Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spam działu paroxetyna

Piyerekpiyerek

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Catriona napisał(a):

Przeczytaj dokładnie co napisałam odnośnie wprowadzania wenlafaksyny  a nie tylko jeden post. Wtedy się wypowiadaj ;) 

Wiem co napisałaś. Ale skoro zdecydowałaś się wrócić do leków to jednak wcale nie jest tak kolorowo jak pisałaś. Nie pisze tego złośliwie bo zam nie biorę nic od miesiąca i chciałbym żeby tak zostało i że nie będę musiał nic więcej brac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Piyerekpiyerek napisał(a):

Wiem co napisałaś. Ale skoro zdecydowałaś się wrócić do leków to jednak wcale nie jest tak kolorowo jak pisałaś. Nie pisze tego złośliwie bo zam nie biorę nic od miesiąca i chciałbym żeby tak zostało i że nie będę musiał nic więcej brac

Pisz sobie co chcesz że lekarka dmucha na zimne. Dobrze się czujesz a w razie wu ona daje ci wenlafaksyne😂 jeszcze niedawno mi pisałaś że jak będę w takim stanie jak ty że będę funkcjonował bez leków to pogadamy a dwa tygodnie później piszesz że bierzesz leki większej hipoktki niż ty na tej grupie nie widziałem.wypowiadaszn sie onlekach których nigdy nie brałaś. Mam nadzieję że kiedyś się wyleczysz bo na razie widać. Że brakuje ci piątej klepki ale nie wiem czy wenlafaksyna ci w tym pomoże 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, AnnoDomino34 napisał(a):

Pisała , że leki sa dla słabych, i ją wyleczyli psychoterapiami. teraz plącze się w zeznaniach hehe

Jak już coś piszesz to chociaż pisz zgodnie z prawdą, bo nigdzie nie napisałam że leki są dla słabych xD  bo festiwal próbowania mnie obrazić słabo Wam wychodzi i raczej żenująco. A nawet jeśli to Wasza opinia na mój temat interesuje mnie mniej niż zeszłoroczny śnieg.

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, AnnoDomino34 napisał(a):

a jak pregabelina działała  i w jakiej dawce? przestała dzialac?

Pisała , że leki sa dla słabych, i ją wyleczyli psychoterapiami. teraz plącze się w zeznaniach hehe

Najmądrzejsza jest na świecie wypowiada się na każdy temat. Mi napisała jakieś ,3 tygodnie temu że jak będę w takim stanie jak ona że będę bez leków to sobie wyedy pogadamy a teraz piszę że bierze wenlafaksyne. I jeszcze napisze że nie potrzebuje ale jej lekarz woli dmuchać na zimne🤣 boli się przyznać że bierze bo ma nawet no wie że niejeden by jej tu to wypomniał. Oki to każdy kto jest wyleczony niech bierze wenlafaksyne w razie wu lepiej dmuchać na zimne.

37 minut temu, Catriona napisał(a):

Jak już coś piszesz to chociaż pisz zgodnie z prawdą, bo nigdzie nie napisałam że leki są dla słabych xD  bo festiwal próbowania mnie obrazić słabo Wam wychodzi i raczej żenująco. A nawet jeśli to Wasza opinia na mój temat interesuje mnie mniej niż zeszłoroczny śnieg.

Żenująca to raczej ty jesteś😉 bierz sobie co chcesz doradzają sobie komu chcesz mam to gdzieś. Jesli ktoś kto bierze fluo będzie słuchał twoich rad jak ty nigdy fluo w buzi nie miałaś to już jego problem. Teraz będziesz mogła kolejnym doradzać co do wenlafaksyny myślę że niedługo zostaniesz psychiatra bo masz predyspozycje🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie czytam tych wypocin. Jak masz tak smutne życie że pilnie śledzisz moje pozostaje mi tylko współczuć 🤷‍♀️ niestety Twoje domysły mają wspólnego z prawdą może 1% także dalej sobie twórz swoje bajeczki jak już musisz. I nawet nie poć się z odpisywaniem bo i tak tego nie czytam 😂 mnie serio opinia randoma z Internetu nie interesuje ani trochę 🤷‍♀️ przejąć się mogę uwagami kogoś bliskiego, nie noname’a.

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, Catriona napisał(a):

Nawet nie czytam tych wypocin. Jak masz tak smutne życie że pilnie śledzisz moje pozostaje mi tylko współczuć 🤷‍♀️ niestety Twoje domysły mają wspólnego z prawdą może 1% także dalej sobie twórz swoje bajeczki jak już musisz. I nawet nie poć się z odpisywaniem bo i tak tego nie czytam 😂 mnie serio opinia randoma z Internetu nie interesuje ani trochę 🤷‍♀️ przejąć się mogę uwagami kogoś bliskiego, nie noname’a.

Jak kiedyś dojdziesz do takiego etapu że będziesz bez leków jak ja to pogadamy😂 

49 minut temu, Catriona napisał(a):

55 minut temu, serotoninowiec napisał(a):

Piyerekpiyerek ma rację.

Wiesz to też nie chodzi o to żeby być do kogoś złośliwym ale jak widzę taką osobę to masakra. Jeszcze napisze że ja śledzę a ja śledzę forum a to że ona wszędzie wypisuje to już nie moja wina. Kiedyś komuś doradzałem o fluoksetynie a ta się wrąca poprawia mnie a potem pisze że nigdy fluoksetyny nie brała. Ktoś kiedyś pisał że jego psychiatra coś tam a ona pisze że jej nigdy by tak nie zrobiła i takie tam. Każdy ma swojego lekarza i albo mu ufa i  wierzy bo to podstawa a jak nie to nie ma sensu się wg leczyć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Piyerekpiyerek napisał(a):

Jak kiedyś dojdziesz do takiego etapu że będziesz bez leków jak ja to pogadamy😂 

Wiesz to też nie chodzi o to żeby być do kogoś złośliwym ale jak widzę taką osobę to masakra. Jeszcze napisze że ja śledzę a ja śledzę forum a to że ona wszędzie wypisuje to już nie moja wina. Kiedyś komuś doradzałem o fluoksetynie a ta się wrąca poprawia mnie a potem pisze że nigdy fluoksetyny nie brała. Ktoś kiedyś pisał że jego psychiatra coś tam a ona pisze że jej nigdy by tak nie zrobiła i takie tam. Każdy ma swojego lekarza i albo mu ufa i  wierzy bo to podstawa a jak nie to nie ma sensu się wg leczyć 

👍👍👍😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi