Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Gwałciciele, nierówni dla efektów w każdym calu z głupią podskakującą Nelyssą, dla władzy albo krzywdy dzikiej, która i tak niebawem skończy w psychiatryku. 

Nie obchodzicie mnie Wy, Wasze miłości, czułości, zazdrości. Podsumowując banda klaunów, nie zasługująca na świat relica. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE INTERESUJE MNIE GWAŁCICIEL SZCZUR NIE WYŻYTY, BRZYDKI RAZEM Z WILLOW47 BRZYDKĄ, NIE INTERESUJE MNIE SZCZERZE, MNIE OBRZYDZAJĄ.

OBRZYDZA MNIE NELYSSA, CIEŃ WIATRU PRZEROŚNIĘTY, MENTOR RELIC, COLDMAN I RESZTA Z NICH W ZASADZIE WIĘKSZOŚĆ ŚMIERDZIELI TRUJĄCA MONIKĄ I JEJ SYNEM. DLA MNIE ONI TO SAM BRUD I SMRÓD A TAMCI CIAŁA MAJĄ PODOBNE, PACHNĄCE TYLKO WE MNIE. PIĘKNI TYLKO WE MNIE. BRZYDZĘ SIĘ WAMI. WYNOCHA Z MOJEGO CIAŁA. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już to pisałam wcześniej, gówno mnie to obchodzi tlumaczenie się Wam, krytyka Wasza, psychicznie chore Wasze wrażenia i odczucia.

Głupie śmiechy, które niby coś wyśmiewają, opinie, manipulacje, za silna jestem psychicznie, za bardzo pewna siebie, za bardzo kocham siebie by się Wami przejmować. 

Wasza moda na wszystko, styl życia, styl całego systemu społecznego, ta "kultura" dzisiejsza i "obyczaje" gówno mnie obchodzą. 

Gówno mnie obchodzi co gdzie z kim z czym, za ile, w jakim celu itd. 

Nie potraficie się wyluzować, to jest Wasz indywidualny problem albo całej grupy. Mnie gówno obchodzą grupy. Ja słucham swojego mentora Acera, bo trudno za to wszystko mi go nie kochać i tyle. Kocham Fuji i mnie gówno obchodzi żałosne wzbudzanie zazdrości czy czegokolwiek. Wpie*dalanie mi się bezczelne w miłości. 

Mam sentyment do brata Nelyssy, jest reliciem więc mam i to też Was gówno obchodzi. Reszta mnie bardzo wku*wia choć są osoby, które i tak mam w sercu i wierzę w nie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi