Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak dlugo (i czy w ogole) zajelo Wam pozbycie sie zawrotow/ niestabilnosci w nerwicy ?

paulina089

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim,

Wiem ze wiele osob tutaj ma lub mialo zawroty glowy w nerwicy. U mnie objawia sie to bardziej uczuciem pijania i usuwania gruntu spod nog / chodzenia jak po czyms miekkim nawet jak chodze po betonie. Mam to juz od roku, nie moge sie przestac tym stresowac szczegolnie gdy mam bardziej objawowy dzien bo wtedy to ani do sklepu nie pojde a i nawet chodzenie w domu mnie stresuje szczegolnie gdy jestem sama. No i zastanawiam sie czy Wy tez czuliscie sie podobnie zrezygnowani jak ja i czy jednak udalo Wam sie z tego wyjsc? Jak dlugo Wam to zajelo? A moze dalej to macie ale przestaliscie zwracac na to uwage? Jak to u was wygladalo, co Wam najbardziej pomoglo a co odwrotnie utrzymywalo Was w tym stanie? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomogły mi leki psycjoaktywne, zajęło to dokladnie tyle czasu ile zaczynają działać dobrze dobrane leki. 

Po ich odstawieniu objawy nie wróciły. 

Diagnozowałaś zawroty laryngologicznie ? 

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomogły mi leki psycjoaktywne, zajęło to dokladnie tyle czasu ile zaczynają działać dobrze dobrane leki. 

Po ich odstawieniu objawy nie wróciły. 

Diagnozowałaś zawroty laryngologicznie ? 

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi