Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Magnolia jakoś mi się nie chce, ja tak zawsze do późna siedzę. U mnie nic ciekawego, zrobiłam chwilę temu dzisiejszą dawkę ćwiczeń. Kombinuję jakby tu przeciągnąć jak najdłużej długi weekend ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu,

No właśnie o takiej mniej więcej chodziłem w ciągu ostatnich 2 dni. Także wtorkowe spanie przed pracą zapowiada się na megakrótkie.

A Ty do pracy czy do szkoły? Czy nigdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, sieemano 8)

o 12 zadzwonili do mnie kumple, czy nie wyjdę na banie, bo właśnie kupili 2 flache i mają ochotę na rozkmine ze "starym kumplem" tak oto dowiedziałem się, że jeden koleżka właśnie sprzedaje drugiemu bmw3 coupe, bo za mała pojemność (mowił z triumfem w głosie), oraz to który ziomek z jaką aktualnie sie piepszy. to jest żenujące kuurwa, nie wracam na stare śmieci, nie ma mowy, nie cierpie ich, nie umiem z nimi juz gadac, udawac, ze mnie to wszystko bawi. ale muszę się z nimi poukładać dla pewnych profitow, nic nie poradze :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani,

rotten soul, Ostatnio rzadko spi :-P

Hehe w to nie wątpię, oj nie :twisted:

Asuu,

nie wiem, bardziej coś w stylu, że i tak to nie ma sensu

No cóż, ja Cię chyba nie zmotywuję, bo sam całe liceum nie widziałem w tej nauce sensu. Ot, byle by odhaczyć kolejny rok i na końcu przebrnąć przez maturę.

NieznanySprawca,

nie cierpie ich, nie umiem z nimi juz gadac, udawac, ze mnie to wszystko bawi.

Jak ja dobrze Cię rozumiem kolego. Dodatkowo chciałbym jeszcze móc powiedzieć :"nie wracam na stare śmieci" ale nie mogę po siedzę na nich obecnie. Ale stąd wytnę, to już nie powrócę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.