Skocz do zawartości
Nerwica.com

Konkurs na rysunek lub malarstwo na temat Wiosny. Kto jest chętny?

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Sigrid napisał(a):

Ej ale nie miałam na myśli twojego obrazu tylko mój, że szału nie ma. Kurde, źle się wyraziłam. 😕

Wiem, po prostu jeśli dla Cb Twój obraz jest taki se, a dla mnie to nieosiągalny lewel, to co mogę począć mając taki talent.

Edytowane przez Grouchy

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Wiem, po prostu jeśli dla Cb Twój obraz jest taki se, a dla mnie to nieosiągalny lewel, to co mogę począć mając taki talent.

Ej no, ale nie smutaj mi tutaj. To ma być zabawa, a nie ocenianie siebie nawzajem. Czy to ważne, jaki ma się talent jeśli się włożyło serce w to? Nie każdy ma do wszystkiego rękę, nie powinieneś się porównywać z innymi.

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc. Henry Miller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Grouchy napisał(a):

Ja nie mam do niczego.

Ej nie mów tak! Na pewno coś się znajdzie. Tutaj nie chodzi by oceniać swoje umiejętności i porównywać się z innymi. Czy to tak trudno wziąć troski na bok i dobrze się bawić? Twój obrazek jest śliczny, pisałam Ci to wyżej. A jeśli jesteś niezadowolony ze swoich umiejętności to postaraj się je rozwijać, codziennie coś. Nie znam Cię na tyle by wiedzieć jakie masz zainteresowania, w czym jesteś dobry. A coś jest na pewno, nie degraduj poczucia własnej wartości.

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc. Henry Miller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Sigrid napisał(a):

Ej nie mów tak! Na pewno coś się znajdzie. Tutaj nie chodzi by oceniać swoje umiejętności i porównywać się z innymi. Czy to tak trudno wziąć troski na bok i dobrze się bawić? Twój obrazek jest śliczny, pisałam Ci to wyżej. A jeśli jesteś niezadowolony ze swoich umiejętności to postaraj się je rozwijać, codziennie coś. Nie znam Cię na tyle by wiedzieć jakie masz zainteresowania, w czym jesteś dobry. A coś jest na pewno, nie degraduj poczucia własnej wartości.

Ale Ty pierwszy raz odpalasz program i tworzysz takie dzieło a ja mam zdolności na poziomie przedszkola.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Grouchy napisał(a):

Ale Ty pierwszy raz odpalasz program i tworzysz takie dzieło a ja mam zdolności na poziomie przedszkola.

Dziełem bym tego nie nazwała 😅 ale dzięki. Jeszcze się zdziwisz jak wygrasz konkurs 😘😘😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Sigrid napisał(a):

Dziełem bym tego nie nazwała  😘😘😘

No ale ty czy seleneles macie pojęcie głębi, ty też stworzyłaś dodatkowo jakieś sensowne kształty, a ja co. Raz, że nie mam wizji artystycznej, dwa nie umiem jak widać wykorzystać możliwości programu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Dużo książek z bajkami dla dzieci było w PL ilustrowanych w tym stylu w latach 80-90. Ma to swój klimat.

No dzięki, też mi się podoba mój obrazek. Mam tylko smutek z powodu ubogiej techniki i umiejętności. Zupełnie nie pojmuję jak ktoś, w tym wypadku Sigrid, potrafi stworzyć coś na takim poziomie otwierając pierwszy raz program. Zresztą może po prostu gdy ktoś potrafi rysować w ten sposób ręcznie, to i przeniesie tę umiejętność na program. Ja ewidentnie zostałem na poziomie przedszkola.

Edytowane przez Grouchy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

No dzięki, też mi się podoba mój obrazek. Mam tylko smutek z powodu ubogiej techniki i umiejętności. Zupełnie nie pojmuję jak ktoś, w tym wypadku Sigrid potrafi stworzyć coś na takim poziomie otwierając pierwszy raz program. Zresztą może po prostu gdy ktoś potrafi rysować w ten sposób ręcznie, to i przeniesie ten umiejętność na program. Ja ewidentnie zostałem na poziomie przedszkola.

Tak jak ktoś pisał, czuć w nim dynamikę chmur i powietrza, dzięki czemu nie jest statyczny - nudny. Może się wyrobisz z czasem. Dużo bajek przewinęło się przez moje ręce lata temu. U ciebie czuć ten klimat vintage. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Tak jak ktoś pisał, czuć w nim dynamikę chmur i powietrza, dzięki czemu nie jest statyczny - nudny. Może się wyrobisz z czasem. Dużo bajek przewinęło się przez moje ręce lata temu. U ciebie czuć ten klimat vintage. 

Dzięki. 

Ale dosyć już o mnie i moim beztalenciu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi