Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o Woodstocku? Byliscie?

Lucy32

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Lucy32 napisał(a):

No na taka ilosc ludzi, znajdą sie zawsze jacyś debile🤣My jechalismy zwykle na jedną noc,i w taki dzien ,gdy mielismy wypatrzony program koncertu,ktory nam odpowiadal.Na drugi dzien powrot.Fakt ze raz ukradli nam jeden namiot,gdy tylko poszlismy z rana po kawe.Wrocilismy i nie bylo juz hehee.Ale to byl juz ostatni dzień,wiec zlodzieje krazyli .Niektorzy tam chyba jeszcze z miesiac biwakowali.

Wlasnie,pogoda rzecz najwazniejsza.Lepiej jednak jak blotka nie ma.

Na jedną to by się nie opłacało, za daleko... tak, zwykle ktoś musiał zostać pilnując : ) na pierwszym śledzie cały czas ginęły i zdarzyło mi się naskoczyć na sąsiadów z pretensjami... Tak mi ciśnienie podnieśli a raczej nie często się zdarza tylko wtedy ciągle mrzylo i zimno strasznie było więc no cóż : ) ale tak nocą też niektórzy wędrowali szukając schronienia u kogoś... 

Moja znajoma zdecydowała się na kąpiel w błocie ale aż tak dużo ludzi tam nie szło większość się przyglądała.

Dobrego dnia : )

Edytowane przez marra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, marra napisał(a):

Na jedną to by się nie opłacało, za daleko... tak zwykle ktoś musiał zostać pilnując : ) na pierwszym śledzie cały czas ginęły i zdarzyło mi się naskoczyć na sąsiadów z pretensjami... Tak mi ciśnienie podnieśli a raczej nie często się zdarza tylko wtedy ciągle mrzylo i zimno strasznie było więc no cóż : ) ale tak nocą też niektórzy wędrowali szukając schronienia u kogoś... 

Do nas się jeden z gitarą przybłąkał,no cóż fajnie grał 🤣a my śpiewaliśmy.Mielismy szczęście do fajnych ludzi.No i pociagiem półtorej godziny .

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja bym pojechała ale to chyba już nie jest ten sam klimat co kiedys, a po 2 za stara jestem na namiot i kolejkę do prysznica:) jeszcze jakby ktos zapewnil

pogode - ok, ale ewakuować sie przed deszczem to dzieki. Już tak kiedys spieprzałam na Helu ;)

Mnie też przerażają kolejki do kibla ,prysznica.Zreszta akurat tam bym nie chciala z niego skorzystac.(Można się nabawić grzybicy kapci😅)Dlatego tygodnia tam biwakować bym nie chciała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi