Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pierdolnik Dalji i Mica.

MicMic

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

xD nikt go nie lubi ale zrobiłby coś pożytecznego

Fajnie by było, niestety właśnie dużo osób go lubi, szczególnie na prawicy trzepią ciągle do niego przecież.

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Fajny temat sie zapowiada 🙂

uważaj bo moja wirtualna parnerka uzna, że to uśmiech niwnawiści :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wszystkich z pokolenia Y i starszych - były takie memy z tym uśmiechem 🙂 zwanym uśmiechem nienawiści. Oraz była też kropka nienawiści np. - Mogę wyjść z chłopakami? - Ok.

Sama nieraz napiszę ten uśmiech choć nie lubię. On wywołuje bardzo mieszane odczucia. Tak jakby jest nieszczerym emotikonem

Znasz @little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znam i strasznie mnie to denerwuje, bo nie uznaję kropek nienawiści (dla mnie kropka oznacza tylko i wyłącznie zakończenie zdania, a dopiero wielokropek nabiera znaczenia) i tak samo nie uznaję uśmiechów nienawiści, to kiedyś były normalne emotikony, social media wszystko zepsuły, ale umiem rozpoznać, kiedy ktoś używa tego uśmiechu odwrotnie do jego znaczenia, nie lubię tego, ale bardziej nie lubię ludzi, co tego nie rozróżniają i trzeba się pilnować, żeby jeszcze jegomościa nie urazić 🙂 

i jakby co moje użyte 🙂 = :D / ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Dla wszystkich z pokolenia Y i starszych - były takie memy z tym uśmiechem 🙂 zwanym uśmiechem nienawiści. Oraz była też kropka nienawiści np. - Mogę wyjść z chłopakami? - Ok.

Sama nieraz napiszę ten uśmiech choć nie lubię. On wywołuje bardzo mieszane odczucia. Tak jakby jest nieszczerym emotikonem

Znasz @little angel

Ja o tym słyszałem, ale to średnio sensowne jest. Brak emotow też można zinterpretować tak a tak. Mogłaś mnie dopytać a nie oskarżać a potem wyjść z rozmowy. A potem coś o chabetach, że ogólnie jestem z dupy, co już wiele razy słyszałem. do tej pory ni chuja nie rozumiem o co Ci chodzilo? A potem udajesz że nic się nie stało i że chuj cie to obchodzi w sumie. 

A najlepsze jest to, że jak mi się coś nie podoba i to napisze, jak np że nie lubię rad itp bo się czuję jak małe dziecko a nie dorosły mężczyzna, to podobno nie mam dystansu. 

Pierdole 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Bosz przecież to był żart. Wiem że jesteś 20 lat starszy i na pewno nie wiesz co to jest ten uśmiech z memow. Przecież to później wymyslono

Gówno prawda że był żart. Bo to kurwa taki wstyd przyznać że coś cie zabolało, czy wkurzyło. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mnie wkurzyło? Ja się od razu odpalam ale zaraz mam to w dupie. No i mam problemy z pamięcią więc nie wiem ;/

10 minut temu, MicMic napisał(a):

Gówno prawda że był żart. Bo to kurwa taki wstyd przyznać że coś cie zabolało, czy wkurzyło. 

Rzucasz tym i rzucasz, to nie jest wstyd że łatwiej się wkurwiasz chryste

;/

Zresztą masz border typ impulsywny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi