Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

wlasnie tego slowa mi brakowalo godnosc by chlopu nie pozwolila brac udzialy w jakichs zawodach i byc "mobilizowanym" w taki sposob

Czasami tak wychodzi, zycie. Ty nie musisz lubić, innego to zmobilizuje ja bym tak nie generalizowała po prostu ‚mężczyźni Coś tam’ bo jednak różnią sie oni między soba i tyle. Tylko o to mi chodzi ze jak zwykle bezsensowna generalizacja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Ale ja nie mowie o toxic trojkącie tylko tym ze ktos sie kreci obok jakiejś baby i próbuje ja wyrwac. To jej wina ze ktos podbija?

Ja napisałam wyżej że z perspektywy baby. Krejzi napisałaś to co chciałaś się podzielić coś przypalowe?

:D miemieciel myśli odwrócił i nie wiem czy napisalas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ja napisałam wyżej że z perspektywy baby. Krejzi napisałaś to co chciałaś się podzielić coś przypalowe?

:D miemieciel myśli odwrócił i nie wiem czy napisalas

Rozmowa jest o facetach.

a widzisz bo akurat libed w 1 poście na ten temat napisał ze baby to akurat kreci 😅

a facetow nie.

wiec niechcacy zburzyłaś jego tezę 

Teraz, Dalila_ napisał(a):

A czy jej wina, w zasadzie tak, o ile podbija 2 raz 

:D

Jak pisze random w necie tak, ale jak ktos sie przymila np w prscy to na poczatku tez można być miłym itd zanim sie zorientujesz. Nie kazd ma tez obsesje pt kazdy na mnie leci wiec sobie smieszkuje itd. A potem co nawet jak sie zorientuje to co gazem ma w niego walic jak coś mowi do niej? Można trzymać dystans a wciąż rozmawiać a ktos wykazywać różne checi.

juz widze jak facet w podobnej sytuacji umie tak dosadnie odpulic babę asertywnie haha. Śmieszne. Facety sa zawsze za miłe i za miękkie dla bab.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rywalizacja? Myślę że to zależy ile ktoś sobie 'daje'. Granica jest różnie położona. I to z godnością pewnie jest związane. W sensie nie wiem psycha inaczej się rozwinie u każdego. 

Ale jest stereotyp że baby wzdychaja do tych co ich nie chcą. Ale tu nie mówimy o innych elektronach i rywalizacji tylko ogólnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Rywalizacja? Myślę że to zależy ile ktoś sobie 'daje'. Granica jest różnie położona. I to z godnością pewnie jest związane. W sensie nie wiem psycha inaczej się rozwinie u każdego. 

Ale jest stereotyp że baby wzdychaja do tych co ich nie chcą. Ale tu nie mówimy o innych elektronach i rywalizacji tylko ogólnie 

Libed w 1 poście do ktorego sie odniosłam napisał ze facetow nie kreci jak przy babie sie kręcą a baby odwrotnie - kreci to. Wiec już co prawda jako baba a nie facet ale zburzyłaś te jego generalizacje bo tak nie masz.

Libed lubi wypowiadać sie za cały świat pisząc o sobie tak naprawde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam sytuacje gdzie takie coś przyspieszyło ‚akcje’ i tyle , to zależy od charakteru a nie płci. Ci co lubia rywalizację - zakładam ze oni bardziej. Nie mowie tu o żadnym spaniu z połowa osiedla bo libus ofc musi isc w skrajności nie będące tematem dyskusji żeby obronić swe tezy - mowie o sytaicji ze pojawia sie ktos na horyzoncie w momencie jak z kims flirtujesz ale nie jesteście jeszcze razem. To może zadziałać motywująco na okreslenie sie przyspieszenie żeby inny nie sprzątnął sprzed nosa.

czy jest tu do chuja jakis facet który mógłby  sie na temat wypowiedzieć ? 😅 bo ja niestety nim nie jestem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, lily was here napisał(a):

a widzisz bo akurat libed w 1 poście na ten temat napisał ze baby to akurat kreci 😅

takbo baby lubia sie czuc lepsze od innych i chca miec to co ma inna baba tylko najlepiej lepsze a faceci nie chca tego co maja inni  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

takbo baby lubia sie czuc lepsze od innych i chca miec to co ma inna baba tylko najlepiej lepsze a faceci nie chca tego co maja inni  :D

No wiec co zrobisz z informacja która nawet dumny podbiłeś ze dalili to nie kreci? Dalila nie jest baba czy w co teraz pójdziesz?

Teraz, libed napisał(a):

nieprawda ja prawie nigdy nie pisze o sobie chyba ze mysle ze inni maja jak ja :D

Piszesz piszesz i to bardzo widać a posiłkujesz sie tzw ‚wiekszoscia’. Starasz sie nie o sobie , ale w tym co jesteś przekonany ze inni maja jak ty to piszsz o większości ale ze to nigdy nie jest większość to widać z boku i po czasie ze piszesz o sobie. Z wieloma tematami tak było 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Buahahah. Aż dziw ze nie popierasz tego z tematu o zakazie stringow. Zenujace 

a dlaczego mialbym pop[ierac taliba :D to ze uwazam ze baba moze chodzic w stringacg a nawet bez majtek jak chce nie znaczy ze ta baba mi sie podoba. mylisz dwie kwestia znowu to co lubie ja a to do czego uwazam ze ktos ma prawo.

mnie jak talibowi moze sie nie podobac to samo ale nie nikomu nie zamierzam narzucac jak ma zyc a on tak bo on chce zeby inni ludzie czegos nie robili bo on laske uswiecajaca straci :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

a dlaczego mialbym pop[ierac taliba :D to ze uwazam ze baba moze chodzic w stringacg a nawet bez majtek jak chce nie znaczy ze ta baba mi sie podoba. mylisz dwie kwestia znowu to co lubie ja a to do czego uwazam ze ktos ma prawo.

mnie jak talibowi moze sie nie podobac to samo ale nie nikomu nie zamierzam narzucac jak ma zyc a on tak bo on chce zeby inni ludzie czegos nie robili bo on laske uswiecajaca straci :D 

Bo szukasz winy w kims za coś niezaleznego od kogos. Wlansie jak talib.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

Piszesz piszesz i to bardzo widać a posiłkujesz sie tzw ‚wiekszoscia’. Starasz sie nie o sobie , ale w tym co jesteś przekonany ze inni maja jak ty to piszsz o większości ale ze to nigdy nie jest większość to widać z boku i po czasie ze piszesz o sobie. Z wieloma tematami tak było 

nie to tylko twoje zdanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak pssd uważa ze to wina kobiet jak nie panuje on nad praciem tak twoje powyższe zdanie tak brzmi. Dla mnie to jest analogiczne sorry i brzmi creepy 

Teraz, libed napisał(a):

nie to tylko twoje zdanie. 

wielokrotnie na Kafe utrzymywałeś ze kazdy facet coś tam (w sensie lubi to co ty) a ajk sie okazywało ze wcale nie to stwierdzałeś ze to dlatego ze inni to zboki / nie liczą sie bo coś tam. Pisz o sobie i problemu nie będzie a te fałszywe ‚większości’ to tylko irytuje bo to nieprawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, lily was here napisał(a):

Bo szukasz winy w kims za coś niezaleznego od kogos. Wlansie jak talib.

nie wiem o jakiej winie piszesz 

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

wielokrotnie na Kafe utrzymywałeś ze kazdy facet coś tam (w sensie lubi to co ty) a ajk sie okazywało ze wcale nie to stwierdzałeś ze to dlatego ze inni to zboki / nie liczą sie bo coś tam. Pisz o sobie i problemu nie będzie a te fałszywe ‚większości’ to tylko irytuje bo to nieprawda.

nie ja pislaem o wiekszosci i wynikalo to z obserwacji a ty masz tendencje do przypisywania mnie tego co uwazam o wiekszosci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi