Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT Usuwanie konta

MiśMały

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Nie! Nie pozwalam, jesteś fajny, i masz słodki avek ;///

Hehe, ja i tak tu chyba wrócę, w końcu jestem na tym forum od 2009 roku 😅 A chcę usunąć konto, bo chcę odciąć się od obecnej toższamości. 

Z resztą, ja niemal zawsze wypowiadałem się w dziale leki, a rok 2025 okazał się dosyć przełomowy jeśli chodzi o moje leczenie psychiatryczne ciągnące się od 2009 roku, więc już w sumie nie mam o czym tam pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, MiśMały napisał(a):

Hehe, ja i tak tu chyba wrócę, w końcu jestem na tym forum od 2009 roku 😅 A chcę usunąć konto, bo chcę odciąć się od obecnej toższamości. 

Z resztą, ja niemal zawsze wypowiadałem się w dziale leki, a rok 2025 okazał się dosyć przełomowy jeśli chodzi o moje leczenie psychiatryczne ciągnące się od 2009 roku, więc już w sumie nie mam o czym tam pisać.

skoro wiesz, że wrócisz, to po co usuwasz długoletnie konto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, MiśMały napisał(a):

To wracaj, ja i tak zdążyłam pobrać obrazek tego misia hahaha 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, MiśMały napisał(a):

Ja konto każdorazowo usuwam lub o nim zapominam. Teraz chciałbym usunąć, bo chcę być jak nowa osoba i odciąć się od postów, które kiedyś napisałem, bo zmieniły się diagnozy itd.

okej, wymyśl lepszy nick i avatar. powodzenia ❤️ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Kiusiu napisał(a):

Dlaczego wraz z całą zawartością?

jak usuwać siebie, to w całości

Takie coś bardzo by utrudniło śledzenie dyskusji, w których wzięłaś udział.

nie wnosiłam dużo treści, nie poczujesz różnicy

Dlaczego chcesz to zrobić innym użytkownikom?

nie obchodzą mnie inni

Nie trzeba od razu zmuszać innych użytkowników, by dyskusje stały się dla nich nieczytelne i nieprzejrzyste.

bez przesady, cytowane posty zostaną

4 godziny temu, MicMic napisał(a):

Mam nadzieję, że nie przez naszą kłótnię. W każdym razie, szkoda.

nie, myślałam o tym już od dłuższego czasu

3 godziny temu, Dryagan napisał(a):

Przemyśl jeszcze tę decyzję. Jako dawny użytkownik masz zwyczajowe 7 dni na zastanowienie

to 7 dni czy 24h? wszystko jedno, chcę zniknąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, little angel napisał(a):

jak usuwać siebie, to w całości

nie wnosiłam dużo treści, nie poczujesz różnicy

nie obchodzą mnie inni

bez przesady, cytowane posty zostaną

nie, myślałam o tym już od dłuższego czasu

to 7 dni czy 24h? wszystko jedno, chcę zniknąć

Szkoda Aniołku polubiłam Cię chyba najbardziej z forumowiczów :D kiedyś może wróć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Szkoda Aniołku polubiłam Cię chyba najbardziej z forumowiczów :D kiedyś może wróć 

raczej już nie wrócę, nie wiem kogo polubiłaś, we mnie siedzi kilka osób naraz, to forum nic mi w sumie nie dało, chyba nie potrafię w ludzi, jakkolwiek bym się starała, żegnaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, little angel napisał(a):

chyba nie potrafię w ludzi, jakkolwiek bym się starała

Być może to jest problem. Nie staraj się :D

Dlaczego chcesz to zrobić innym użytkownikom?

Co za głupie pytanie. To tylko forum a poza tym ma prawo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Nesia napisał(a):

Być może to jest problem. Nie staraj się :D

A ty to kto, pewnie ten chłopak co w przyczepie kempingowej mieszkał i miał te kolczyki w uszach? 

Nowe konto a już dossrywa innym. Zapewne ktoś z niedawnych bywalców.

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

A nie, nic. Tak sobie tylko

Jak obstawiasz, kto to ta Nesia?

Raczej nie Melodia.

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Powiedziałabym, że z boku to nawet wyglądało jakbyście miały obie siostrzana energię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, MicMic napisał(a):

Może little angel już z nowego kontakt? 

Póki co, to konto jest nieusunięte. A to można tak mieć dwa konta? Ja jak założyłam drugie to od razu admin do mnie napisał, że mam multikonto i jest to zabronione i usuwa mi to które ja wskaże. Czy wszyscy są tak pilnowani? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Nowe konto a już dossrywa innym.

Gdzie ty widzisz dosrywanie innym? Mi wiesz staranie już samo słowo kładzie nacisk i presję. Dodałabym oczekwanie względem siebie i innych a później rozczarowanie. Niestety im dłużej siedzę w wirtualu też wiem, że przebywanie na forach nie pomaga a wręcz czasem dokłada problemów. Piszę to już bez filtrów żadnych. Mam doświadczenie na różnych poziomach wiem jak to wygląda z każdej już możliwej strony. Trzeba zmienić stosunek. Wieloletni użytkownicy są uzależnieni od forum i tej formy kontaktu. I z pewnością z czasem uczę się, że im dłużej tym gorzej pod tym względem. Kliki, układy, zaburzone relacje, kopanie dołów pod innymi, niechęć i brak zrozumienia to coś co nie da się wyeliminować. Oczywiście wszyscy chcemy pomagać i to też prawda, troszczymy się, wskazujemy drogę ale to jedna strona tego świata. 

6 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Raczej nie Melodia.

Widzisz jaki wirtual jest mylący. Wracałam tutaj bez słowa i dostawałam zarzut, że bezsensu się ukrywam. Rozśmieszyło mnie to co wczoraj napisał @shadow_no że powracający są tak głupi, że myślą, że nie zostaną rozpoznani. Sama rozpoznaję szybko więc dlaczego by inni nie mieli :D

53 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Póki co, to konto jest nieusunięte. A to można tak mieć dwa konta? Ja jak założyłam drugie to od razu admin do mnie napisał, że mam multikonto i jest to zabronione i usuwa mi to które ja wskaże. Czy wszyscy są tak pilnowani? 

Wszyscy i MIc coś też o wie o tym :D Chyba, że nie sposób kogoś zweryfikować :P

@little angel zrób co potrzebujesz aktualnie dla siebie a czy wrócisz na innym koncie to już Twoja sprawa. Pamiętaj ty jesteś najważniejsza i nikomu nic nie jesteś winna. Co zrobisz po 7 dniach to też Twoja sprawa 🙂

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Catriona napisał(a):

Ja od początku nie ukrywałam kim jestem. Wy myślicie że nie wiadomo kim jesteście jak wracacie. Widać od razu.

Chyba nie doczytałaś co napisałam kilka postów wcześniej :D Smiać mi się chciało jak niektórzy się puszyli myśląc, że mnie rozpracowali :mrgreen: Osobowość forumowa to jedno a prawda drugie...

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Nesia napisał(a):

Wszyscy i MIc coś też o wie o tym :D Chyba, że nie sposób kogoś zweryfikować :P

:D

25 minut temu, Nesia napisał(a):

Smiać mi się chciało jak niektórzy się puszyli myśląc, że mnie rozpracowali :mrgreen: Osobowość forumowa to jedno a prawda drugie...

He? Kto kogo rozpracowywał? 

Te kliki na forach są tylko analogią tego, co w realu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, MicMic napisał(a):

:D

He? Kto kogo rozpracowywał? 

Te kliki na forach są tylko analogią tego, co w realu ;)

Oczywiście i nie łudzcie się, że tutaj jest idealny świat. Na żadnym poziomie nie ma a przeżyłam 4 adminów  (zarządców forum)  i sama nim byłam choć nawet nie chciałam :lol:

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Nesia napisał(a):

Oczywiście i nie łudzcie się, że tutaj jest idealny świat. Na żadnym poziomie nie ma a przeżyłam 4 adminów  (zarządców forum)  i sama nim byłam choć nawet nie chciałam :lol:

Eheheh nigdy się łudziłem. Regularnie wszak prowadzę tu batalie ze wszystkimi :D z jedną z użytkowniczek średnio co 2 tygodnie na przemian wzloty i upadki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Eheheh nigdy się łudziłem. Regularnie wszak prowadzę tu batalie ze wszystkimi :D z jedną z użytkowniczek średnio co 2 tygodnie na przemian wzloty i upadki. 

Zawsze tak było...nie ufaj nikomu :P Punkt widzenia zależy od puntu siedzenia :D Kliki nawet ewoluują :P

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi