Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, eRCe napisał(a):

Ja kiedyś miałem fazę na Oranje... jako 16-latek, gdy Polska odpadała w truniejach, to kibicowałem Holendrom... Wtedy mieli taki team, że ławka rezerwowych to same gwiazdy były... Po prostu tylu mieli zawodników z absolutnego topu futbolu, że nie szło wszystkich pomieścić do jedenastki... Van Persie, Van Nistelrooy, Robben... by wspomnieć kilku... Ale też zawsze im coś nie wychodziło, mimo, że grali jak maszyny.

No i wiadomo... Jak grali Niemcy, to zawsze wielkie kibicowanie przeciwnikowi xD

Hehe jest takie powiedzenie nawet że grają wszyscy a na końcu i tak wygrywają Niemcy xD no no już pierwsze zdanie i pomyślałam o robenie:3 skubany się zapisał w historii bez dwóch zdań. Van Persie nazwisko też znajome ale ten 2 nie. No aktualnie znaczy 5 lat temu jak ogarnialam piłkę to oranje miała dobrego takiego mulata w ataku chyba tylko jakzesz mu było. No i bramkarz ten rudzielec taki dobry ale on chyba w Belgii. Noszą kurde mój mózg niestety nie przypomni bo pregabaline jem garsciami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak widac ww pl i na nerwicy tez mamy dzikusów nie trzeba do pakistanu jechac w siate łapać sie powinno nie ma innej rady. 

Teraz, mad krejzol napisał(a):

CIEBIE CIAGNIE DO CZARNEJ KNAGI LEWACZKU 

do ciebie mnie ciagnie lubie grubasków z obła geba sikajacych na dywan :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, libed napisał(a):

wwidze ze oprocz ciekawych znajomych z kryminalu tzn. porzadnych chlopakow co tylko kradna i diluja znasz tez porzadnych ludzi ze stadionow :D pewnie tez tylko diluja i z maczetami biegaja :D

a pozniej sie czlowiek dziwi ze ludzie wybrali kibola :D

Właśnie mało znam jak Ty znasz możesz mnie zareklamować XD poszlabym na zylete sobie raz chociaż 

50 minut temu, libed napisał(a):

ludzie lataja do turcji na przeszczep czy po nowwe zeby nie dlatego ze dobre zagraniczne tylko dlatego ze tanie :D

A ja słyszałam na odwrót że w Turcji jakaś super rozwiniętą medycyną estetyczną jest. Ale nie wiem nie interesuje się aż tak jeszcze nie muszę :D

Nie coś pojebalam wyżej mój mózg mówi. Rudy nie był bramkarz. Ale on był dobry i grał gdzieś w Anglii w jakimś Manchesterze czy Chelsea chyba 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Właśnie mało znam jak Ty znasz możesz mnie zareklamować XD poszlabym na zylete sobie raz chociaż 

niestety nie znam ludzi z marginesu :D nie pomoge :D

elki zapytaj ona ma slabosc do roznych moonow moze znac

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A ja słyszałam na odwrót że w Turcji jakaś super rozwiniętą medycyną estetyczną jest. Ale nie wiem nie interesuje się aż tak jeszcze nie muszę :D

nie oni lataja bo taniej i  dwa dni im obiecuja wszystkie zęby wstawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

ibra karierę skończył?

tak z 3 lata temu

reszta to nie wwiem o czym ty piszesz ale pewnie znasz te nazwwiska od jakichs kiboli a oni zwykle sie nie interesuja kto po boisku biega bo stoja tylem do murawy zajeci sprzedawaniem dragow i rzucaniem kamieniami

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jak obiecują i wstawia to spoko

No napisałam że nie rudy. Na łbie rudy

solskier ? nadla nie wiem o czym piszesz malo to rudych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tzn może być jakis tańszy chujowo zrobiony pewnie czy coś, ale to ze komuś wypadły po nim to niekoniecznie dla tego ze coś z przeszczepem samym w sobie było nie tak;)

kamil z na wspolnej sobie zrobil czuprynę i nawet niezle to ma teraz taka grzywę, za to czubek mu zaczal łysieć (albo już lysial wcześniej tylko skupił sie na zakolach 😅).

tutaj jednak panowie maja gorzej bo łysienie androgenowe u kobiet nie przebiega tak drastycznie 

i nie tak wczesnie 

Tak kobiety nie łysieja generalnie chyba że chorują na łysienie jakieś. Nie wiem kto to Kamil ale w na wspólnej grał ten blondyn z czasu honoru może to on już wylysial i wstawił? Wesołowski o. A ten sąsiad to mu się nic nie przyjelo zrobił i dalej łysy wypadły ale na pewno robił w Polsce no i to było bardzo dawno temu z 15 to pewnie był jeszcze eksperymentalny królik 

:D

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, libed napisał(a):

politycy to tez reprezentanci dzikich to nie ich wina tylko religii. oni cze s to nie robia tego cynicznie tylko tez maja wyprane mozgi

Może czasem i sami są wierzący, ale często wykorzystują religie do celów politycznych. Myślisz, że Trump jest religijny? Albo Farage? Przecież to są hipokryci, których głównym celem jest zarabianie kasy na tym, że inni sie biją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salem gdzie gra van dijk pogba ? Alaba pewnie lawe grzeje na wypożyczeniu. A nasz biedny Lewandowski tak chciał skończyć w realu i skończył w Barcelonie XD A pamiętacie takich naszych jak Smolarek Dudek dance Boruc krzyżówek? 😛 no A na Krystynę krychowiaka tak wszyscy plują A on się zawsze wie jak podlozyc to jest bardzo bardzo dobra umiejętność pomocników i potrzebna. Dziewczyny a wy też lubicie Grosika najbardziej? :D oglądacie Polskę jak gra? Ja nie bo nie grają. Chyba założę temat o sporcie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Może czasem i sami są wierzący, ale często wykorzystują religie do celów politycznych. Myślisz, że Trump jest religijny? Albo Farage? Przecież to są hipokryci, których głównym celem jest zarabianie kasy na tym, że inni sie biją.

trump jest stukniety wiec to kwestia choroby moim zdaniem ale jego wyborcy sa religijni i religia posrednio pomaga mu ich omamic. 

tak wielu cynicznie wykorzystuje glupszych od siebie a wiadomo z ejak ktos wwierzy we bzdury to jest naiwny i podatny na manipulacje ale czesc politykow sama jest omamiona religia i nie robia tego cynicznie tylko bo uwazaja ze trzeba walczyc z innowiercami. 

znowu przywolam pieprza ktory napisal raz ze "najwazniejsz jest zbawienie" i ona sie tym kieruje i wiele rzeczy zrobi w imie tego bo uwaza ze to najwazniejsze nawwet jak ktos nie chce to sila trzeba go zbawiac. 

religia jets jak rak kazda i trzeba z tym walczyc jak z rakiem. 

masz male znamie trzeba wyciac jak masz jednego szalenca czy grupe jak sie modla na drodze to w siatke i wywozic albo leczyc przymusowo bo jak sie rozprzestrzeni to juz bedzie nieuleczalne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Salem gdzie gra van dijk pogba ? Alaba pewnie lawe grzeje na wypożyczeniu. A nasz biedny Lewandowski tak chciał skończyć w realu i skończył w Barcelonie XD A pamiętacie takich naszych jak Smolarek Dudek dance Boruc krzyżówek? 😛 no A na Krystynę krychowiaka tak wszyscy plują A on się zawsze wie jak podlozyc to jest bardzo bardzo dobra umiejętność pomocników i potrzebna. Dziewczyny a wy też lubicie Grosika najbardziej? :D oglądacie Polskę jak gra? Ja nie bo nie grają. Chyba założę temat o sporcie 

Ja nawet nie wiem jak wygląda grosicki tylko słyszałam, że dobrze gra albo raczej grał bo już chyba nie gra w reprezentacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, libed napisał(a):

tak z 3 lata temu

reszta to nie wwiem o czym ty piszesz ale pewnie znasz te nazwwiska od jakichs kiboli a oni zwykle sie nie interesuja kto po boisku biega bo stoja tylem do murawy zajeci sprzedawaniem dragow i rzucaniem kamieniami

solskier ? nadla nie wiem o czym piszesz malo to rudych. 

Przypomnę sobie jak mi się mózg wyrelaksuje pod koniec dnia xD zapomniałeś o odpalaniu rac  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, libed napisał(a):

dla jednego koza to swiete stworzenie a dla drugiego material na zone i dochodzi do konfliktow :d albo jeden by zjadl jakies zwierze a drugi nie. to religie powoduja problemy i zwyczaje. 

Juz nie wnikajac do czego komu służy koza,dla mnie to obrzydliwe zwyczaje,i brak postępu (intelektualnego zwlaszcza) od czasów średniowiecza 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Ja nawet nie wiem jak wygląda grosicki tylko słyszałam, że dobrze gra albo raczej grał bo już chyba nie gra w reprezentacji. 

Tak masz rację nie gra:( Ale nie wiem czy nie miał przypadkiem jakiegoś chwilowego come back ktoś? No ale tak czy siak już nie gra. A to znaczy że wszyscy których pamiętam prawie już nie grają. Ale nasi grają tak żałośnie że to słuszna postawa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, lamma napisał(a):

Cos dla libeda i krejzi, wasze ulubione tematy hahaha

🤔ze studentki nie wiedza jak sie zachowuja "normalni mezczyzni"

typ ktory to relacjonuje dosc oburzony xd

Nie chce mi się wszystkiego słuchać, ja bym nie chciała pracować jako prostytutka, nie wyobrażam sobie gorszej pracy. Wolałabym sprzątać publiczne kible po narkomanach, bo przynajmniej mogłabym włożyć jakiś kombinezon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, libed napisał(a):

trump jest stukniety wiec to kwestia choroby moim zdaniem ale jego wyborcy sa religijni i religia posrednio pomaga mu ich omamic. 

tak wielu cynicznie wykorzystuje glupszych od siebie a wiadomo z ejak ktos wwierzy we bzdury to jest naiwny i podatny na manipulacje ale czesc politykow sama jest omamiona religia i nie robia tego cynicznie tylko bo uwazaja ze trzeba walczyc z innowiercami. 

znowu przywolam pieprza ktory napisal raz ze "najwazniejsz jest zbawienie" i ona sie tym kieruje i wiele rzeczy zrobi w imie tego bo uwaza ze to najwazniejsze nawwet jak ktos nie chce to sila trzeba go zbawiac. 

religia jets jak rak kazda i trzeba z tym walczyc jak z rakiem. 

masz male znamie trzeba wyciac jak masz jednego szalenca czy grupe jak sie modla na drodze to w siatke i wywozic albo leczyc przymusowo bo jak sie rozprzestrzeni to juz bedzie nieuleczalne. 

Myślę, że społeczeństwa jednak robią się coraz mniej religijne, tak przynajmniej wynika ze statystyk. Przynajmniej w Europie i USA, nie wiem jak w innych krajach.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tak masz rację nie gra:( Ale nie wiem czy nie miał przypadkiem jakiegoś chwilowego come back ktoś? No ale tak czy siak już nie gra. A to znaczy że wszyscy których pamiętam prawie już nie grają. Ale nasi grają tak żałośnie że to słuszna postawa :D

Grosicki chyba na emeryturze 😅 

7 minut temu, lamma napisał(a):

Gienia wstawila jego foty ostatnio, byla czesc twarzy

O to ciekawe czy skoro on wrzuca zdjęcia ludzi bez pytania to ucieszyłby sie jakby ktos przekleil jego ryj tutaj. I czy tez byłby taki figo fago ze przecież sam to wstawił na kowbojki wiec żadne łamanie prawa…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi