Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ot

RefleXia

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, cynthia napisał(a):

A ja się nie dziwię. Na pewno była dyskusja wśród administracji i moderacji co do tego wątku. Sama w nim uczestniczyłam i się nie wypieram, że temat chwilami stawał się słowną przepychanką a nie merytoryczną rozmową. Tak to jest z takimi tematami, że zawsze kończy się banem któregoś z dyskutujących i zamknięciem tematu. 

Pewnie masz rację ale nie do końca też. Moderacja jest od tego aby dyscyplinować użytkownika wszystkimi narzędziami. Jeżeli otrzymał bana to znaczy, że nie dokonał  refleksji. Czytałam aktywność tego użytkownika wcześniej też i było wiele zastrzeżeń, które były ignorowane w innych wątkach. Widzę niespójność w działaniach zarządu forum zwyczajnie. 

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, RefleXia napisał(a):

Widzę niespójność w działaniach zarządu forum zwyczajnie. 

Praca zarządu nie jest łatwa i czasami trzeba podjąć kroki, które spowodują oburzenie innych użytkowników. Ale na tym polega trzymanie forum w ryzach, bo jakby każdy mógł tak szaleć to na forum byłaby anarchia. Według mnie dobrze zrobili, że dali bana milowi żeby się ogarnął, a zamknięcie tematu też było dobrym posunięciem, pomimo tego, że niektóre posty były naprawdę błyskotliwe i ciekawe, ale w większości to już tam panował chaos, który tylko takim krokiem można było zatrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, cynthia napisał(a):

Praca zarządu nie jest łatwa i czasami trzeba podjąć kroki, które spowodują oburzenie innych użytkowników. Ale na tym polega trzymanie forum w ryzach, bo jakby każdy mógł tak szaleć to na forum byłaby anarchia. Według mnie dobrze zrobili, że dali bana milowi żeby się ogarnął, a zamknięcie tematu też było dobrym posunięciem, pomimo tego, że niektóre posty były naprawdę błyskotliwe i ciekawe, ale w większości to już tam panował chaos, który tylko takim krokiem można było zatrzymać.

Nie twierdzę, że była to dla decyzja a nawet właściwą 😃

Wiesz mój komentarz był ironia i tyle mogę napisać 😃

Edytowane przez RefleXia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi