Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, libed napisał(a):

no zgadza sie z testu na bdsm wyszlo mi ze jestem nudny a tobie co tam wyszlo ? ze lubisz sex jak kon owies najlepiej za kamienica posrod petow i butelek po piwie :D ? a i sikow psa

zaraz ci wkleje co wyszło, tylko znajdę.Screenshot_20260109_170321_Chrome.thumb.jpg.3ce5e6ccd11e0c94614fa1593ac58ae1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, ironella napisał(a):

Mnie się nazwa maszyna heblujaca kojarzy z jakimś dużym gabarytem po uruchomieniu którego sąsiedzi mogliby pomyśleć że ktoś w mieszkaniu obok uruchomił linie produkcyjna.😄

Mnie się kojarzy z dawnym leczeniem histerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, ironella napisał(a):

Mnie się nazwa maszyna heblujaca kojarzy z jakimś dużym gabarytem po uruchomieniu którego sąsiedzi mogliby pomyśleć że ktoś w mieszkaniu obok uruchomił linie produkcyjna.😄

bo to tak wyglada jak polaczenie imadla z jakim bolcem jak z tokarki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ze wytykasz kobietom życie seksualne

nie wytykam same sie chwala ja im tylko nakrecam reklame i nowych je.baków po kazdym moim poscie pewnie tam 3 inceli do elki pisze i proponuje swoje uslugi zeby nie musiala korzystac z maszyny

to juz bardziej to okreslenie by do ciebie pasowalo ty wytykasz chyba ludziom :D

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

To są libeda wyniki?😃

ja i zdegradowany ? po mnie od razu widac ze sympatyczny i vaniliowy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

nie wytykam same sie chwala ja im tylko nakrecam reklame i nowych je.baków po kazdym moim poscie pewnie tam 3 inceli do elki pisze i proponuje swoje uslugi zeby nie musiala korzystac z maszyny

to juz bardziej to okreslenie by do ciebie pasowalo ty wytykasz chyba ludziom :D

Ja wytykam sprawiedliwie obu płciom:p a slut shaming chyba tyczy sie bardziej kobiet, bo to zazwyczaj im sie wytyka a facetom nie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

Ja jak przystało na babochłopa tak właśnie mniej więcej widzę "maszynę heblujaca".😄

powiem ci ze ta maszyna wygladala na taki sprzet ktory i babochlopu by mogl zrobic krzywde :D

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ja wytykam sprawiedliwie obu płciom:p a slut shaming chyba tyczy sie bardziej kobiet, bo to zazwyczaj im sie wytyka a facetom nie 

facetom tez mozna ludziom mozna nawet wytykac rzeczy urojone :D ciekawe czy to tez ma jakies okreslenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

ja i zdegradowany ? po mnie od razu widac ze sympatyczny i vaniliowy :D

No właśnie coś mi sie nie zgadzało i pomyślałam, ze wysłałeś mi fałszywe 😃😂

2 minuty temu, libed napisał(a):

powiem ci ze ta maszyna wygladala na taki sprzet ktory i babochlopu by mogl zrobic krzywde :D

facetom tez mozna ludziom mozna nawet wytykac rzeczy urojone :D ciekawe czy to tez ma jakies okreslenie :D

Poszukaj na forum odpowiedzi na swoje watpliwosci 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No właśnie coś mi sie nie zgadzało i pomyślałam, ze wysłałeś mi fałszywe 😃😂

publicznie robilismy wiec nie daloby sie ukryc swoich zboczen 

pamietam ze mnie i poce wyszla nuda a agent i elka to byly zboki 

reszty nie pamietam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

publicznie robilismy wiec nie daloby sie ukryc swoich zboczen 

pamietam ze mnie i poce wyszla nuda a agent i elka to byly zboki 

reszty nie pamietam 

Publicznie to robiliście raz ale mnie nie było wtedy 😛 potem przesłałeś mi formularz na priv 😅

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Moje. xD

Zboczone całkiem 😃 chociaz gora prezentuje sie jak moje, ale ja miałam więcej vanilla sky bez masochizmu 😃

Pieprz a Tobie co wyszło?;D seks w habicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Podwójne standardy. Kobietom nadal sie dorabia etykietę, a do facetów jakoś nikt się nie czepia wrecz przeciwnie powiedziałabym jeśli analogiczna sytuacja dotyczy to faceta to można usłyszeć komentarze z nutka podziwu i zazdrości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Publicznie to robiliście raz ale mnie nie było wtedy 😛 potem przesłałeś mi formularz na priv 😅

Zboczone całkiem 😃 chociaz gora prezentuje sie jak moje, ale ja miałam więcej vanilla sky bez masochizmu 😃

Pieprz a Tobie co wyszło?;D seks w habicie?

pieprz to chyba nie mzoe takich rzeczy robic nawet w sensie testu bo to szatanskie i grzeszne mysli przywodzic moze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

No i ty twierdzisz ze nie masz autyzmu a lykasz wszystko jak pelikan. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi