Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No też o tym mówię. Dlatego identyfikuje się biedna z tymi pontoniarzami. Broniąc ich, broni siebie.

No tak, a jest w tym cos zlego? Tp prawda, ze na nas tez byla taka nagonka i ze nas uwazali za dzikusow tak jak wy uwazacie tamtych za dzikusow. Moze dla Ciebie to normalne, ale dla mnie nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Dla mnie wszystko jest jasne,mi akurat nie chodzi o grzech antykoncepcji,raczej o bezmyślność kobiet co uprawiaja seks bez zabezpieczenia (bo juz o facetach nie ma co mówić,oni akurat tak lubia i nie myślą wogóle się zabezpieczać,bo w razie jakby co to kobieta powinna)Dla mnie mniejszym złem jest antykoncepcja niz aborcja.Teraz jasne?Jestem akurat najbardziej zdecydowanym czlowiekiem w wielu kwestiach bo ludzi bez wlasnego zdania i labilnych jakoś nie szanuję. Więc twoje poglądy poczytam,w niektorych sie zgadzam a w innych nie i koniec.

Co do tego bezmyslnego seksu,niech pozniej nie jecza ze chca aborcji,skoro mogly zapobiec zajsciu w niechciana ciążę stosujac antykoncepcje.Taniej i bez inwazyjnie.Nikt nie powinien placic za jej bezmyślność.A jesli juz to aborcja powinna byc drozsza niz leki na raka.

Na alkohol i pazury je stac a na antykoncepcje bidulkom nie starcza.

Przeraża mnie to wieczne potulne wybielanie facetów, oni lubią bez i nie myślą więc rozgrzeszmy ich jak niesforne dzieci. Skończmy z tym średniowieczem seks uprawiają dwie osoby więc i odpowiedzialność ponoszą dwie osoby. Pomysł żeby aborcja była kosmicznie droga, to totalny asurd uderzający w kobiety które nie mają dostępu do płatnej opieki medycznej, te które na to stać nie potrzebują ustaw ani refundacji bo w razie potrzeby wyjadą za granicę.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

nie kazdy jest wierzacy wiec jego zasady twojej wairy nie dotycza

Przede wszystkim większość jest debilami naukowymi, którzy nie wiedzą kiedy zaczyna się życie człowieka. Wyjedź z tą swoją głupią gadką do ateistów broniących życia, bo zapewniam cię, że takowi istnieją i opierają się na faktach naukowych oraz prawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi