Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Expressi verbis napisał(a):

Wzajemnie. Czytam was czasem, niewiele jak widac sie zmienilo, szczegolnie u nawiedzonych...

To fajnie, że się odezwałaś. Myślałam, że całkiem sobie darowałaś kafeterię już jakiś czas temu.

Tutaj chyba można zmienić nicka, albo moderatorzy mogą pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, Expressi verbis napisał(a):

Pozdrawiam zabe i libeda.

Zym razem wcielo "s" na koncu przy rejestracji.

hej

15 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

To fajnie, że się odezwałaś. Myślałam, że całkiem sobie darowałaś kafeterię już jakiś czas temu.

zaba jak bylo z tym polakiem w southampton on faktycznie zerwal turban i uderzyl tego hindusa czy ten hindus zaatakowal go nozem bez powodu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Faktycznie kafeteria przestala byc interesujaca. To forum ktos kiedys nadmienil, wiec czasem czytam, szczegolnie twoje i libeda wypowiedzi, kiedy probujecie sie argumentatywnie zmagac sie z murem dogmatu. 

Interesujaca postacia  pod tym wzgledem z punktu widzenia klinicznego jest Rc, kiedys chyba Dutsch. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

hej

zaba jak bylo z tym polakiem w southampton on faktycznie zerwal turban i uderzyl tego hindusa czy ten hindus zaatakowal go nozem bez powodu ?

A to był Polak? Nie wiem, bo widziałam tylko nagłówki, nie wiem za bardzo o co chodzi. Myślałam, że policjanci kogoś zabili? Pewnie wiesz więcej niż ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Expressi verbis napisał(a):

Faktycznie kafeteria przestala byc interesujaca. To forum ktos kiedys nadmienil, wiec czasem czytam, szczegolnie twoje i libeda wypowiedzi, kiedy probujecie sie argumentatywnie zmagac sie z murem dogmatu. 

Interesujaca postacia  pod tym wzgledem z punktu widzenia klinicznego jest Rc, kiedys chyba Dutsch. 

Nie wiem czy interesującą, jak dla mnie to powtarza typową prawicową propagandę z socialów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A to był Polak? Nie wiem, bo widziałam tylko nagłówki, nie wiem za bardzo o co chodzi. Myślałam, że policjanci kogoś zabili? Pewnie wiesz więcej niż ja.

nie polaka skuli bo nie zauwazyli ze dostal pare razy nozem bo hindus powiedzial ze zachowywal sie rasistowsko i zrzucil mu turban. polak zmarl na pewno slyszalas a hindus dostal dozywocie

znaczy to angol polskiego pochodzenia

henry nowak mu bylo a hindusowi Vickrum Digwa

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie wiem czy interesującą, jak dla mnie to powtarza typową prawicową propagandę z socialów.

Dla mnie o tyle, ze to "wilk" w owczej skorze. Wprawdzie ciezko nawiedzony, ale sprzedaje sie inaczej niz pieprz ( ktora kiedys straszyla mna dzieci) albo  iskra o dosc prostej strukturze intelektualnej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

nie polaka skuli bo nie zauwazyli ze dostal pare razy nozem bo hindus powiedzial ze zachowywal sie rasistowsko i zrzucil mu turban. polak zmarl na pewno slyszalas a hindus dostal dozywocie

znaczy to angol polskiego pochodzenia

henry nowak mu bylo a hindusowi Vickrum Digwa

A, ok, przeczytałam na wikipedii. No więc ten chłopak wracał z klubu i zaczepiał Sikha, a on go zadźgał nożem, które oni noszą. Gdy przyjechał policja to skuli tego Henrego, bo Hindus mówił, że go rasistowsko zaczepiał (a on go nazywał "bad man" co nie jest rasistowskie). Policja nie wierzyła, że jest podźgany i umarł. Hindus kłamał i dostał dożywocie. Tak to w skrócie wygląda, z tego co przeczytałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Expressi verbis napisał(a):

A moj ulubiony lex w duecie z iskra tez tu sie udziela?

Na szczęście nie. Tutaj jest wbrew pozorom miło. W sumie to my się najbardziej kłócimy - stare przyzwyczajenia.

Reszta ludzi jest przyjazna, niby też się czasem kłócą, ale bardzo lajtowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Spotkałam na dworcu po meczu i mam takiego w rodzinie. Stąd wiem, że nadają się idealnie jako "porządkowi" tam gdzie państwo się wycofuje, żeby sprzyjać liberalnej patologii.

XD nie czytałam dyskusji, ale naprawdę chciałabyś porządkowych pałujących na ulicy? Kyrie eleison

28 minut temu, Expressi verbis napisał(a):

Dla mnie o tyle, ze to "wilk" w owczej skorze. Wprawdzie ciezko nawiedzony, ale sprzedaje sie inaczej niz pieprz ( ktora kiedys straszyla mna dzieci) albo  iskra o dosc prostej strukturze intelektualnej. 

Rym cym jest fajny :D choc ultrakatolicki chyba. Dlatego mówisz że wilk? Czyli groźny 😏 witaj i zaglądaj, są też inne tematy tu gdzie można pisać niż leki więc zapraszamy :D

Dlaczego chciałam rzec*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Na szczęście nie. Tutaj jest wbrew pozorom miło. W sumie to my się najbardziej kłócimy - stare przyzwyczajenia.

18 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Rozumiem, chociaz milo wspominam czasy, kiedy wszyscy bylismy pedauami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A, ok, przeczytałam na wikipedii. No więc ten chłopak wracał z klubu i zaczepiał Sikha, a on go zadźgał nożem, które oni noszą. Gdy przyjechał policja to skuli tego Henrego, bo Hindus mówił, że go rasistowsko zaczepiał (a on go nazywał "bad man" co nie jest rasistowskie). Policja nie wierzyła, że jest podźgany i umarł. Hindus kłamał i dostał dożywocie. Tak to w skrócie wygląda, z tego co przeczytałam.

czyli w sumie zasluzenie zginal nie powinni skazywac tego hindusa mogl go nie zaczepiac

32 minuty temu, Expressi verbis napisał(a):

A moj ulubiony lex w duecie z iskra tez tu sie udziela?

nie maja romans na privie. iskra rzucila swoich adoratorow dla lexa a lex porzucil romans z elka dla iskry 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

XD nie czytałam dyskusji, ale naprawdę chciałabyś porządkowych pałujących na ulicy? Kyrie eleison

Rym cym jest fajny :D choc ultrakatolicki chyba. Dlatego mówisz że wilk? Czyli groźny 😏 witaj i zaglądaj, są też inne tematy tu gdzie można pisać niż leki więc zapraszamy :D

Dlaczego chciałam rzec*

Dziekuje za mile powitanie, Dalila, znamy sie z kafeterii?

Masz racje, widze, ze sa tu tematy, ktore interesuja mnie rowniez zawodowo, moze sie w nich udziele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

pieprz by chciala patrole religijne na ulicach jak w iranie ktore sprawdzaja czy kobiety maja wlasciwy ubior :D

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

ZAWOŁAJCIE MI ZIEMNIAKA ON TAKI FAJNY I GO NIE MA

xd

se sama zawolaj :D

Teraz, Expressi verbis napisał(a):

Dziekuje za mile powitanie, Dalila, znamy sie z kafeterii?

Masz racje, widze, ze sa tu tematy, ktore interesuja mnie rowniez zawodowo, moze sie w nich udziele.

jej nie ma na kafeterii ale to jest idealny odpowiednik klaudii :D maja nawet te same awatary tylko mniej wredna jest od klaudii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

XD nie czytałam dyskusji, ale naprawdę chciałabyś

Nie, chciałabym żeby policjanci wykonywali swoją pracę i np. bronili kościołów przed aktami agresji i wandalizmu. Czy to jest normalne, żeby kibole rozpędzali dzikie demonstracje? To wyraz bezsilności wobec postawy władzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi