Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Cooo @shadow_nopproszę zdać raport i wytłumaczyć jak to możliwe to skandal

nie rozumiesz o co mi chodzi 

nie panikuj  na kazdej stronie masz pliki sledzace roznych potentatow a te portale cie paruja np. po zainteresowaniach po tym co odwiedzasz itd. jak odwiedzasz tylko nerwice i fejsbuka to cie szybko sparuje z innymi ktorzy tak robia ot caly sekret. mozna to nieco przyspieszyc tylko :D

im mniej masz znajomych tym wieksza szansa ze cie z pieprzem sparuje. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

nie prawda. Nie trzeba w nocy

no im mniej ludzi tym wieksza szansa ze szybciej wyskoczy jakas dalia :D mozecie sie smiac ale ja to przetestowalem w praktyce i mam swiadka ze dziala wyskoczyl dosc szybko na max 5 miejscu po wpisaniu imienia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie rozumiesz o co mi chodzi 

nie panikuj  na kazdej stronie masz pliki sledzace roznych potentatow a te portale cie paruja np. po zainteresowaniach po tym co odwiedzasz itd. jak odwiedzasz tylko nerwice i fejsbuka to cie szybko sparuje z innymi ktorzy tak robia ot caly sekret. mozna to nieco przyspieszyc tylko :D

im mniej masz znajomych tym wieksza szansa ze cie z pieprzem sparuje. 

Wiem co to cookies. Mówisz o propozycji znajomych. No jakiś facetów 43 letnich mi wyplulo więc wiem jak wyglądasz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Wiem co to cookies. Mówisz o propozycji znajomych. No jakiś facetów 43 letnich mi wyplulo więc wiem jak wyglądasz 

to dobrze ze wiesz bo ja nie mam tam profilu zadnego normalnego a tym bardziej zdjecia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Co ty, libed jest tak wydygany że ktoś mógłby go wystalkowac że na pewno nie ma profilu z danymi i z własnym zdjęciem.

7 minut temu, libed napisał(a):

to dobrze ze wiesz bo ja nie mam tam profilu zadnego normalnego a tym bardziej zdjecia :D

O to to, o tym wlasnie mówię. xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Co ty, libed jest tak wydygany że ktoś mógłby go wystalkowac że na pewno nie ma profilu z danymi i z własnym zdjęciem.

O to to, o tym wlasnie mówię. xd

nie kazdy w necie lubie podawac swoje dane, kogo podrywa albo jakiego uja ma jego chlop albo jak lubi sie bzykac :D

ja jestem zdecydowanie z tych bardziej skrytych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, shadow_no napisał(a):

to ten z uzbekistanu xd

😃

To ten co pisze na priv i love you beautiful princess:p

33 minuty temu, libed napisał(a):

no im mniej ludzi tym wieksza szansa ze szybciej wyskoczy jakas dalia :D mozecie sie smiac ale ja to przetestowalem w praktyce i mam swiadka ze dziala wyskoczyl dosc szybko na max 5 miejscu po wpisaniu imienia 

Haha troszke uprościłeś efekciarzu:p te sytuacje 

Ale nie podawaj szczegolow jak 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jakiego ma?:3

zapytaj elki ona ci powie wszystko :D

p.s. popros zeby ci powiedziala a najlepiej dala link do czegos co sie nazywa "maszyna heblujaca" ale nie mow ze ja ci powiedzialem :D

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ty jesteś pruderyjny libed wanilia. 🤣

no zgadza sie z testu na bdsm wyszlo mi ze jestem nudny a tobie co tam wyszlo ? ze lubisz sex jak kon owies najlepiej za kamienica posrod petow i butelek po piwie :D ? a i sikow psa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mi się wyświetlają okoliczni rolnicy, nauczycielki i młodociane pociotki. Żadnych libedów.

no bo ci ich podsuwa bo macie wiele wspolnego a ja umiem zrobic tak zebym mial same wspolne rzeczy z toba :D i nic mnie nie laczy z innymi bo nie mam konta :D

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Elka sie znów wkurzy na ciebie:p

daj dziewczynie spokoj 

ostatnio mnie zje..la a pozniej poszla i wszystko opowiadala przez 100 godzin roznym swirom tzn. swoje podboje i perypetie milosne :D

daj sie jej wykazac pewnie za chwile napisze co to za maszyna i jeszcze doda co to mikrofon karaoke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

no bo ci ich podsuwa bo macie wiele wspolnego a ja umiem zrobic tak zebym mial same wspolne rzeczy z toba :D i nic mnie nie laczy z innymi bo nie mam konta :D

ostatnio mnie zje..la a pozniej poszla i wszystko opowiadala przez 100 godzin roznym swirom tzn. swoje podboje i perypetie milosne :D

daj sie jej wykazac pewnie za chwile napisze co to za maszyna i jeszcze doda co to mikrofon karaoke :D

Elcia wyglada na zmeczona penisami i idzie w stronę duchowości i spokoju 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Elcia wyglada na zmeczona penisami i idzie w stronę swiatla 😛

zeby tylko do zakonu nie wstapila jak jej sie w druga strone odklei :D

dalia mi wyglada na taka ktora by mogla od elki te maszyne odkupic :D pewnie jej mieszkanei zagraca duza jest a mysle ze dalia by mogla przetestowac i napisac opinie jak elka :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi