Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

to mamy cos wspolnego :D jak w europie ma byc dobrze jak u nas im placa za to i wmawiaja ze wzrost kraju bierze sie z ruchania a nie z pracy :D

tam chociaz robia to z braku wiedzy a u nas wmawia im sie ze to dobre dla ogolu

A od kiedy ty takich okresleń używasz? 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.06.2026 o 13:12, Elciaa napisał(a):

A od kiedy ty takich okresleń używasz? 😄

od zawsze 

Godzinę temu, Elciaa napisał(a):

Znowu tu stypa...

rozkrec jakkas afere moze wyrwij jakas babe albo nieletniego chlopa to bedzie o czym gadac przez miesiac :D

albo chociaz cudzego :D 

co tam u lexa ? tyle go nie ma ze moze 4 dziecko zrobil. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

od zawsze 

rozkrec jakkas afere moze wyrwij jakas babe albo nieletniego chlopa to bedzie o czym gadac przez miesiac :D

albo chociaz cudzego :D 

co tam u lexa ? tyle go nie ma ze moze 4 dziecko zrobil. 

Nie jestem pdf-em żeby zwracać uwagę na nieletnich.

A lex mówiłam że juź nie wróci to mi nikt nie wierzył, narazie już nie pracuje w Brukseli tylko w Warszawie, więcej powiedziec nie mogę bo nie wiem czy by sobie tego życzył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Nie jestem pdf-em żeby zwracać uwagę na nieletnich.

A lex mówiłam że juź nie wróci to mi nikt nie wierzył, narazie już nie pracuje w Brukseli tylko w Warszawie, więcej powiedziec nie mogę bo nie wiem czy by sobie tego życzył.

czyli nadal opowiada babom bzdury :D kim teraz jest w tych opowiesciach po tym jak byl prawnikiem nastepnie informatykiem ? moze politykiem zostal :D ?

niech wpadnie byl zabawny 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rupert Lowe opublikował raport o gangach gwałcicieli w Wielkiej Brytanii i o systemowym tuszowaniu sprawy. Ludzie nie są w stanie za jednym razem przeczytać tego raportu nie ze względu na jego obszerność a przez to, że zawiera drastyczne treści. Wklejam komentarz z przykładami.

Spoiler

250 000+ brytyjskich dziewcząt.

To, co znajduje się w tym raporcie, jest pieprzenie przerażające:

- Niemowlę było torturowane i zgaszano na nim papierosy, podczas gdy matka była zmuszona patrzeć; potem niemowlę zabito.
- Dziewczynki podpalano.
- Dziewczynki wysyłano do „czerwonych pokojów”, gdzie były torturowane, niektóre zabite, a niektóre z tego transmitowane na żywo.
- Jedna dziewczynka została zgwałcona przez psa, podczas gdy mężczyźni obstawiali, czy zgwałci ją waginalnie, czy analnie.
- Dziewczynki zmuszano do aborcji za pomocą drutów szydełkowych.
- Wkładano im do środka szklane butelki, klucze, kije baseballowe i inne przedmioty, z których niektóre się rozbijały.
- Dziewczynki były gwałcone przez dziesiątki mężczyzn naraz w „domach imprezowych”.
- Dziewczynki bito biczami, wieszano głową w dół, duszono i sikano na nie.
- Dziewczynki w wieku zaledwie 5 lub 6 lat były wiązane i wykorzystywane.
- Dziewczynki zamykano w klatkach dla psów.
- Dziewczynki oznaczały znakiem „M” na cześć Muhammada.
- Dziewczynki grożono zabiciem i wrzuceniem do świń.
- Dziewczynki wyśmiewano za noszenie krzyżyka podczas gwałtów.

Wszystko to było dokonywane głównie przez mężczyzn pochodzenia południowoazjatyckiego, Pakistańczyków, z mniejszym udziałem mężczyzn z Somalii, Iranu, Syrii, Turcji, Bangladeszu i Iraku.

A mimo to sprawcy unikali kary, władze przymykały oko, a to trwa do dziś, ponieważ ludzie boją się, że zostaną nazwani rasistami.

Każdy, kto to ukrywał, powinien stanąć przed karą śmierci obok wszystkich tych, którzy skrzywdzili te dziewczynki.

Cieszę się, że Rupert Lowe i wszyscy inni za tym stojący to przygotowali; każdy musi to zobaczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, libed napisał(a):

czyli nadal opowiada babom bzdury :D kim teraz jest w tych opowiesciach po tym jak byl prawnikiem nastepnie informatykiem ? moze politykiem zostal :D ?

niech wpadnie byl zabawny 

Nie chce mi się z tobą gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Może Lex to Dominik Tarczyński we własnej osobie. 

mozliwe jego tez jakis milf finansowal na poczatku kariery ale od kiedy zarabia sam i przerzucił sie na laski typu krupa to raczej by nie bajerowal bezzebnych kafeterianek

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Rupert Lowe opublikował raport o gangach gwałcicieli w Wielkiej Brytanii i o systemowym tuszowaniu sprawy. Ludzie nie są w stanie za jednym razem przeczytać tego raportu nie ze względu na jego obszerność a przez to, że zawiera drastyczne treści. Wklejam komentarz z przykładami.

co ty tak sie przejmujeesz tymi brytolami przeciez i tak tam nie pojedziesz bo nie masz  paszportu a oni juz nie sa w unii wiec te gangi zagrazaja ci tak samo jak piraci w somalii 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, libed napisał(a):

mozliwe jego tez jakis milf finansowal na poczatku kariery ale od kiedy zarabia sam i przerzucił sie na laski typu krupa to raczej by nie bajerowal bezzebnych kafeterianek

co ty tak sie przejmujeesz tymi brytolami przeciez i tak tam nie pojedziesz bo nie masz  paszportu a oni juz nie sa w unii wiec te gangi zagrazaja ci tak samo jak piraci w somalii 

Tez tego nie rozumiem, to jakas obsesja, dziwne, ze nie interesuja ich tak bardzo takie rzeczy blizej domu, czyli w KK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, libed napisał(a):

Nazywanie kobiety milfem dlatego że jest kilka lat starsza od partnera to niezły odlot. Ciekawe jaka nazwa jest zarezerwowa dla mężczyzn mających młodsze partnerki. Podejrzewam, że dla nich brakuje tak barwnych określeń, bo to po prostu naturalny porządek rzeczy.😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, ironella napisał(a):

Nazywanie kobiety milfem dlatego że jest kilka lat starsza od partnera to niezły odlot. Ciekawe jaka nazwa jest zarezerwowa dla mężczyzn mających młodsze partnerki. Podejrzewam, że dla nich brakuje tak barwnych określeń, bo to po prostu naturalny porządek rzeczy.😏

Moze FILF? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, ironella napisał(a):

Filf 😄

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Moze FILF? :D

😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, ironella napisał(a):

ona wygladala na duzo starsza to raz a dwa ktora baba finansuje chlopa ? no wlasnie to musi byc zdesperowany milf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi