Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, eRCe napisał(a):

Stawiam jednak, że chyba Byczewski przed Fifim stąd wyleci...

PS. Jestem w dzikiej Afryce - wciąż nieodkrytej 😉

zzz.jpg

ja gram sobie teraz w cod world at war na asus rog, nie ma wsparcia dla kontrolerow i musialem specjalny profil przyciskow robic, z pol godziny spedzilem albo godzine bo jak wszystko juz bylo ustawione to sie okazalo ze nie moge chodzic i strzelac jednoczesnie, bo mialem prawy dolny trigger jako lpm ustawiony do strzelania , a musialem to zostawic jako trigger, a lpm ustawilem gorny prawy trigger do poruszania sie po meniu, ale teraz w grze go nie uzywam bo nie dziala jak chodze. chcialem do granatow ale wyszlo ze przydaje sie je rzucac w biegu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gralem w to kiedys i to byl pierwszy cod gdzie mozna z ckma albo snajperki odstrzelic reke noge albo glowe i byla fajna animacja taka fala krwii leciala. pierwszy gore cod choc polotu do starego soldier of fortune nie mial i tak. ale podobala mi sie, chce przejsc niedlugo wszystkie cody ktore wyszly od world at war ale nie mam za duzo czasu na granie niestety .

wiem ze jest jakis tez o 2 ws jakis nowy, remake cod 4 modern warfare (kiedys gralem w oryginal i na piracie moglem grac przez neta na pirackich serverach przez jaks programik ktorego nazwy juz nie pamietam takie zielone logo) fajy tryb byl hardcore ze 2-3 kulki i cie nie ma a nie jak dzisiaj 1,5 magazynka trzeba wystrzelic w typa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

black ops gralem te stare ale nowych nie zamierzam dotykac bo cod teraz w sci fi poszedl, jakies baby lyse albo fioletowe i dziwne kolorowe mundury i fikcyjne bronie niedlugo zrobia coda o 2ws i bedziesz strzelal z broni laserowej

5 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Myslalam ze to twoja reka 😃

ja ci pokazywalem podobne zdjecie pamietasz z gronostajem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rym cym cym grales w cod world at war?

dla mnie i tak najlepsza cod 2 byla, londowanie w normandii a ja wtedy w gimbazie xD

pozniej mody wgrywalem i zamienilem go w symulator ze biegniesz truchtem bron opuszczona, brak celownika na ekranie tylko przez przyrzady, gore duzo krwii, hud wylaczony szybciej ginoles i zabijales itd duzo modow do niego bylo

potem cod 4 mw dobrze wspominam i tak misja w czernobylu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Alem się usmiala.Wy tam na cafe to gorsze wariaty co niektórzy niż my tutaj.

Klątwa 😅😅😅😅 sąsiada 

Jakis typek chce tam zakladac gang kotow do atakowania grupowo nieprzychylnych sobie uzytnikuw, to lezak mu napisal ze on nie moze bo on sigma, a plaska mu pocisnela ze lezak myli sigme z omega, a prawdziwy samiec alfa nie wie ze jest alfa po prostu taki jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Alem się usmiala.Wy tam na cafe to gorsze wariaty co niektórzy niż my tutaj.

Klątwa 😅😅😅😅 sąsiada 

Lezak napisal ze to nie pierwszy raz jak krzywda sie dzieje komus kto go do pracy zmusza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już sie bawimy w przeklejanki, to ja sie posłużę postem Ewki bo jak zwykle w punkt:

To o byczym czyli tym ‚nowym użytkowniku’ , jakby jakaś kolezanka jednak nie wierzyła i miała ochotę pokonwersować z oblechem i na własnej skórze sie przekonać:

Bo nachalnie pokazywałeś zdjęcia tego! Obleśne zdjęcia, które słaleś też kobietom na priv. Pokazywałeś się obnażony, z pełnymi kondomami i nie wiadomo, czym jeszcze. Napastujesz userki. Nie rób  siebie ofiary. Poza tym sam pytasz o oceny swojej fizyczności, więc nie dziw się, że dostajesz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi