Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

no a nie mowielm ze taka narracja i ludzie to lykaja.

rozdawali dotacje na dywersyfikacje dzialnosci takei kryteria wymyslil morawiecki jak jakis hotel sobie klub taki otworzyl i biznes plan sie zgadza to o co chodzi i o co ten krzyk ? zarabia ? jak tak to dobrze wydana kasa a jak nie to odda dotacje bo trzeba wspolczynniki spelnic tak samo jak te jachty nic w tym dziwnego nie ma ze jak na dywersyfikacje to restauracja sobie jacht kupila i go wynajmuje nic dziwnego w tym nie ma a ty dajesz sobie te kity wciskac

Ale ja wiem o co chodzi w tym programie. Pytam się czemu negujesz, że klub swingersów dostał. Ludzie nie lubią jak się kurestwo z publicznych pieniędzy dotuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No ja jeszcze czekam aż wpadną na pomysł sieci domów pogrzebowych. Nie martw się libed, republika za długo nie pociągnie, bo za bardzo wkurza swoich widzów obciachem.

pociagnie pociagnie przeciez oni niezla kase zarabiaja tylko udaja biednych. kaczor ma udzialy w republice jak dorwie sie do wladzy to dofinansuje sasin bedzie znowu szerokim strumieniem drenowal spolki skarbu panstwa i dotowal

20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

W zakrystii bywają cycate panny znacznie bardziej interesujący niż ministranci.

jakby ksiadz sie pannami interesowal to by nie szedl do seminarium :D

18 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale ja wiem o co chodzi w tym programie. Pytam się czemu negujesz, że klub swingersów dostał. Ludzie nie lubią jak się kurestwo z publicznych pieniędzy dotuje.

ale to nie burdel tam przychodza ludzie tacy jak ty czy elka tam nie ma prostytutek

18 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A z kim się kłóciłas i o co?

z tymi co zawsze czyli menelem gina, klaudia, moonem bicem etc. zestaw ten sam co zawsze

a i jeszcze z koniem magda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

pamietam jak zachwalalas ze idziesz kupic prezenty do goryla z pol roku temu :D

Za mało śpisz a potem masz jakieś wizje z dolnej części pleców. Mogłam co najwyżej napisać, że zajrzę tam z ciekawości a potem, że gówno mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

ale to nie burdel tam przychodza ludzie tacy jak ty czy elka tam nie ma prostytutek

Czyli już nie zaprzeczasz, że klub swingersów dostał dofinansowanie z KPO? Dziękuję, do widzenia.

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Jak to co, majtki z dziurka! 😂

Uahahahahahaha 😂 Że też od razu na to nie wpadłam 😄 To wiesz co będzie następne prawda? Worek na ziemniaki wybrany przez Siura 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czyli już nie zaprzeczasz, że klub swingersów dostał dofinansowanie z KPO? Dziękuję, do widzenia.

nie wiem ale z tych kryteriow ustalonych przez morawieckiego to klub swingersow by sie wpisywaal bo jest dywersyfikacja dzialnosci z hotelowej i restauracyjnej wiec jak zlozyl wniosek to dostal dlaczeog mial nie doistac. powinno sie ocenniac na pdostawie kryteriow i beznes planu a nie na podstawie widzi misie partyjnego notabla. 

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Uahahahahahaha 😂 Że też od razu na to nie wpadłam 😄 To wiesz co będzie następne prawda? Worek na ziemniaki wybrany przez Siura 😂

i uwierzylas w to :D

jestem zagorzałym wrogiem tych tandetnych urban z sex shopu jak lubi siurek :D

elka podpowiedz jak to sie nazywa te worki na ziemniaki ktore opinaja grubasow fachowo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Btw widziałam ostatnio laske ubrana w rajstope. Siurek by wiele dal, żeby to zobaczyc 

15 minut temu, libed napisał(a):

jestem zagorzałym wrogiem tych tandetnych urban z sex shopu jak lubi siurek :D

Czyżby? A te sexy podomki łatwopalne (z plastiku) to nie był twoj gust?

kreowales sie , ze fan trampek, bo siuras tak napisał, a potem wyskoczyles z poliestrem 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

🤦🏼‍♀️ Oczywiście. Wcale sobie jaj nie robię.

Libed sttasznie dosłownie wszystko traktuje, nie wiem czy tak było zawsze, ale ostatnio to żadnego żartu nie kuma mojego i odbiera dosłownie 😜 i sttasznie sie wkurza o słowo na a:p

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Bodystocking albo catsuit. 🤣

Widziałam taka babę, cała w kabaretce z kwiatami, widać było cała dupe i sie trzęsła 😀😂

Nie gapiłam sie jak rym cym, tylko omiotlam wzrokiem z psiapsi, żeby nie było 😀😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi