Skocz do zawartości
Nerwica.com

Notoryczny ghosting po randce - tell me why.

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Grouchy napisał(a):

Smartfony były już przed 2010 ale one były drogie, biznesowe, mało kto sobie mógł na nie pozwolić i nie było wówczas tylu aplikacji i mediów społecznościowych.

No jak te kloce z antenką w latach 90 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, conditioner napisał(a):

Muszę Cie uprzedzić że babami też się rozczarujesz 👽

Hih

1 godzinę temu, conditioner napisał(a):

Ale pomysł ciekawy, zawsze to urozmaicenie. Z tym że tu nie ma co ukrywać po prostu ludzie są generalnie chujowi

XDD

No to prawda 

Jezu moje komentarze do dyskusji dodają wiele i wyglądają jakby ameba je pisała hahahah. No no no no 

There is no limit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Zmodyfikowanym to:

"Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz dwie"

Nie bądźmy tacy zachłanni :D To może  od razu jakaś orgia czy coś :D

20 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

No jak te kloce z antenką w latach 90 

To były dopiero solidne tele :D

51 minut temu, Elciaa napisał(a):

Śmiałe śmiałe, chociaż ja bym to zmodyfikowała jeszcze inaczej. 😂

A jak? A jak? 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałeś/łaś przypadek zniknięcia kogoś podczas rozmowy z Tobą bez slowa wyjaśnienia? O czym to może świadczyć?

Oj, zdarza się. Ludzie znikają podczas rozmowy z Tobą. Najpierw wypisują, a potem stwierdzają, że taki kontakt im nie odpowiada. I znikają. Wcinam ich. Koniec.

Nie żebym płakała za nimi, ale zastanawiam się w takiej sytuacji co zrobiłam nie tak. Co ze mną jest nie tak, że ktoś znika bez słowa wyjaśnienia czy jakiejkolwiek szczerość. Wolałabym wiedzieć, o co chodzi. Czy rozmowa poszła w zlą dla tej osoby stronę, czy jestem dla tej osoby niefajna, cokolwiek. Serio, czemu oni nic nie powiedzą tylko spieprzają.

No ale... Jest to w sumie naturalna selekcja. Zostają ci którzy cię lubią i szanują. W dzisiejszych czasach łatwo zrezygnować z rozmowy i szukać dalej. W końcu opcji jest wiele, a można pisać z dziesiątkami ludzi. No, ja mam inaczej. Wolę mniej osób z którymi pisze, niż dziesiątki nijakich rozmów. 

Te czasy pokazują jak ludzie szybko się nudzą, albo rozmowa jest dla nich zbyt wymagająca. Nie ukrywam, że sama przesiewam ludzi, ale robię to po jakimś czasie i zwykle jest to decyzja obu stron. Nie znikam, nie blokuje. Przeważnie daje znać o co mi chodzi o czemu już rozmowa mi nie odpowiada. Powodów może być wiele. A taki ghosting może urazić bardziej niż prawda.

A wy co uważacie? Macie tak, że ktoś znika bez słowa? O czym to może świadczyć?

Zapraszam do burzy mózgów 🤯🥰☕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

A mój post pewnie przepadł 😟

Który? Cały wątek połączyłem i był tam tylko ten jeden post

Teraz, Morvena napisał(a):

Jakaś mgła mózgowa.

A wiesz, ze też musiałem się upewnić czy mi się tylko zdawało czy faktycznie był taki temat? xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze trafiaja Ci sie osoby, ktore same nie podtrzymuja kontaktu. Ja sama jestem w tym kiepska, z niektorymi moge nie pisac przez miesiace, to nie znaczy, ze ich nie lubie, albo zerwalam kontakt, tylko mam swoje zajecia i zapominam.

Z drugiej strony jesli bylaby to sytuacja randkowa i ta osoba by mi sie spodobala, to bym zaraz pisala. Wiec moze zabraklo chemii po prostu. Co nie oznacza, ze chca calkiem zakonczyc znajomosc, ale nie maja impulsu do inicjowania rozmow lub spotkan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Morvena napisał(a):

Te czasy pokazują jak ludzie szybko się nudzą, albo rozmowa jest dla nich zbyt wymagająca. Nie ukrywam, że sama przesiewam ludzi, ale robię to po jakimś czasie i zwykle jest to decyzja obu stron. Nie znikam, nie blokuje. Przeważnie daje znać o co mi chodzi o czemu już rozmowa mi nie odpowiada. Powodów może być wiele. A taki ghosting może urazić bardziej niż prawda.

ej możesz napisać co piszesz takiej osobie? To by mi się przydało bo u mnie kontakty umierają śmiercią naturalną albo po wątach drugiej strony że kontaktu daje od siebie ile daje. No ja nie płacze zwykle za innymi A też nie chce kogoś urazac. Więc co mówisz? Ja to nie wiem właśnie jak powiedzieć dlatego nie mówię. normalnie mowisz że Ej nie chce mi się z Tobą pisać już/ mam nowe osoby czy osobę i teraz będę z nią pisać? Przecież to uraza bardziej niż nie mówienie nic :( A ja na ogół nie oszukuje i co tu mało kłamie to mam jakaś ograniczona wyobraźnię chyba co powiedzieć żeby nie wyszło brzydko

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Moze trafiaja Ci sie osoby, ktore same nie podtrzymuja kontaktu. Ja sama jestem w tym kiepska, z niektorymi moge nie pisac przez miesiace, to nie znaczy, ze ich nie lubie, albo zerwalam kontakt, tylko mam swoje zajecia i zapominam.

Z drugiej strony jesli bylaby to sytuacja randkowa i ta osoba by mi sie spodobala, to bym zaraz pisala. Wiec moze zabraklo chemii po prostu. Co nie oznacza, ze chca calkiem zakonczyc znajomosc, ale nie maja impulsu do inicjowania rozmow lub spotkan.

Ją też tak mam. Też mam inne zajęcia zapominam albo ktoś nowy się nawinie. nie mam na myśli pisania z osoba z którą kręcisz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi