Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

To Ci pare razy mówiłem, że dużo lepiej byś wyszła jakbyś normika bad boya se znalazła. I mówię to serio. Kiedyś Ci pisałem coś o pewnych typach już nie chce mi się powtarzać

Którego tego z koksem w łazience i zawiasami?🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Jest taki paradoks nie pamiętam jak się nazywał, że człowiek np. przeżywając kilka niebezpiecznych zdarzeń, np. kilka wypadków nabywa czasem taką jakby wiare w niezniszczalność. Że jeśli do tej pory miał x zdarzeń to kolejne na pewno mu nie zrobi krzywdy. No i tak to się kręci. Bo czasem ktoś ma pecha i przy pierwszej krzywej akcji dostanie w cymbał i od razu ustawia się pod bramą św. Piotra. A czasem ktoś regularnie naraża się na takie akcje i jeśli 3x mu się udało to myśli, że kolejne 4,5 i 6 też będzie spoko. I nie widzi, że mimo wszystko lepiej jest tego unikać

Ma to sens, takie myślenie często jest widoczne nie tylko w niebezpiecznych sytuacjach, ale np. komuś się coś udało kilka razy i uważa, że jest szczęściarzem i zawsze mu się udaje. Albo ktoś coś osiągnął i uważa, że każdy by tak mógł i że to osobista zasługa, a nie bierze pod uwagę, że sprawy mogły się całkiem inaczej ułożyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciała być łowca pedofili. Powinni zagospodarować mnie do takiej pracy, nie jestem aż tak stuknieta

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ma to sens, takie myślenie często jest widoczne nie tylko w niebezpiecznych sytuacjach, ale np. komuś się coś udało kilka razy i uważa, że jest szczęściarzem i zawsze mu się udaje. Albo ktoś coś osiągnął i uważa, że każdy by tak mógł i że to osobista zasługa, a nie bierze pod uwagę, że sprawy mogły się całkiem inaczej ułożyć.

Tak samo gdy ktoś oszukuje i nie zostanie złapany to jest tak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

To Ci pare razy mówiłem, że dużo lepiej byś wyszła jakbyś normika bad boya se znalazła. I mówię to serio. Kiedyś Ci pisałem coś o pewnych typach już nie chce mi się powtarzać

Normik bad boy? To jak zupa bez soli 🤣

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale był bardzo w porządku osobą na serio tylko przestałam odpisywać

Ten Kuba rozpruwacz? 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ja bym chciała być łowca pedofili. Powinni zagospodarować mnie do takiej pracy, nie jestem aż tak stuknieta

kwestia czasu az bys chciala ich naprawiac i chodzilabys przebrana w strój szkolny liczac ze pedziu zadowoli sie toba i jzu nie bedzie chcial dzieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeszcze fifi jak fifi ale żeby ci do glowy nie przyszło z bycznikiem tym co tu sie probowal wbijać gadac. Ten to już naprawdę takie rzeczy wrzuca, ze nie wiem czy policji nie wzywać bez kitu. Jakies plany zemsty za krzywdy na ludzkości itd. To nie jest śmieszne bo ostatnio była sytuacja, ze takiego chwalącego sie, ze zaatakuje przedszkole z maczetą złapali po wpisie na wykopie czy tam reddit i faktycznie miał maczetę w pokoju.

Może jego też złapią kiedyś i w końcu się wladuje. Masz rację on pasuje profilem do kogoś kto w końcu coś niebezpiecznego zrobi. Ale jego już nie ma tu chyba.

Ja wciągnięta w pisanie i czytająca do tyłu bo nie nadazam(:

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ten Kuba rozpruwacz? 😃

tak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

kwestia czasu az bys chciala ich naprawiac i chodzilabys przebrana w strój szkolny liczac ze pedziu zadowoli sie toba i jzu nie bedzie chcial dzieci

XD

Smieszne alee nie naprawiam nikogo się nie naprawi

Dlatego groźnych trzeba izolować 

Lub wysyłać na front 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

XD

Lub wysyłać na front 

tak wojsko jest dobre dla swirów i degeneratow z tym sie zgodze tylko tam sie moga na cos przydac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

XD

Lub wysyłać na front 

Ale wcześniej nad jezioro zobaczyć jak pływają

Teraz, Dalila_ napisał(a):

I na lewicę nie glosuje

Ave Raków Ave

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie mogłabyś bo chronisz Chajzerow i praw dziadersow 😃

Krejzi nie rozumiem. Ja boomer mentalny

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Ale wcześniej nad jezioro zobaczyć jak pływają

Ave Raków Ave

Fifi nie jest degenerat nie zadzga mnie 

Poza tym mówicie że nie wyjdzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

On i tak by nie wyszedł xD on miał pełno takich, jakichś Anulek Kwikernes itd teraz Zosia z gierki. zakłada tylko tematy o wielkiej milosci i utracie ich a i tak nic by nie zrobił, wiec żadna strata 😃 teraz będzie mógł zwalić ze to przez libeda i krejzi nie wyszło mu z dalila, a nie ze i tak by z domu nie wyszedł xD

Całe szczęście jednak,że Zosia została ocalona i w porę się ogarnęła😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi