Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak poznać kogoś....

Kamil1996

Rekomendowane odpowiedzi

16 godzin temu, Zniszczona38 napisał(a):

Nie pracowałeś już wcześniej przed poznaniem mnie i piłeś codziennie po dwa , trzy drinki. Te długi miałeś już równielz kiedy sie poznaliśmy.  Ja Tobie nie poświęcałam czasu? To ja  jeździłam do Ciebie, poświęcałam się, dużo rozmawialam o Twojej fobii. Ty masz problem wyjść przed blok i rozmawiać z sąsiadami,  nie wspominając już,  że nie pójdziesz do kawiarni czy na imprezę  gdzie Ci koleżanka proponowała, a Ty nawet nie  wspomniałeś,  że kogoś masz. Dlatego to mnie martwiło,  że to nie jest życie tylko wegetacja.  Jesteś dorosły i ze snem sam powinieneś wiedzieć co zrobić.Wszystkie wydrukowane wiadomosci zostały przekazane na terapii bez wybielania siebie tak jak o to poprosiłeś i to było uzgodnione wspólnie.  Nie mam cech narcystycznych tylko problem powstał w momencie  naszego prywatnego konfliktu i tutaj mieliśmy schody. Było mi wstyd, że przez nerwicę nie mogę pracować,  przyznałam się do tego. Jaka była Twoja odpowiedź? Najważniejsze  żebyś teraz była ze mną szczera. Powtórzę to jeszcze kolejny raz- ja Ciebie nigdy nie wyzwalam ani nie opisałam sytuacji która jest dla Ciebie intymna i  prywatna , a mogłabym teraz napisać z czym masz jeszcze problem, ale tego nie zrobię. Księżniczka nie jestem bo zapierd ..alam teraz za granicą i staram się żeby jakoś to utrzymać. Błędów mam od groma i staram się to poukładać.  Jak powiedziałam żebyś poszedł na terapię to wymyślalea milion innych powodów żeby się tam nie znaleźć. Nie interesował mnie teraz Twój przelew,  który mi zrobiłeś. Zwróciłam wszystko bo to mi niczego nie zrekompensuje. Budzę się codziennie ze łzami w oczach,  a Ty piszesz,  że sobie wymyśliłam,  że Ciebie kochałam. Ty wiesz lepiej co ja czuję?  Piszę jeszcze raz,  naprawiam błędy i się do nich przyznaję. Jak nie mogłeś iść do pracy to mnie prosiłeś żebym napisała do Twojego kolegi lub zadzwoniła. Poświęcałam się ze wszystkim, a Ty mi piszesz, że nie? Ok, niech tak będzie. To słowo typiara i inne to Twoim zdaniem nic takiego. Jeżeli takie poniżanie to nic takiego.. plus blokowanie i karanie ciszą... Tak jak tutaj zostało napisane,  takie sprawy powinieneś mi przekazać prywatnie,  a nie robić  przedstawienie na forum.  Może faktycznie moje łzy poprawiają Ci samopoczucie, ale tego nie wiem.  Bawisz się za to super wyśmiewając człowieka. Wiesz co ktoś inny mógłby zrobić słysząc i czytając to wszystko? Totalnie się załamać, wylądować w szpitalu lub pomyśleć o zrobieniu sobie krzywdy. Myśl na przyszłość co piszesz. Kończę tak samo ten temat. 

Ma małego ptaka? Serio ludzie...

Co do tego słowa typiara to ja sama tak mówię i nie jest to w sensie obraźliwym ale zwykle o obcych tak mówię. O eks pewnie świadczy o rzekomej niby pogardzie ale faktycznie raczej powodowane jest jakims żalem czy goryczą... On Cię nazwał narcyzką i księżniczka a Ty zdradziłaś nam o nim ze jest alkoholikiem, nie miał pieniędzy i ma fobie😆😆 Pewnie teraz żałujesz 

12 godzin temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Ej, tak. Dwa lata to nie mało. A karanie ciszą jest mega pojebane. Wiem coś o tym. 

Tak jest mega pojebane. Też o tym wiem

..i w kółko się kręcę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi