Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hej wszystkim

Slavic

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, Nesia napisał(a):

A masz swoją stronę?

Dlaczego usunęłeś swoje pierwsze konto z bykiem? Jeżeli mogę wiedzieć?

Stronę nie ma ale mam w budowie coś ala stronę na FB. Grafike itp mam już załatwioną.

A co do konta to usunąłem bo założyłem je na złym mailu 😅 Do logowania się na forach itp mam innego maila 🙂

Poza tym można mnie również spotkać na discordowym serwerze forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Slavic napisał(a):

Tak. Też staram się dostosować do możliwości klienta.

O żesz.

Zarabiasz na naiwności innych? Jak ktoś się chce bawić w takie bzdury, no to ok, jego sprawa, ale jeśli ktoś robi na tym pieniądze, to już jestem bardzo na nie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Slavic napisał(a):

Do logowania się na forach itp mam innego maila 🙂

Mail jest widoczny tylko dla aministracji forum ;) Nawet jak zawierał dane wraźliwe to nie widoczny dla wszystkich. 

54 minuty temu, Slavic napisał(a):

Stronę nie ma ale mam w budowie coś ala stronę na FB. Grafike itp mam już załatwioną.

Jak będziesz gotowy to będę wiedziała z kim mam do czynienia i komu płacę :D Wiarygodność jest ważna. 

16 minut temu, MicMic napisał(a):

O żesz.

Zarabiasz na naiwności innych? Jak ktoś się chce bawić w takie bzdury, no to ok, jego sprawa, ale jeśli ktoś robi na tym pieniądze, to już jestem bardzo na nie. 

Ludzie płacą grube pieniądze i jest to niezły biznes. Wróżbita Maciej itp itd. 

Wspomniana przeze mnie matryca losu to od 150 w górę. Oczywiście nie zapłaciłam tylko miałam okrojona wersję pewnie na zachętę. 

Nie oceniam ale zauważam. 

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, MicMic napisał(a):

O żesz.

Ja nikogo nie zmuszam do tego aby w to wierzył czy nie albo uważał to za bzdury. Ja z tym pracuje, wiem, że to działa. Wielu zapewne ma wyobrażenie o tym, że to jakieś tanie kilka linijek, które umieszcza się w sekcji "horoskopy" w Bravo Girls ale nie to tak nie wygląda. Nie jest to jakieś uderzenie w twoim kierunku, tylko warto zawsze zapoznać się z tematem dokładniej niż ferować wyrok 🙂

13 minut temu, Nesia napisał(a):

Mail jest widoczny tylko dla aministracji forum ;) Nawet jak zawierał dane wraźliwe to nie widoczny dla wszystkich. 

Jak będziesz gotowy to będę wiedziała z kim mam do czynienia i komu płacę :D Wiarygodność jest ważna. 

Jasne, luzik 🙂

52 minuty temu, Verinia napisał(a):

A to lipa

No nie znam godziny.

Z tego co wiem to jakoś w urzedzie cywilnym można dostać kopie wypisu ze szpitala. Tam powinna być podana godziną. Ja na szczęście mam swój oryginalny zachowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Slavic napisał(a):

Z tego co wiem to jakoś w urzedzie cywilnym można dostać kopie wypisu ze szpitala. Tam powinna być podana godziną. Ja na szczęście mam swój oryginalny zachowany

Godzina jest zapewne wpisana w książeczkę zdrowia dziecka bądź mama powinna wiedzieć. Takich rzeczy się nie zapomina. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Nesia napisał(a):

Godzina jest zapewne wpisana w książeczkę zdrowia dziecka bądź mama powinna wiedzieć. Takich rzeczy się nie zapomina. 

To chyba zależy. Z tego co wiem w jakimś tam okresie przed 1989, nie było zapisanej normy aby wpisać godziny urodzenia do książeczki zdrowia i dopiero po 1990 jakoś to zaczęło być stosowane. Ale mogę się mylić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Slavic napisał(a):

To chyba zależy. Z tego co wiem w jakimś tam okresie przed 1989, nie było zapisanej normy aby wpisać godziny urodzenia do książeczki zdrowia i dopiero po 1990 jakoś to zaczęło być stosowane. Ale mogę się mylić

Myślisz się. Urodziłam się przed 1990 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Slavic napisał(a):

Urodziłam się w latach 80 i mam godzinę w książeczce zdrowia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Nesia napisał(a):

Myślisz się. Urodziłam się przed 1990 😃

6 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Urodziłam się w latach 80 i mam godzinę w książeczce zdrowia

A czyli jednak jest. Sugerowałem się tym z racji, że niektórzy przed 1990 nie mieli nawet w książeczce zdrowia napisanej godziny wpisanej. Musieli po urzędach jeździć

Edytowane przez Slavic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi