Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

trochę mi się płakać chce, że to już koniec i nie wiem kiedy ich zobacze i kiedy następna wycieczka, ale było ekstra, a nogi mnie już nie bolą, i jutro chyba idę na tripa pieszego, możliwe, że sobie przemaszeruje z 30 km, zobaczymy :D 

ja dzisiaj pływałem, na plecach, żabką,  kraulem, grzbietem, w wodzie było super, wypłynąłem na środek wody i głęboko było :P z dwie godziny chyba w wodzie byłem 

Kolega Grouchy mi foty robił jak daleko jestem.

Skurcz cię złapie, to wtedy będą popisy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Skurcz cię złapie, to wtedy będą popisy 

Jak łapie skurcz np. w stopie to się wygina w odpowiednim kierunku i już przechodzi, ale nigdy mnie nic nie złapało i extra było :D

Potrenowałem sobie kraul i w ogóle mega, ludzie na łodkach pływali dookoła a ja jedyny co na głębokiej wodzie xD. Dalila też trochę wypłyneła, ale było dużo osób, i ktoś musiał pilnować rzeczy, niestety. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Jak łapie skurcz np. w stopie to się wygina w odpowiednim kierunku i już przechodzi, ale nigdy mnie nic nie złapało i extra było :D

Potrenowałem sobie kraul i w ogóle mega, ludzie na łodkach pływali dookoła a ja jedyny co na głębokiej wodzie xD. Dalila też trochę wypłyneła, ale było dużo osób, i ktoś musiał pilnować rzeczy, niestety. :P 

Jakie trochę to było skrajnie nieodpowiedzialnie nigdy tyle nie wypłynęłam :D 

Luzuj Fifi bo już i tak schudłes glodzić się nie musisz ale nie jedz nadmiarowo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jakie trochę to było skrajnie nieodpowiedzialnie nigdy tyle nie wypłynęłam :D 

Luzuj Fifi bo już i tak schudłes glodzić się nie musisz ale nie jedz nadmiarowo. 

Jeszcze mi syrop został na dzisiaj i jutro, ale jutro już zupa jarzynowa wjeżdża. 

No w końcu pierwszy raz tak wypłynąłem sobie na głęboką wodę w życiu, bo tak to zawsze matka albo babka albo ratownicy i nie pozwalają, a dzisiaj miałem okazję. :D Trochę jestem w szoku, jak się swobodnie potrafię utrzymać na wodzie. 🙂 

Nie schudłem, 3 lata temu mogłem się w pasie rękami objąć, a teraz uda i brzuch wielkie, ale mięśnie na rękach też by się mi większe przydały, bo mam chude, ale dzisiaj kraulem popływałem, to trochę rozruszałem. :P Pompki też robię codziennie, niedużo, ale regularnie. :D

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo sobie zaliczę golenie brody i może lodowata kąpiel, zrobię sobie lekkie spa i kosmetyki to trochę odmłodnieje, cieszę się, że mnie nogi już nie bolą, i mogę sobie zaliczyć wyprawę pieszą niedługo i wycieczkę krajoznawczą :D

Dzięki Grouchy i Dalila za wypad. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Niedługo sobie zaliczę golenie brody i może lodowata kąpiel, zrobię sobie lekkie spa i kosmetyki to trochę odmłodnieje, cieszę się, że mnie nogi już nie bolą, i mogę sobie zaliczyć wyprawę pieszą niedługo i wycieczkę krajoznawczą :D

Dzięki Grouchy i Dalila za wypad. 

Widzisz jak fajnie ze wyszles do ludzi.Od razu masz inną aurę w sobie motywacje zeby coś zmienić 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz co do wesela nie będę czytać bo mi się nie chce, i sie nie spodziewałam że tak sie poniesie temat. Coś pisałam o podawaniu ręki to oczywiście żartowałam Libedzik. A z tym że remiza się nie różni od restauracji no to mi bardziej chodziło ze teraz jak jest sala w remizie to chyba tylko z noclegami, już nie ma sal balowych bez pokoi raczej. W remizie remizie to można komunię zrobić. 

Natomiast o muzyce no to poważnie disco nawet też nie? Takie disco 80s modern talking itp? Pomiędzy to jest chyba tylko jakiś blues i akurat nie trawię, wolę już disco jak mam iść na zabawę biesiadną bo chociaż jest szybkie i przynajmniej jakoś można zatańczyć. A jazz wesele żeby mi przygrywali do obiadku też na pewno byłoby przyjemniejsze, niż to pomiędzy. Nawet jeszcze lepsza opcja bo bym tylko przyszła zjeść kapustę zasmazana dzika i wgl. A tak ja nie lubię wesel bo jest po prostu cholernie długie i mi się cholernie nudzi  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Jeszcze mi syrop został na dzisiaj i jutro, ale jutro już zupa jarzynowa wjeżdża. 

No w końcu pierwszy raz tak wypłynąłem sobie na głęboką wodę w życiu, bo tak to zawsze matka albo babka albo ratownicy i nie pozwalają, a dzisiaj miałem okazję. :D Trochę jestem w szoku, jak się swobodnie potrafię utrzymać na wodzie. 🙂 

Nie schudłem, 3 lata temu mogłem się w pasie rękami objąć, a teraz uda i brzuch wielkie, ale mięśnie na rękach też by się mi większe przydały, bo mam chude, ale dzisiaj kraulem popływałem, to trochę rozruszałem. :P Pompki też robię codziennie, niedużo, ale regularnie. :D

Schudłes mi się wydaje od ostatniego razu. No ale jak jesteś tylko na wodzie glownie to chyba nic dziwnego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libed może byłeś w remizie na weselu w latach 90 to tak wtedy jeszcze były typowe remizy i faktycznie inne czasy. Teraz to każdy ma rodziny w innym końcu polski więc już raczej nie ma wesel w remizach, chyba że coś było kiedyś remiza a teraz to w sumie zrobiona sala bankietowa.

Głównie tylko hotele z salą balową. Ale jeśli jest inaczej to jestem pozytywnie zaskoczona :D dalej przasne imprezy!

I spocony wujku wiesku pijany hahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Bo jestem jedyną w kraju xD no i nie mam do Ciebie 40 km. Ale mimo wszystko nie jest to tak blisko, może na następny sezon po niego pojadę:D 

A to moja wina, że mieszkam w lubuskim? życie jest takie niesprawiedliwe i okrutne😭 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dobra, przepraszam. :P To był ostatni raz, gdy to zrobiłem. Postaram się już tego nie robić.

Ja uciekam, dobranoc.

Dobranoc wybaczam ale nie kłap ozorkiem Fifi. Fifi bardzo dobrze pływa. Poplynelam tak daleko że małe głowy było widać, a wracając wodorost wplatal mi się we włosy i myślałam że ciągne za sobą xDD takie te wodorosty są tam dobrze widoczne i ostre jakby twarde ciekawe co to za roslina 

Teraz, Malowany_ napisał(a):

A to moja wina, że mieszkam w lubuskim? życie jest takie niesprawiedliwe i okrutne😭 

Tak bo Ty masz zajebista lokalizację tak blisko do pojezierza mega zazdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Dobranoc wybaczam ale nie kłap ozorkiem Fifi. Fifi bardzo dobrze pływa. Poplynelam tak daleko że małe głowy było widać, a wracając wodorost wplatal mi się we włosy i myślałam że ciągne za sobą xDD takie te wodorosty są tam dobrze widoczne i ostre jakby twarde ciekawe co to za roslina 

Tak bo Ty masz zajebista lokalizację tak blisko do pojezierza mega zazdro

I co w tym takiego zajebistego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi