Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

No. I wymieniają na nowsze modele, takie 45-letnie czy ile ona tam ma 😃

Uwielbiam, kiedy samo życie w taki właśnie sposób weryfikuje te wszystkie mądrości o wiecznie młodych facetach i sam glosiciel tych teorii musi się z tym mierzyć 😄 Wiadomo ludzie różnie się starzeją, ale kobiety na ogół wcale nie wyglądają gorzej od swoich rowiesnikow wręcz przeciwnie.

Ta Leo ładna szczególnie jak się uśmiecha.
Masz też takie ‘dolki’ w policzkach przy usmiechu jak ona?

2 godziny temu, libed napisał(a):

no to akurat prawda on wyglada na starszego od niej o dekade ale to dlatego ze on jest wyjatkowo brzydki a ona wyjatkowo ladna :D

statystyczna rowiesniczka tarczysnkiego wyglada jak beata szydlo zreszya mozna zobaczyc na poslanki z pisu. w sumie w tym sejmie z tych bab to tylko ta leo nie wyglada tak staro ale pewnie baby oceniaja po zmarszczkach i zaraz sie dowiem ze wyglada na 55 lat :D a beata kempa mlodziej bo na pyzatej twarzy zmarszczek tak nie widac :D

Cos takiego 😄Nie rozumiem co ma brzydota/ uroda do tego, czy ktoś wygląda na młodszego? Wcale nie brakuje młodych i starszych, którzy wyglądają młodziej, mimo że są brzydcy, i odwrotnie  niektórzy ładni tez wygladaja na więcej niz mają. Podajesz jakieś skrajności i snujesz dziwne teorie ze "większość " po przekroczeniu magicznej liczby nagle zmienia się w Beaty.

Leo ma urocze dolki w policzkach przy uśmiechu, te "zmarszczki" ma się od dziecka 😄

Skoro jestesmy przy politykach, to moze wymień kilku polityków którzy Twoim zdaniem wyglądają przyzwoicie po przekroczeniu tej magicznej liczby po ktorej baby sie przeistaczaja w beaty, bo ja nie kojarzę?

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, ironella napisał(a):

Uwielbiam, kiedy samo życie w taki właśnie sposób weryfikuje te wszystkie mądrości o wiecznie młodych facetach i sam glosiciel tych teorii musi się z tym mierzyć 😄 Wiadomo ludzie różnie się starzeją, ale kobiety na ogół wcale nie wyglądają gorzej od swoich rowiesnikow wręcz przeciwnie.

Ta Leo ładna szczególnie jak się uśmiecha.
Masz też takie ‘dolki’ w policzkach przy usmiechu jak ona?

Cos takiego 😄Nie rozumiem co ma brzydota/ uroda do tego, czy ktoś wygląda na młodszego? Wcale nie brakuje młodych i starszych, którzy wyglądają młodziej, mimo że są brzydcy, i odwrotnie  niektórzy ładni tez wygladaja na więcej niz mają. Podajesz jakieś skrajności i snujesz dziwne teorie ze "większość " po przekroczeniu magicznej liczby nagle zmienia się w Beaty.

Leo ma urocze dolki w policzkach przy uśmiechu, te "zmarszczki" ma się od dziecka 😄

Skoro jestesmy przy politykach, to moze wymień kilku polityków którzy Twoim zdaniem wyglądają przyzwoicie po przekroczeniu tej magicznej liczby po ktorej baby sie przeistaczaja w beaty, bo ja nie kojarzę?

Nie mam dołków 😛 libed podaje wiele osób do ktorych rzekomo jestem podobna ktore niewiele między soba laczy 😃

ja sie w ogóle nie czuje podobna do niej praktycznie nic sie zgadza może jedynie kolor wlosow 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi