Skocz do zawartości
Nerwica.com

Weekend bez spiny i słoniny...

Melodiaa

Rekomendowane odpowiedzi

To już po weekendzie?

Kuzynki nie dawały spokoju. Chwilę miałam vibe na muzykę, zakupy i wydurnianie się wśród ludzi, a one zaczęły robić szpagaty, mostki i jakieś salta. Napawdę się zastanawiam, czy ja byłabym taką matką, która zamiast je uspokoić to się śmieje i ma ubawe z całej sytuacji w tym nudnym mieście.

Poszalałyśmy, potem muzyka i rysowanie. Mi wyszedł jakiś syf, a oni mieli  z tego bekę xD Czytam więcej, ale wczoraj nic, bo popołudniu zasnęłam, a one już pojechały do babci i dzisiaj wracają do swojego miastka. O. sama sobie wybrała prezenty w Rosku, tak jej powiedziałam, a oprócz tego ta kartka z życzeniami i rysunek pastelamii (wyszedł dziwnie, więc dosypałam brokatu xD). No ale jej się podobał. Dziewczyny są naprawdę super, ale po kilku dniach darcia się i co chwilę BIllie w tv, to już staje się przebodźcowana. Szybko tracę energię w takich warunkach.

"Nikt nie może zbudować ci mostu, po którym właśnie ty musisz przejść przez rzekę życia - nikt poza tobą samym. Pieczęcią wyzwolenia jest: nie wstydzić się już samego siebie." ~ Friedrich Nietzsche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi