycznym, ostrzegawczym okrzykiem, dając bohaterowi dość czasu na wycofanie się. Żyje w grupach od trzech do siedmiu osobników. Rzadko spotyka się pojedyncze osobniki. Rodzą się z jaj, które można zjeść. Mają bardzo pożywne mięso.

http://pl.gothic.wikia.com/wiki/%C5%9Acierwojad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-ista, podziwiam pamięć. Mam te staroszkolne RPG-i na płytach. Kupowałem w jakimś 2006 jak miałem słabego kompa i fazę na stare gry. Kuzyn takim prawie, że kultem je otaczał, że chciałem spróbować. Niestety tam dużo było trzeba czytać, a ja miałem wtedy nerwicę, która męczyła wzrok. Planuję do nich wrócić, ale wiesz, przed wyruszeniem w drogę trzeba zebrać drużynę, w moim przypadku to oznacza wyluzowanie, bo zbyt się spinam, żeby grać "w jakieś tam gry". :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, też w to grałem. Przeszedłem, nawet z dodatkiem "Spearhead". Całkiem się wczułem w to. Potem się grało na necie, niestety w większości robiłem za mięso armatnie. Tak w ogóle to jeden z pierwszych poważnych shooterów wojennych, potem były Battlefieldy, CoD-y.

Chciałbym się znać na grach komputerowych, dla mnie wyznacznik dobrego humoru to wtedy gdy ma się ochotę w coś zagrać. Jakby nie było wychowałem się na tym, weszło mi to w krew. Niczym Mozartowi muzyka albo góralowi Tatry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, wow, wiesz, że pracuję na dwie zmiany, ze swoją wnikliwością marnujesz się na tym wariackim forum. :mrgreen:

gdzież tam, już za 7h będę przewijać te swoje welury. nie mogę się doczekać. 8)

-- 02 gru 2013, 00:17 --

Aurora92, oo, masz dziś dobry humor. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.