Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Na wszystkich w wiekszosci ,prędzej czy pozniej jest zmuła.Wtedy wlasnie kawa mnie juz nie wzrusza,moge pic jak wodę,a śpiąca i tak chodzę w pracy.Tylko teraz taki etap,wejsciowy🤣

Pamiętam ze najgorsze w tym wszystkim to nie była ta senność i mulowatość tylko takie lekkie otępienie mózgowe że tak to ujmę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Elciaa napisał(a):

Pamiętam ze najgorsze w tym wszystkim to nie była ta senność i mulowatość tylko takie lekkie otępienie mózgowe że tak to ujmę.

To fakt.Mam nadzieje, że juz nie musisz brac tych leków,i trzymasz się dobrze bez nich👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Elciaa napisał(a):

Mi też zawsze po 1-2 tylko bardziej chce się spać, może też dlatego bo mam na codzien niskie ciśnienie jakies 90/60 i wtedy po 2 kawach się normuje.

Moj kolega z adhd, który sugerował mi

adhd twierdzi, ze kawa to lek na adhd dlatego mnie usypia.

moja kolezanka z adhd twierdzi, ze to bzdura 😃

i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Moj kolega z adhd, który sugerował mi

adhd twierdzi, ze kawa to lek na adhd dlatego mnie usypia.

moja kolezanka z adhd twierdzi, ze to bzdura 😃

i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze 😛

To ja tez  sama podejrzewam u siebie adhd.

Stymulanty jak Bupropion mnie wyciszaja,po kawie mogę spać,jestem niecierpliwa,mam trudnosci ze skupieniem się na wypelnianiu dokumentow,szybko mnie nużą.Itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

To ja tez  sama podejrzewam u siebie adhd.

Stymulanty jak Bupropion mnie wyciszaja,po kawie mogę spać,jestem niecierpliwa,mam trudnosci ze skupieniem się na wypelnianiu dokumentow,szybko mnie nużą.Itd...

Ja z rezerwa traktuje te ich diagnozy, bo rzeczy na ktorych sie skupiają to akurat mogą świadczyć o czyms innym;) ale nie chce im sie za bardzo obnażać, bo to ludzie z pracy;p kluczowa w adhd chyba jest ta koncentracja? Z tym nigdy nie miałam problemu, ani w szkole ani teraz. Bardziej prokrastynuje niz bym to nazwała problemami z koncentracja.

Teraz, libed napisał(a):

sa

O, królewicz złoty 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co z drugim zdaniem? 😄

nie da sie polecić jeden lubi co innego niz drugi mnie nie pasuja bo mam uczulenie na nikiel i pozniej musze stosowac masc ze sterydem wiec jakbym jeszcze kupowal to moze z jakims zlotymi ostrzami ale to drogie pewnie. 

mnie bardziej pasowal braun bo mial folie taka plaska to lepiej golilo ale ludzie moga lubic philipsa bo ma okragle ostrza co kto lubi. 

pamietaj ze tym sie nie ogolisz na zero chyba ze ktos ma jakis zarost jak dziecko ale moim zdnaiem ciezko tak na zupelnie gładko. 

moim zdaniem jak ktos lubi zarost taki kilkudniowy to lepiej maszynka do wlosow bez nakladki ja tak robi i moi znajomi tez i wola niz te golarki. kup jakas za 50zl niech chlop sprawdzi a dopiero pozniej kup cos lepszego pamietaj ze takich produktów ktore maja kontakt ze skora nie mozna oddawac wiec nie potestujesz bvo wiely by tak chcialo zrobic. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbym mial cos polecic to te brauny z taka nakladka chlodząca to bylo lepsze albo takie co sie wkladalo ja pozniej do takiego plynu do dezynfekcji i konserwacji zawsze byla czysta. nie wiem czy philips tez takie cos ma ogolnie philipsow jest wiecej i wiekszy wybor ale mnie denerowowaly te kolka wole plaskie i proste niz okragle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Aaa po prostu ciekawostka. Zajrzyj sobie, może ci się spodoba. Potem pokażesz swojej sympatii, wyszkolicie się lepiej w stalkowaniu forumowiczów 😉

ja znam lepsze tricki niz takie bzdury otworz fejsbuka gadaj ze mna w nocy na nerwicy to ci powiem kim jestes :D chyba ze tu nie ma ciastek sledzacych ale pewnie sa. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

To fakt.Mam nadzieje, że juz nie musisz brac tych leków,i trzymasz się dobrze bez nich👍

Nie biorę od kilku lat i trzymam się dość dobrze. Wypracowałam sobie w głowie jakby działanie które niweluje te lęki jeżeli nadejdą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

ja znam lepsze tricki niz takie bzdury otworz fejsbuka gadaj ze mna w nocy na nerwicy to ci powiem kim jestes :D chyba ze tu nie ma ciastek sledzacych ale pewnie sa. 

Cooo @shadow_nopproszę zdać raport i wytłumaczyć jak to możliwe to skandal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi