Skocz do zawartości
Nerwica.com

Odchodzę z tego forum, bo mam ważne powody!

Gość lampka1

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty zapominasz, że człowiek ma też rozum i jeżeli coś mu szkodzi, to się od tego odcina.

A ciekawe czy ta mądra pani psychiatra nie zaleciła psychoterapii, albo chociaż testów osobowości? Czy tylko leki, a może nawet darmowe opakowanie spososorowane przez dobrze-chcącą pewną firmę produkcyjną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałam sobie Lampke1 ,i powiem tak:

Nie każdy może czytać zwierzeń hipochondryków samym nim będąc. Trzeba to uszanować.

Dlaczego to piszę? Otóż dlatego ponieważ choć ja sama nie miałam nigdy hipochondrii stwierdzonej przez ^^ specjalistę ,bywały momenty takie iż na forum nie mogłam zaglądać ,po prostu czytając wypowiedzi użytkowników pojawiał się we mnie lęk ,więc unikałam. Było tak niejednokrotnie.

Nie debatujmy:)

Nie podoba Wam się że Lampka napisała o tym ,dlaczego? Skoro tak czuje? Ma prawo wyrazić swoje zdanie ,a to że nazwała Nas chorymi? Sama zdrowa nie jest ale myslę ze nie należy dolewać oliwy do ognia :)

To jest forum,każdy może pisać o swoich odczuciach co też czynimy.

Myślę że temat powinien zostać zamknięty.

Pozdrawiam

Btw:polecam temat ,"co mi dało to forum" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty zapominasz, że człowiek ma też rozum i jeżeli coś mu szkodzi, to się od tego odcina.

A ciekawe czy ta mądra pani psychiatra nie zaleciła psychoterapii, albo chociaż testów osobowości? Czy tylko leki, a może nawet darmowe opakowanie spososorowane przez dobrze-chcącą pewną firmę produkcyjną?

A ja tak z ciekawości zapytam: co to jest spotlight? :lol:

I jeszcze jedno : dlaczego lekarz miałby zalecać jej testy osobowości? (ja wiem dlaczego, ale chciałabym poznać Twój punkt widzenia w tej kwestii ).

Zgadzam się z Tobą , ze to forum prolekowe choć leki te tylko eliminują objawy tak jak tabletka przeciwbólowa ,ale nie usuwają ich przyczyny.To możemy zrobić tylko my, znależć w sobie przyczynę problemów oczywiście przy pomocy psychoterapeuty.Psychiatra tego nie zrobi, no chyba że jest przy okazji psychoterapeutą albo ma takie ciągoty w tą stronę :lol:

Lampka ja nie wiem dziewczyno jak Ty bedziesz żyła dalej,no tak odetnij się od wszystkiego tak jak nakazała Ci ta lekarka, izolatki jakiejś Ci nie zaproponowała przypadkiem ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.