Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Dla tego, który czyta fajna, gorzej dla innych. A Jasper wprowadza spokój dla wszystkich. No dar ma ogólnie lepszy dla mnie. 

Jeżeli miałabym wybierać to bym chciała mieć moc Jane, paraliżowanie bólem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Jeżeli miałabym wybierać to bym chciała mieć moc Jane, paraliżowanie bólem.

Do obrony, w walce z wrogiem, przydatna umiejętność. Ale raczej ja bym wybrała Jaspera jednak. Bella jako tarcza ochronna też mi się podoba. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Do obrony, w walce z wrogiem, przydatna umiejętność. Ale raczej ja bym wybrała Jaspera jednak. Bella jako tarcza ochronna też mi się podoba. 

Tak, tarcza też jest spoko.

No i widzenie przyszłości też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, ironella napisał(a):

Małolat przypomina któregoś z nich? 

malolat przypomina kolegow tadka batyra z trybun :D jesli mial siebie w awatarze w kominiarce na parkingu przed bmw

5 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Ten jeszcze fajny.

ten jest przystojny wg mnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

malolat przypomina kolegow tadka batyra z trybun :D jesli mial siebie w awatarze w kominiarce na parkingu przed bmw

ten jest przystojny wg mnie 

To nie był on, już ci to kiedyś mówiłam, ty myślisz o zupełnie kimś innym a malolat miał tylko jedno konto na kafe z nickiem Małolat i nigdy nie wstawiał swojego zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Dla mnie tak w ogóle najprzystojniejszy jest Natsuki Subaru  🧡🧡

Czy to postać fikcyjna z anime?

Jeżeli lubisz anime to byś się dogadała z moim facetem bo on też lubi. (lubi to mało powiedziane) 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Elciaa napisał(a):

To nie był on, już ci to kiedyś mówiłam, ty myślisz o zupełnie kimś innym a malolat miał tylko jedno konto na kafe z nickiem Małolat i nigdy nie wstawiał swojego zdjęcia.

a ten lysol w kominiarce skaczacy jak malpa to kto to byl ? 

gosc byl bardzo charakterystyczny pisal jak 7-latek w kazdym wyrazie po dwa byki dlatego zapamietalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Dla mnie tak w ogóle najprzystojniejszy jest Natsuki Subaru  🧡🧡

Musiałam sprawdzić kto to.

9 godzin temu, libed napisał(a):

Nie widziałam, ale chyba elcia wie kogo przypomina jej facet ci ktorych wrzuca zdecydowanie nie przypominają kiboli, zupełnie inna bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, libed napisał(a):

a ten lysol w kominiarce skaczacy jak malpa to kto to byl ? 

gosc byl bardzo charakterystyczny pisal jak 7-latek w kazdym wyrazie po dwa byki dlatego zapamietalem :D

Pytasz mnie kto to a ja nawet nie wiem o jakie konto ci chodzi, musisz podać więcej szczegółów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Elciaa napisał(a):

Pytasz mnie kto to a ja nawet nie wiem o jakie konto ci chodzi, musisz podać więcej szczegółów.

w kazdym wyrazie robil byka w tle mial animacje jak lysol w kominiarce czerwonej i garniturze skacze czy tam rapuje przed bmwu na parkingu podziemnym pisal ze to jego dzielo i bylas przy tej rozmowie. wygladalo jak to byl twoj byly niedoszly przyszly pisal cos ze mowilas mu ze benny to spoko gosc i gadal z benym jakby go znal a znal go z twoich opowiadan wiec to byl jakis twoj znajomy. moim zdaniem albo ten maloplat albo ten jakis pajakowy jak go lezak nazywal jakis twoj ziom byl chwile tylko na kafeterii 

zapamietalem tylko ten awatar w kominiarce lysola i cos na wzor jakiejs marynarki chyba mial taki z sylwetki budda lekko otyly i niezdarny w tych ruchach jak to facet :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, libed napisał(a):

w kazdym wyrazie robil byka w tle mial animacje jak lysol w kominiarce czerwonej i garniturze skacze czy tam rapuje przed bmwu na parkingu podziemnym pisal ze to jego dzielo i bylas przy tej rozmowie. wygladalo jak to byl twoj byly niedoszly przyszly pisal cos ze mowilas mu ze benny to spoko gosc i gadal z benym jakby go znal a znal go z twoich opowiadan wiec to byl jakis twoj znajomy. moim zdaniem albo ten maloplat albo ten jakis pajakowy jak go lezak nazywal jakis twoj ziom byl chwile tylko na kafeterii 

zapamietalem tylko ten awatar w kominiarce lysola i cos na wzor jakiejs marynarki chyba mial taki z sylwetki budda lekko otyly i niezdarny w tych ruchach jak to facet :D 

No to mówisz o pająkowym, ja go poznałam na kafeterii dopiero a on znał leżaka, nimfe i beeniego z kowbojek jeszcze.

I mogliśmy chwilowo gadać w dziwny sposób ale tylko po to żeby wkurzyć leżaka bo on się tak zabawnie wpieniał. 😅

Tylko to było jeszcze przed małolatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi