Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Malowany_ napisał(a):

Przecież ty robisz z siebie specjalistę w każdej dziedzinie, zgrywasz najmądrzejszego i pojasniasz innych 😄 masz rację, nie brnij w to bardziej 🤣 i jak tam poszukiwania mnie w internetach? Masz już jakiś trop? Wierzę, że wspólnie z Krzysiem dacie radę 😆

Ale my w sumie wiemy jak wyglądasz wiec stalkowanie ma mały sens 😃

wystalkowanie bez foty - to jest coś 

57 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Boni zamówiła rozmiar 44.

Takie kajaki ma?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, lily was here napisał(a):

Ale my w sumie wiemy jak wyglądasz wiec stalkowanie ma mały sens 😃

wystalkowanie bez foty - to jest coś 

Takie kajaki ma?;)

Dla was może tak, ale widziałem wczoraj ożywienie Krzysia i wypytywanie po co libed zdjęcie. Dobrze, że Krzysiu jest ciemny jak noc, tylko obawiam się, że przez przypadek może pomyśleć i zgłębić temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Dla was może tak, ale widziałem wczoraj ożywienie Krzysia i wypytywanie po co libed zdjęcie. Dobrze, że Krzysiu jest ciemny jak noc, tylko obawiam się, że przez przypadek może pomyśleć i zgłębić temat.

O Krzysia sie nie martw. On ma iq rozwielitki. A to ze zapisuje wszystko co wpadnie na forum od jakichś 15 lat to wiadomo. Myslalam, ze to wiesz. Mnie zawsze zadziwia wrzucanie fot w takie miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Za malo wlosienia na klacie. Spedziewalam sie wiecej.

no coz nie mozna sie podobac wszystkim 

4 godziny temu, Malowany_ napisał(a):

ja ci mowie ze on bedzie udawala z tym twoim sumem wedkarza jak nie tu to na innym forum bo po co bylyby mu twoje zdjecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, lily was here napisał(a):

O Krzysia sie nie martw. On ma iq rozwielitki. A to ze zapisuje wszystko co wpadnie na forum od jakichś 15 lat to wiadomo. Myslalam, ze to wiesz. Mnie zawsze zadziwia wrzucanie fot w takie miejsca.

Na początku nie zdawałem sobie sprawy jacy ludzie tam siedzą, a później już jakoś szło wysyłanie, jak było wesoło. Mądre to na pewno nie było. Jeszcze jakby ktoś znalazł profil przejrzał i na tym skończył to ok, ale widzę, że ten psychol ma ostre yebniecie na moim punkcie i narobiłlby przypału. 

Godzinę temu, libed napisał(a):

no coz nie mozna sie podobac wszystkim 

ja ci mowie ze on bedzie udawala z tym twoim sumem wedkarza jak nie tu to na innym forum bo po co bylyby mu twoje zdjecia

Wyrywa na mój ryj i moje ryby 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Na początku nie zdawałem sobie sprawy jacy ludzie tam siedzą, a później już jakoś szło wysyłanie, jak było wesoło. Mądre to na pewno nie było. Jeszcze jakby ktoś znalazł profil przejrzał i na tym skończył to ok, ale widzę, że ten psychol ma ostre yebniecie na moim punkcie i narobiłlby przypału. 

Wyrywa na mój ryj i moje ryby 🤣

Niestety Widmok to wyjatkowa szuja nawet jak na kafeterie. Jesli masz jakies profile w mediach spolecznosciowych to lepiej je ukryj dla obcych. Te, co ma to juz trudno, i tak kazdy Cie widzial, olej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

a początku nie zdawałem sobie sprawy jacy ludzie tam siedzą, a później już jakoś szło wysyłanie, jak było wesoło. Mądre to na pewno nie było. Jeszcze jakby ktoś znalazł profil przejrzał i na tym skończył to ok, ale widzę, że ten psychol ma ostre yebniecie na moim punkcie i narobiłlby przypału. 

Jedna rzecza jest wyszukiwanie i później wrzucanie jakichś info prywatnych które na forum nie padlo,

co sie zdarzało ale glownie kobietom (prym w tym wiódł moon), a druga to jak sobie to zapisują i wstawiają na awatary albo w przypadku bab to wypisują przez 10 lat kocham X i wstawiają zdjęcia osób ktore dawno o forum zapomniały. Na szczęście w 90proc ofiarami tego procederu są kobiety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

ktoś znalazł profil przejrzał i na tym skończył to ok, ale widzę, że ten psychol ma ostre yebniecie na moim punkcie i narobiłlby przypału. 

Jeszce do tego sie odniosę, o to bym sie nie martwiła bo on jest mocny tylko w momencie jak ma imie i nazwisko i jego jedynym zadaniem jest wpisanie imienia i nazwiska do wyszukiwarki fb. Na cała resztę trochę mu brakuje umiejętności. X lat temu takiego ‚starszego’ goscia tak wynalazł i narobił kwasu, tylko dlatego ze smial skrytykować jakaś wypowiedz psychoKrzysia. To były czasy ze ludzie tam normalnie podawali o sobie rzeczy myslac naiwnie ze maja do czynienia z ludzmi a nie zwierzętami z piwnicy.

11 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Niestety Widmok to wyjatkowa szuja nawet jak na kafeterie. Jesli masz jakies profile w mediach spolecznosciowych to lepiej je ukryj dla obcych. Te, co ma to juz trudno, i tak kazdy Cie widzial, olej.

Nie ma, jakby mial to by wywalił 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, lily was here napisał(a):

Boze wy tez tak macie ze spotykacie kogos o kim pomyśleliście chwile wcześniej ? Również na zasadzie : ale by był przypal teraz spotkać xyz?

Ja często 😃 teraz właśnie. Od myśli do spotkania minęło 3 minuty. Jestem

jebana czarownica 

Ja tak nie mam. Zgadzam sie z tobą 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, lily was here napisał(a):

Boze wy tez tak macie ze spotykacie kogos o kim pomyśleliście chwile wcześniej ? Również na zasadzie : ale by był przypal teraz spotkać xyz?

Ja często 😃 teraz właśnie. Od myśli do spotkania minęło 3 minuty. Jestem

jebana czarownica 

Ja też tak miewam,a czasem wcale nie chce tej osoby spotkać,a ona się wynurza  jak peryskop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi