Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

trochę mi się płakać chce, że to już koniec i nie wiem kiedy ich zobacze i kiedy następna wycieczka, ale było ekstra, a nogi mnie już nie bolą, i jutro chyba idę na tripa pieszego, możliwe, że sobie przemaszeruje z 30 km, zobaczymy :D 

ja dzisiaj pływałem, na plecach, żabką,  kraulem, grzbietem, w wodzie było super, wypłynąłem na środek wody i głęboko było :P z dwie godziny chyba w wodzie byłem 

Kolega Grouchy mi foty robił jak daleko jestem.

Skurcz cię złapie, to wtedy będą popisy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Skurcz cię złapie, to wtedy będą popisy 

Jak łapie skurcz np. w stopie to się wygina w odpowiednim kierunku i już przechodzi, ale nigdy mnie nic nie złapało i extra było :D

Potrenowałem sobie kraul i w ogóle mega, ludzie na łodkach pływali dookoła a ja jedyny co na głębokiej wodzie xD. Dalila też trochę wypłyneła, ale było dużo osób, i ktoś musiał pilnować rzeczy, niestety. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Jak łapie skurcz np. w stopie to się wygina w odpowiednim kierunku i już przechodzi, ale nigdy mnie nic nie złapało i extra było :D

Potrenowałem sobie kraul i w ogóle mega, ludzie na łodkach pływali dookoła a ja jedyny co na głębokiej wodzie xD. Dalila też trochę wypłyneła, ale było dużo osób, i ktoś musiał pilnować rzeczy, niestety. :P 

Jakie trochę to było skrajnie nieodpowiedzialnie nigdy tyle nie wypłynęłam :D 

Luzuj Fifi bo już i tak schudłes glodzić się nie musisz ale nie jedz nadmiarowo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jakie trochę to było skrajnie nieodpowiedzialnie nigdy tyle nie wypłynęłam :D 

Luzuj Fifi bo już i tak schudłes glodzić się nie musisz ale nie jedz nadmiarowo. 

Jeszcze mi syrop został na dzisiaj i jutro, ale jutro już zupa jarzynowa wjeżdża. 

No w końcu pierwszy raz tak wypłynąłem sobie na głęboką wodę w życiu, bo tak to zawsze matka albo babka albo ratownicy i nie pozwalają, a dzisiaj miałem okazję. :D Trochę jestem w szoku, jak się swobodnie potrafię utrzymać na wodzie. 🙂 

Nie schudłem, 3 lata temu mogłem się w pasie rękami objąć, a teraz uda i brzuch wielkie, ale mięśnie na rękach też by się mi większe przydały, bo mam chude, ale dzisiaj kraulem popływałem, to trochę rozruszałem. :P Pompki też robię codziennie, niedużo, ale regularnie. :D

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo sobie zaliczę golenie brody i może lodowata kąpiel, zrobię sobie lekkie spa i kosmetyki to trochę odmłodnieje, cieszę się, że mnie nogi już nie bolą, i mogę sobie zaliczyć wyprawę pieszą niedługo i wycieczkę krajoznawczą :D

Dzięki Grouchy i Dalila za wypad. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi