Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich po przerwie. 

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji Dnia Dziecka.

Cieszę się, że znowu mogę sobie popowiadać, jest mi bardzo miło ilu mam czytelników, dziękuję za wszystkie wiadomości w ciągu tego czasu. Walka trwa i w sumie nie jest źle. Mój organizm doszedł do stanu prawie, że idealnego i został na nowo porozkładny w jeszcze inny sposób, siedzą mendy i nie chcą wyjść. Można się wiele nauczyć i zahartować. Zapstrykali wszystko widzę ich po bokach, w środku, od spodu, albo ich w ogóle nie widzę gdy siedzę w jakichś powłokach. Tak spedzałam czas. Ciekawe doświadczenie, ale ten Szczur truje i truje tym bez końca, mówi jeszcze więcej. 

Mój ukochany wszystko zrobi by być już totalnie poniżony. Mógłby być lekarzem tak się mną opiekował i wszystko dał rozpie*dolić. Jakie to zabawne pewnie co Wam opowiada, nie ważne niektórzy znają efekty. Gra nieuczciwa od początku do końca, no ale to przez to, że nie może i tak beze mnie żyć. Ale to nic, jakoś przetrwam choć mi trudno, gdyż jestem na nowo zakochana. I nie będę dalaj w gównie tkwić. Mój mentor popiera.

Fuji to cudowny chłopak, mój ulubieniec największy. 

Nie interesuje mnie co złego myślicie, jestem szczęśliwa. Może się uspokoję w końcu, oby lepiej było. 

I obyś tak myślał bracie Nelyssy.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi