Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pogaduszki przy kawie ☕️

Pieprz w moździerzu

Rekomendowane odpowiedzi

Poproszę ☕

Wstałam i podziwiam ciemny poranek. Deszcz pada, a ja słucham na YT ". Słowa mają moc". Czyli takie cytaty i rozważania filozoficzne.

No i mam tę kawę. Bez mleka i cukru. Czarna, mocna siekiera. Taką lubię pić z rana.

Po południu piję z expresu kawę macchiato. 

Życzę Wam miłego dnia i dużo uśmiechu ☕🦋

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, babba napisał(a):

Dlaczego? 

Nie becz. Nie jesteś sama. 

Lekarz powiedział, że nie mogę łączyć kawy z alkoholem to ją rzuciłam.

Hahaha 😝 ja w sumie tej kawy nawet aż tak nie lubie ale wiesz ajk to jest, jak zabronią to nagle najlepsza rzecz pod słońcem 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Hahaha 😝 ja w sumie tej kawy nawet aż tak nie lubie ale wiesz ajk to jest, jak zabronią to nagle najlepsza rzecz pod słońcem 😛

Sama sobie zabronioniłam. Przeginałam zbyt długo pijąc kilka kaw dziennie i każdy poranek nią witałam.  

Kupiłam zbozową i inkę, chciałam oko oszukać 😉 I wiesz co? Zbożowa jest pyszna. Ma też błonnik, on syci i mogę teraz zapanować nad ślinotokiem gdy widzę tiramisu 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, babba napisał(a):

Sama sobie zabronioniłam. Przeginałam zbyt długo pijąc kilka kaw dziennie i każdy poranek nią witałam.  

Kupiłam zbozową i inkę, chciałam oko oszukać 😉 I wiesz co? Zbożowa jest pyszna. Ma też błonnik, on syci i mogę teraz zapanować nad ślinotokiem gdy widzę tiramisu 🤣

Ja Lubie zbożowa może dla mnie spokojnie być zamiennikiem bo ja kawę i tak zalewam mlekiem, ale ona dla mnie ma jakis taki słodki posmak Inka w sensie, czy oni dodają cukru do kawy? 😨 wydaje mi sie ze tam w składzie właśnie było sporo cukru i sie zrazilam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja Lubie zbożowa może dla mnie spokojnie być zamiennikiem bo ja kawę i tak zalewam mlekiem, ale ona dla mnie ma jakis taki słodki posmak Inka w sensie, czy oni dodają cukru do kawy? 😨 wydaje mi sie ze tam w składzie właśnie było sporo cukru i sie zrazilam 

To musisz sprawdzać skład, na pewno są jakieś czyste. Ja np.kupowałam kiedyś takie w saszetkach do parzenia jak herbata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi