Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie, chciałabym żeby policjanci wykonywali swoją pracę i np. bronili kościołów przed aktami agresji i wandalizmu. Czy to jest normalne, żeby kibole rozpędzali dzikie demonstracje? To wyraz bezsilności wobec postawy władzy.

szkoda ze demonstracji rolnikow kibole nie rozpedzaja ciekawe co bys powiedziala :D 

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

No bez przesady. 

no sam sobie winien pewnie sie nawalili szukał guza to znalazl. odpowiadac powinien zawsze ten ktory zaczepia innych a nie ci ktorzy sie bronia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

czyli w sumie zasluzenie zginal nie powinni skazywac tego hindusa mogl go nie zaczepiac

nie maja romans na privie. iskra rzucila swoich adoratorow dla lexa a lex porzucil romans z elka dla iskry 

Oj, z Iskrą to była drama za dramą. Ciągle o kogoś była zazdrosna i robiła jazdy na kafeterii. To nawet było zabawne, ale po paru tygodniach robiło się nudne.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

czyli w sumie zasluzenie zginal nie powinni skazywac tego hindusa mogl go nie zaczepiac

nie maja romans na privie. iskra rzucila swoich adoratorow dla lexa a lex porzucil romans z elka dla iskry 

Jak to jest mozliwe, ze chorobliwie zazdrosna dziewica orleanska toleruje zone lexia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Expressi verbis napisał(a):

Jak to jest mozliwe, ze chorobliwie zazdrosna dziewica orleanska toleruje zone lexia?

nie wiem ale pisala ze on jest nieszczesliwy z zona i dla dobra dzieci w tym tkwi wiec ona pewnie bedzie czekac az dzieci osiagna 40 lat i lex bedzie mogl odejsc od zony :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego ? idzie sobie czlowiek wieczorem jakis menel go zaczepia i szarpie to co ma robic ? modlic sie ? bronil sie jak umial w takim razie. 

mogl nie zaczepiac to by zyl

Śledztwo w sprawie śmierci 18-latka wykazało, że Digwa okłamał policjantów. Zarzucał Nowakowi, że był pod wpływem alkoholu, wyzywał go i strącił mu turban. Tę samą wersję przedstawił przed Sądem Koronnym w Southampton, twierdząc, że działał w samoobronie.

Dochodzenie nie potwierdziło jego wersji. Zawartość alkoholu we krwi 18-latka była niska, poniżej normy dopuszczalnej dla kierowców. Na miejscu zdarzenia Digwa mówił też policjantom, że nie użyto żadnej broni. Śledczy ustalili, że 18-latek został pięciokrotnie pchnięty kirpanem - zakrzywionym sikhijskim nożem o 21-centymetrowym ostrzu. Digwa miał nosić go ze względów religijnych, a po zabójstwie przekazał go swojej matce.

Kluczowe w sprawie - jak mówił Maciej Woroch na antenie TVN24 - były nagrania z monitoringu, analiza kryminalistyczna i nagranie z telefonu Henry'ego Nowaka. - Widać na nim, jak najpierw mówi coś do siebie, a kiedy kamera skierowana jest na oddalającego się Digwę, Henry zaczepia go słowami: "Bad man?" [Jesteś złym człowiekiem? - red.], a Digwa odpowiada: "I am bad man" [Jestem złym człowiekiem - red.]. Według ustaleń sądu Digwa zabrał telefon 18-latka, który znaleziono później w jego kieszeni przy przeszukaniu. W ocenie sądu konfrontacja miała być próbą odzyskania telefonu przez Nowaka - precyzuje Woroch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Kibole to chętnie rozpędzają każdego, kto się akurat nawinie.

dokladnie oni nie wybrzydzaja. jak ida na mecz to tez okradaja sklepy nie pytaja czy wlasciciel wierzacy czy nie :D

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Digwa zabrał telefon 18-latka, który znaleziono później w jego kieszeni przy przeszukaniu. W ocenie sądu konfrontacja miała być próbą odzyskania telefonu przez Nowaka - precyzuje Woroch.

to zmieniam zdaniem ten zlodziej powinien pasc trupem i byloby ok. za zabicie zlodzieja powinno byc automatyczne odstapienie od wymierzenia kary 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cala rodzine teog hindusa powinni wydalic z kraju te same geny zlodzei maja dziwie sie ze tam jeszcze na nich linczu nie wykonano za tego bandziora zakladam pieprz ze nie wzielas tego z prawicowych portali i to rzeczywista relacja. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

se sama zawolaj :D

Tam nie mogę wchodzić bo mi nasila się problemy psychiczne :D

tylko mniej wredna jest

Ja nie jestem wcale wredna. Chyba że ktoś zasluzy albo mam z nim kose

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie, chciałabym żeby policjanci wykonywali swoją pracę i np. bronili kościołów przed aktami agresji i wandalizmu. Czy to jest normalne, żeby kibole rozpędzali dzikie demonstracje? To wyraz bezsilności wobec postawy władzy.

Rozumiem intencje, jednak policja to co najwyżej do reagowania na łamanie prawa. Do ochrony to raczej firma ochroniarska. A zgarnąć kogoś za demonstracje policja może, ale dopiero jak złamie prawo, nie wiem zaklocanie porządku, dewastacja zabytku, profanacja, obraza uczuć religijnych itp to ostatnie to bez wyroku raczej nici

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Tam nie mogę wchodzić bo mi nasila się problemy psychiczne :D

mozesz bedziesz tam pasowac i miec tlum wielbicieli jak klaudia

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja nie jestem wcale wredna. Chyba że ktoś zasluzy albo mam z nim kose

no napisalem ze ty jestes mniej wredna od klaudii 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

cala rodzine teog hindusa powinni wydalic z kraju te same geny zlodzei maja dziwie sie ze tam jeszcze na nich linczu nie wykonano za tego bandziora 

Matka Vickruma Digwy, Kiran Kaur, została skazana przez brytyjski sąd za pomocnictwo w zabójstwie polskiego studenta, Henry'ego Nowaka. Ukryła ona narzędzie zbrodni (ceremonialny miecz/nóż typu kirpan o 21-centymetrowym ostrzu), które jej syn schował w rodzinnym domu po zadaniu śmiertelnych ciosów. 

A to braciszek skazanego zadzwonił na gliny z historyjką o rasistowskiej napaści. Karetki nie wezwał. Czas na wyrok i dla niego.

Edytowane przez Pieprz w moździerzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ty widzę zamierzasz każde pierdoły wymyślone przez libeda spijać mu z dziubka byle dowalić mi i innym katolom. Czyli bez zmian.

Dokladnie. Ale zgodnie z najwiekszym przykazaniem i tak musisz mnie kochac, a ja ciebie nie. Taki pech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

dokladnie oni nie wybrzydzaja. jak ida na mecz to tez okradaja sklepy nie pytaja czy wlasciciel wierzacy czy nie :D

Moja mama raz jechała z takimi w pociągu, to mówi, że z ludźmi w przedziale musieli trzymać drzwi, bo pociąg był demolowany i bali się, że im wpadną też do przedziału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libed widzę ze masz skrajne poglądy :D też myślę że jak ktoś zaczepia i mu się obrywa to chuj z nim. A co do sprawy to nie słyszałam o niej, szkoda chłopaka. A meneli i innych z więzień to powinni nie siedzieć na dupie w celi czy na chodniku śmierdzący ale do zakładów pracy i na państwo robić. Przy okazji taki menel od razu by z nałogu musiał wyjść. Odjechałam z tematu typowe dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mama raz jechała z takimi w pociągu, to mówi, że z ludźmi w przedziale musieli trzymać drzwi, bo pociąg był demolowany i bali się, że im wpadną też do przedziału.

no dziwie sie ze pociagi to w ogole zabieraja taka hołotę to powinno w wagonach bydlecych jezdzic widzialem nie raz jak to idzie na mecz albo z meczu. stpojace i zaparkowane samochody tez czesto im przeszkadzaja nie tylko pociagi. 

a ludzie ciesza sie ze kogos takieog wybrali na prezydenta no dramat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

nie wiem ale pisala ze on jest nieszczesliwy z zona i dla dobra dzieci w tym tkwi wiec ona pewnie bedzie czekac az dzieci osiagna 40 lat i lex bedzie mogl odejsc od zony :D

A rozumiem, droga krzyzowa, ktora bedzie wynagrodzona w niebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Libed widzę ze masz skrajne poglądy :D też myślę że jak ktoś zaczepia i mu się obrywa to chuj z nim. A co do sprawy to nie słyszałam o niej, szkoda chłopaka. A meneli i innych z więzień to powinni nie siedzieć na dupie w celi czy na chodniku śmierdzący ale do zakładów pracy i na państwo robić. Przy okazji taki menel od razu by z nałogu musiał wyjść. Odjechałam z tematu typowe dla mnie

nie mam skrajnych jestem centrowym liberalem 

menel juz widze jak bedzie pracowal do piachu szkoda czasu na probowanie w ogole nauczenia go pracy

Teraz, Expressi verbis napisał(a):

A rozumiem, droga krzyzowa, ktora bedzie wynagrodzona w niebie.

tak dokladnie i czuje sie lepsza od innych bo sadzi ze lex tylko ja kocha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozesz bedziesz tam pasowac i miec tlum wielbicieli jak klaudia

Tu mam tłum chorych wielbicieli xd nie pasowałabym przede wszystkim przez tempo postów:p

no napisalem ze ty jestes mniej wredna od klaudii 

Mniej wredna ale nadal wredna to nie znaczy wcale nie wredna chyba że ktoś zaczepia😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś jechałam z żołnierzami na przepustce w przedziale, jeszcze gdy byłam na studiach. Na początku nieco się bałam, że mnie zgwałcą albo okradną, ale tak się upili do nieprzytomności, że ja ich mogłam zgwałcić i okraść 😂

🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie mam skrajnych jestem centrowym liberalem 

Do piachu - nie mam skrajnych 

:D :D :D

2 minuty temu, libed napisał(a):

menel juz widze jak bedzie pracowal do piachu szkoda czasu na probowanie w ogole nauczenia go pracy

W więzieniu przez palowych patrolowani nauczyli by się bez problemu. Niektóre rozwiązania z państw o złych ustrojach są spoko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi