Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nikt ci tego nie objaśnił, że to tak będzie wyglądać? Może jeszcze przywykniesz...

Tzn., że on pewnie nosi plusy a ja minusy 😉

Mama mówiła, że w epoce dinozaurów jak była bieda, dziewczyny sobie malowały taką kreskę na nogach żeby udawać, że mają takie elegansie pończoszki 🤭

Zaprawdę powiadam ci, wstawienie do internetu zdjęcia rajstop wywołuje progresję chorób przewlekłych u osobników zaburzonych 😅

I co, nie ma już takich modeli w sklepie 🤔

Tego akurat nie znalazłam ale kupiłam inne srakowory już nie mom jeans 😀 tez takie szerokie ale nizsza talia i bardziej dopasowane w pasie i mocniej szerokie w nogawce wiec już bez efektu Obeliksa 😛 ale za to jeszcze szersze. 

a co ta krecha miała oznaczać? To był faktycznie szew?

To było coś takiego - https://www.rossmann.pl/Produkt/Rajstopy-i-ponczochy/Gatta-Celine-rajstopy-20-DEN-Nero-2-1-para,399671,19271?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Pmax_lifestyle_SEM_rsm&utm_id=22465028361&gad_source=1&gad_campaignid=22475008486&gbraid=0AAAAACzelrQrCRcT2-5uxwJzEdYp35I-I&gclid=EAIaIQobChMI593yidH7jwMV-eyyCh1U_CwTEAQYAiABEgID0_D_BwE

Tylko ja mam z calzedonii. A tam teraz maja wersje z brokatowym i czerwonym tym szwem 😝

calzedonia ma super te wzory i oni często je zmieniaja, raz mi wpadły w oko takie roślinne ale już po 2 msc nie było. Tylko ze w moim przypadku to są rajstopy na 3 x i do śmietnika.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

calzedonia ma super te wzory i oni często je zmieniaja, raz mi wpadły w oko takie roślinne ale już po 2 msc nie było. Tylko ze w moim przypadku to są rajstopy na 3 x i do śmietnika.

Raz kupiłam dość mocne rajstopy tylko niestety nie zapisałam nazwy więc nadal kupuję na chybił trafił w różnych sklepach. I oczywiście gładkie gdyż mam wszelkie możliwe defekty kończyn dolnych 😴 Jeśli zakładam coś wzorzystego, to na 99% jest to prezent od Misiaczka 😄 A raz mi odbiło i kupiłam siostrze rajstopy w kolorze liliowym 😆 Nie odważyła się ich założyć i po roku mi oddała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeansy ale wygodne jak dres. Ale jak widac model mom jeans nie jest zbyt sexy wg kafeterian😝 ale i tak je nosiłam w kolko i nosilabym dalej gdybym nie zniszczyła.

To był hit modowy w czasach mojej młodości i znowu wrócił do łask 😉

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nikt ci tego nie objaśnił, że to tak będzie wyglądać? Może jeszcze przywykniesz...

Dawno wiedziałam z czym to się je, wcześniej nie było potrzeby takich zamawiać.   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Raz kupiłam dość mocne rajstopy tylko niestety nie zapisałam nazwy więc nadal kupuję na chybił trafił w różnych sklepach. I oczywiście gładkie gdyż mam wszelkie możliwe defekty kończyn dolnych 😴 Jeśli zakładam coś wzorzystego, to na 99% jest to prezent od Misiaczka 😄 A raz mi odbiło i kupiłam siostrze rajstopy w kolorze liliowym 😆 Nie odważyła się ich założyć i po roku mi oddała.

Ja polecam rajstopy z monoprix to taki francuski marks and spencer. Ceny jak tych calzedoniach ale nie do zajeżdżenia. Zdążyły już mi sie zmechacic ale żadne sie nie porwały i chyba żadnych nie wywalilam stamtad. Tylko to z tych takich grubszych typu 40-60, te cienizny to nie wiem bo chyba te cienkie zawsze z calzedonii brałam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja polecam rajstopy z monoprix to taki francuski marks and spencer.

Nie ma to jak jedną zagramaniczną firmę objaśniać inną zagramaniczną 😄

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Tylko to z tych takich grubszych typu 40-60

Uee takie to się praktycznie nie dziurawią. Pancerne 20-tki by się przydały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, babba napisał(a):

@Krejzi1, w Polsce najmodniejsze są teraz takie 

MODC2068829C-DT1W.jpg?sfrm=jpeg

kremowe-rajstopy-kabaretki-Veneziana-ROS

To coś takiego jak te 2 mi sie podobały ale czarne i mniej regularne te kwiaty i bardziej dziurawe:)

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie ma to jak jedną zagramaniczną firmę objaśniać inną zagramaniczną 😄

Uee takie to się praktycznie nie dziurawią. Pancerne 20-tki by się przydały.

Jedne mam chyba cieńsze z zebra 😀 nie są to jakies 20 może ale dosyć cienkie i chyba 30.

to taki sklep gdzie masz i żarcie i ciuchy:)

.

to było coś w tym stylu tylko ten dolny kwiatowy wzor mniej regularny 

https://www.calzedonia.com/pl/product/rajstopy_z_efektem_pończoch_kwieciste-MODC2151.html?dwvar_MODC2151_Z_COL_COLL=019

Ok znalazłam które to byly

Wstawiłam sobie na chwile na awatar:)

.

Nie chce ich tu wrzucac bo nie chce żeby ta fota tu została na wieki:p a nie jestem przyzwyczajona do tego ze tematy nie lecą po 5h😛

dobra na tym awatarze i tak ni nie widać.

w kazdtm razie motyw kwiatowy ale mniej regularny i rzadszy więcej kratki niz kwiatów.

znajdzcie mi takie 😬

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

dobra na tym awatarze i tak ni nie widać.

w kazdtm razie motyw kwiatowy ale mniej regularny i rzadszy więcej kratki niz kwiatów.

znajdzcie mi takie 😬

A próbowałam kiedyś szukać czegoś przez obiektyw google? Ja często tak robię jak nie mogę czegoś znaleźć i bardzo często on trafnie znajduje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie rozuiem czemu nie mogą wrocic do tego wzoru. To z zeszłego roku. Ta reszta kwiatowych to powtórka z rozrywki z zeszłego roku to nie rozumie czemu te nie mogły wrocic

W dzisiejszych czasach wszystkie chwyty dozwolone. Im człowiek bardziej odstaje od reszty, tym lepiej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Elciaa napisał(a):

A próbowałam kiedyś szukać czegoś przez obiektyw google? Ja często tak robię jak nie mogę czegoś znaleźć i bardzo często on trafnie znajduje.

Tak tylko te konkretne były z calzedonii i babka mowila ze już nie ma/nie będzie. Sprobuje 

Google dziad chce dostępu do mojej galerii. No na pewno:p 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra obejdę to jakos robiąc zdjecie monitora 

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Spróbuj, weź do tego najwyraźniejsze zdjęcie jakie masz a najlepiej to screen ze strony gdzie je sprzedawali.

Na stornie już ich nie ma, mam tylko ten jedyny skrin z awatara. Tylko muszę to jakos inteligentnie zrobić żeby nie dawać dostępu Google do mojej galerii 

tym obiektywem można robić fotę czegos i tak szuka wiec sprobuje zrobić zdj skrina 🤪

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, babba napisał(a):

Też sobie chce nudesy obejrzeć 😜

😅😂

już wystarczy ze nas podglądają przez kamerkę jak robimy kupę.

zabrzmialo widmokiem ale fb ocenia przez przednia kamerkę nasze reakcje na różne tresci i tak uczy algorytm co podsuwać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

dobra obejdę to jakos robiąc zdjecie monitora 

Na stornie już ich nie ma, mam tylko ten jedyny skrin z awatara. Tylko muszę to jakos inteligentnie zrobić żeby nie dawać dostępu Google do mojej galerii 

tym obiektywem można robić fotę czegos i tak szuka wiec sprobuje zrobić zdj skrina 🤪

Ja nie wiem, zazwyczaj jedno normalnie wstawiam a nie dostęp do galerii.

To najlepiej zrobić zdjęcie, wtedy nie pyta o dostęp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

😅😂

już wystarczy ze nas podglądają przez kamerkę jak robimy kupę.

zabrzmialo widmokiem ale fb ocenia przez przednia kamerkę nasze reakcje na różne tresci i tak uczy algorytm co podsuwać 

Chyba was. Mnie nie! 

Ja na fb piszę ze stacjonarnego 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ja nie wiem, zazwyczaj jedno normalnie wstawiam a nie dostęp do galerii.

To najlepiej zrobić zdjęcie, wtedy nie pyta o dostęp.

Najlepiej to ba kompie chyba zrobić bo sie wtedy tak jakos przeciąga i nie żąda dostępu do prywaty:p

8 minut temu, babba napisał(a):

Chyba was. Mnie nie! 

Ja na fb piszę ze stacjonarnego 😜

Aha😛 ja zapomniałam hasła i od lat nie mogę sie zalogować na komputerze. Jak sie kiedys przypadkowo wyloguje na telefonie to będzie po koncie.😝 a z kazdtm nowym tel mam zapamiętane jakos 😃

6 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ja zrobiłam u siebie wyszukiwanie obrazem i jest pełno wyników, najwięcej z Calzedonii.

O dzieki. No może właśnie jeszcze te stare foty w tym nie widziałam ich niestety.

2 minuty temu, babba napisał(a):

Dziewczyny. Pod te rajstopy miuzik na dobranoc zostawię 😉 

Co to z fam fatal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi