Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Oczywiście, że wracam. 

Niedlugo jedziemy z babcią i dziadkiem na zakupy, dziadek chce mi jakieś jeansy kupić lee czy levis za 400zł xD. 

We wrześniu mama i jej ukochany przyjeżdżają do Polski autem i z nimi wracam.

A garnuszek babci mi bardzo smakuje, a babcia się cieszy, że moze gotować wnukowi.

Masz do tego jakiś problem? ;) 

Nie wiedziałam, że masz dziadka.

Łatwiej się odchodzi z kafeterii gdy tam ciągle blokują albo nie ma ciekawych tematów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie wiedziałam, że masz dziadka.

Łatwiej się odchodzi z kafeterii gdy tam ciągle blokują albo nie ma ciekawych tematów. 

No mam, z lotniska mnie odebrali z babcią w Poznaniu xP.

Po drodze kolo 22 wjechaliśmy do piekarni po świeży chleb, jeszcze ciepły. Faceci całą noc w piekarni ;P. 

To była moja pierwsza atrakcja po przylocie do PL. Piekarnia i świeży, polski chleb xD.

A w samolocie siedziałem przy oknie i fajne widoki miałem. Jak wylecieliśmy to było jasno, a w Polsce bylo ciemno już xD

No w piątek jak się nie dało pisać, to już przesada i myślałem, ze to już koniec, więc przylazłem tutaj jak najszybciej, dowiedzieć się co się dzieje, i chyba już tam nie wracam. W końcu.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wydaję mi się, że krejzi też wiele razy pomstowała, że nie daje rady odejść z tamtego bagna, i znowu cały wieczór i noc tam spędziła, a potem zaspana w robocie, haha

Ale sie udało, między innymi dzieki tobie stamtad odejść ;) 

Ze tak trochę wleje dziegciu do tej beczki słodyczy i słodkiego pierdzenia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Elciaa napisał(a):

No wiem że żart, swoją drogą jakiś czas temu pewien 22 latek napisał mi że jest w szoku że używam "xD" nie wiem dlaczego. 😅

Dawniej nie byłem fanem iksde ale musiałem dojrzeć do tego. Jeszcze wszystko przed nim!

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Bo tak bumerzy piszą 

Fisz - "ok boomer" znasz? Czy to pan wąglewski pyta się kurier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Dawniej nie byłem fanem iksde ale musiałem dojrzeć do tego. Jeszcze wszystko przed nim

Xd jest nieporęczne i bezsensowne:p

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

isz - "ok boomer" znasz? Czy to pan wąglewski pyta się kurier

Nie, ale zaraz przesłucham. Zrobie wszystko zeby nie zając sie tym czym powinnam 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, shadow_no napisał(a):

A OK wygląda jak człowiek

35 Of The Most Awesome Ideas People Had When They Were High

Polecanko

Ja z fisza to zawsze opowiadam anegdotę 😆 jak kiedys można było ściągać mp3 ze strony glownej onetu czy tam wp, tyle ze po kawałku. I ściągnęłam sobie czerwona sukienke i słuchałam tylko tej części nigdy nie wiedząc, jak kończy sie ta historia 😆 to od razu anegdota z cyklu kiedys to było a teraz to ni ma i ze jestem dinozaurem. 😆

16 minut temu, Elciaa napisał(a):

Nie on jest zoomers tak samo jak małolat.

22 latek to już raczej nie zoomer:p już go nie postarzaj 😜 

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

Co o nich wiemy już teraz? Oprócz tego, że się nie umieją koncentrować 

Chyba nic.

a czytałam wczoraj ciekawy artykuł o zetkach pt. Pokolenie Ani Ani 

uwaga - na papierze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ja z fisza to zawsze opowiadam anegdotę 😆 jak kiedys można było ściągać mp3 ze strony glownej onetu czy tam wp, tyle ze po kawałku. I ściągnęłam sobie czerwona sukienke i słuchałam tylko tej części nigdy nie wiedząc, jak kończy sie ta historia

Hahah a co było jak już już poznałaś dalszą część historii? Zgadzała się z wyobrażeniami?

Ja miałem coś podobnego i to uwaga uwaga - w szpitalu psychiatrycznym xd. Jak tam jechałem to nagrałem sobie kilka płyt cd w tym Boba Marleya którego nie znałem wtedy jeszcze "w całości". I ostatnia piosenka na tej płycie to było So Much Trouble In The World. I ona się nagrała tylko do 49 sekundy xdd a tak mi się ten początek podobał że odsłuchiwałem jej często i też nie mogłem się doczekać aż wyjdę i przesłucham dalej (to były czasy bez powszechnego neta 2005 rok)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Hahah a co było jak już już poznałaś dalszą część historii? Zgadzała się z wyobrażeniami?

Ja miałem coś podobnego i to uwaga uwaga - w szpitalu psychiatrycznym xd. Jak tam jechałem to nagrałem sobie kilka płyt cd w tym Boba Marleya którego nie znałem wtedy jeszcze "w całości". I ostatnia piosenka na tej płycie to było So Much Trouble In The World. I ona się nagrała tylko do 49 sekundy xdd a tak mi się ten początek podobał że odsłuchiwałem jej często i też nie mogłem się doczekać aż wyjdę i przesłucham dalej (to były czasy bez powszechnego neta 2005 rok)

Wiesz co zaraz sobie posłucham i sobie przypomnę gdzie sie urywało ale wydaje mi sie ze tak, kończyło sie brutalniej niz sadzilam 😜

twoja historia jest jeszcze lepsza 😜 najgorzej jak ta końcówka muzycznie sie nie podoba. Ja mam tak często ze zwrotka zapowiada sie super a refren jakos dziwny w innym klimacie psuje piosenkę;) 

tzn ze miałeś discmana? Ale dinozaur 

Ja chyba sie nigdy nie dorobiłam discmana. Miałam walkmana ale takiego nowszego i od razu wskoczyłam Na mp3:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Wiesz co zaraz sobie posłucham i sobie przypomnę gdzie sie urywało ale wydaje mi sie ze tak, kończyło sie brutalniej niz sadzilam 😜

twoja historia jest jeszcze lepsza 😜 najgorzej jak ta końcówka muzycznie sie nie podoba. Ja mam tak często ze zwrotka zapowiada sie super a refren jakos dziwny w innym klimacie psuje piosenkę;) 

Ja chyba sie nigdy nie dorobiłam discmana. Miałam walkmana ale takiego nowszego i od razu wskoczyłam Na mp3:)

Ja miałam discmana gdzieś w 2003-2004

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Miałem ale chyba nie tam. Tam wziąłem płyty z nadzieją, że będzie jakaś WIEŻA STEREO no i wiesz co? Była! :D Mieliśmy tam taką świetlice gdzie robiliśmy sobie odsłuchy. Nie tylko ja pomyślałem o płytach i np. tam zapoznałem się z twórczością Kazika i Kultu i... Happysad :D Kolega lubił takie klimaty i tam pierwszy raz miałem styczność z nimi.

W ogóle to były czasy... Pierwszą dziewczynę tam poznałem i właśnie w tej świetlicy się tam zaczęło wszystko :d Pod skrzydłami Boba Marleya xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi