Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o Woodstocku? Byliscie?

Lucy32

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Również tak Cie odbieram,  po tym co i w jakiej formie piszesz🤓 Tak często bywa, że osoby zmagający się z depresją są uśmiechnięci i z poczuciem humoru 🤗

Dziękuję,mysle ze masz racje.Czasami ten humor uratuje mi dzien.Choc za chwile przyjda smutne mysli,zawsze gdy cos mnie rozśmieszy,to jest moj promyk.Moze to depresja wysokofunkcjonujaca🤭

I zawsze mysle ,ze sa ludzie którzy maja gorzej ode mnie.I bardzo im współczuję.

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Dziękuję,mysle ze masz racje.Czasami ten humor uratuje mi dzien.Choc za chwile przyjda smutne mysli,zawsze gdy cos mnie rozśmieszy,to jest moj promyk.Moze to depresja wysokofunkcjonujaca🤭

I zawsze mysle ,ze sa ludzie którzy maja gorzej ode mnie.I bardzo im współczuję.

A ja jako tak uprzejmą osobę na maxa. Ostatnio pisałaś coś na moje kłótnie a ja to czytam i nadal myślę jak ona uprzejmie pisze, niesamowite!!

No i masz najfajniejszy awatar, napiszę to 10 raz żebyś nie zapomniała🤣🤣 haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A ja jako tak uprzejmą osobę na maxa. Ostatnio pisałaś coś na moje kłótnie a ja to czytam i nadal myślę jak ona uprzejmie pisze, niesamowite!!

No i masz najfajniejszy awatar, napiszę to 10 raz żebyś nie zapomniała🤣🤣 haha

Milo mi Dalilko, dziękuję.Czasem mnie ponosi hehehe,taka niepohamowana szczerosc.🤣

❤️😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Hih a to zostają ludzie co nie są patologią? :D zobacz @Doktor Indorbardziej wymagający niż ty

No muszę przyznać, że ma szerszy woreczek, niż ja. Ja mam w woreczku dużo kategorii, ale nie każda z nich jest podpisana „patologia”. Większość ma podpis „ludzie, z którymi nie chcę mieć nic do czynienia”, ale niekoniecznie są patologią. Choć ja akurat szurów nie wrzucam do tego worka, za to osoby, które zamykają ludziom usta nazywając ich szurami (tudzież innymi epitetami, jak „rasista” czy „islamofob”) zdecydowanie tak. Prawda obroni się sama, nie trzeba stosować tak tanich manipulacji. A co do Smoleńska, to nie jest dla mnie kwestia wiary, ale nie wykluczam niczego. Może tak, może nie. Nie mam wiedzy, więc nie spekuluję. Może się kiedyś dowiemy, a może nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Wątpię, to teraz jest najwięcej studentów bo i też studia są świstkiem bez wartości, ale często wymaganym 

mylisz ilosc osob studiujacy z procentem osob idacych na studia. czasami udzielam korepetycji z matematyki czy statystyki w necie ale dzisiaj jestem zmeczony musisz mi wierzyc na slowo ze to nie jest to samo. 

Okej jesteś dwa starszy to pewnie masz racje

W dniu 10.02.2026 o 16:48, libed napisał(a):

czy jestem starszy czy nie ja zawsze mam racje pierwsze betownowe prawo libeda :D 

co ty w drugim temacie juz z tym wiekiem ? chcesz wybadac ile mam lat ? to po prostu zapytaj, i tak nie odpowiem ale zawsze mozna zapytac wprost :D

A Ty wiesz że Polska nie kończy się na 6 największych miastach co nie? I że kluby są najczęściej na wioskach ulokowane?

zacytowalem wpis o krakowie i o tym pisalem jak jest w toruniu nie wiem bo nie studiowalem u rydzyka. 

ja nie znam klubow na wioskach no moze jakies technobudy gdzie zjezdzaja cpuny z calego wojewodztwa to sa zwykjle ulokowane w stodole za miastem zeby dzicz mogla swbodnie sie wyszalec i lokalne karyny mialy gdzie spotkac meza. 

wiem o czym mowisz kiedys co weekend chodzilem do czegos takiego co mialo honorowe miejsce na mapie "48 miejsc w polsce w ktorych mozna stracic zycie w sobotni wieczor" czy jakos tak :D to byl ranking knajp wg liczby zgonow w ich otoczeniu :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak w sumie teraz mi przyszlo do glowy ze @Pieprz w moździerzu jak twoja partia chce zwiekszyc dzietnosc to powinni wlasnie takei budy na wioskach i w remizach dotowac tam wiele dzieci zostalo poczetych i w nastepstwie tego wiele par stanelo na slubnym kobiercu :D zamiast placic za dzieci to niech doplacaja do alkoholu i takich lokalów dla mlodziezy i zaloze sie ze dzietnosc sie zwiekszy bardziej niz z plusow :D tzn. spradek bedzie mniejszy bo zwiekszyc sie i tak nie zwiekszyla 

tak jak sie kiedys zastanawialismy z wlascicielami tego lokalu o ktorym wpsomnialem to tam kilkanascie malzenstw sie poznalo a dzieci to pewnie z 5 razy wiecej tam poczeto :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

zamiast placic za dzieci to niech doplacaja do alkoholu 

A co ty chcesz fasy masowo produkować? 😛 Dosyć juź kalek. Prościej zakazać antykoncepcji, tanio i zdrowo 😄 A dzisiaj czytałam o pozwach przeciw Pfizerowi, bo ich zastrzyki anty powodowały guzy mózgu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi