Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wylądowałem w psychiatryku

Wentyl1996

Rekomendowane odpowiedzi

Wylądowałem w psychiatryku i nie otrzymałem żadnego zrozumienia .Mając niski wzrost 177 cm i autyzm atypowy ,uszkodzenia mózgu oraz niskie IQ 75 punktów nie rozumieli tego ,że jestem niesamodzielny traktowali mnie jak więźnia albo jak niebezpiecznego. Moja prowadząca gówno zrozumiała ,że jestem na marginesie społecznym i kaleką umysłową .Byłem u psychiatry prowadząca miała to gdzieś .Pielęgniarki jeszcze gorsze chamskie wredne podłe jakby pracowaliby tu za kare .

Życzyli mi tylko ,żebym tutaj więcej nie wracał .Terapeuta rozmawiałem w psychiatryku i swoich problemach i niskim wzroście nie chciała słuchać .Wniosek pobyt w zakładzie psychiatrycznym nic nie pomógł .Tylko zmienili mi leki nic więcej .

Całe szczęście ,że już wyszedłem z tego pier............nika bo można byłoby oszaleć .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

177 dla mężczyzny to wzrost niemal idealny, jeszcze najlepiej jakbyś ciałka miał, przynajmniej w moim odczuciu. Mnie się taki model mężczyzny podoba, średniego wzrostu, z większą wagą, jak mój ukochany. 

Szkoda, że nie pobyłeś dłużej w szpitalu fajnie jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

177 dla mężczyzny to wzrost niemal idealny, jeszcze najlepiej jakbyś ciałka miał, przynajmniej w moim odczuciu. Mnie się taki model mężczyzny podoba, średniego wzrostu, z większą wagą, jak mój ukochany. 

Szkoda, że nie pobyłeś dłużej w szpitalu fajnie jest. 

Było bardzo ch........jowo trzeba było uważać na siebie nikomu nie można byłoby ufać .Nie zbuduje już formy nie mam do tego genetyki .Mnie to nie gówno obchodzi co ci się podoba a co nie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi