Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

@cynthia Kurczę, ten skrót jest mi nie znnay, nie połączyłam tego. Czytałam książkę i serial, wolę bardziej serial, chociaż książki też mi się dobrze czytało, ale trochę różnic jest ; ) 

PLiO czyli Pieśń Lodu i Ognia. 🙂 a ja całym serduchem za książką. Niestety Martin nie daje pozytywnych perspektyw co do ukończenia serii. Za serialem nie przepadam, jakoś nie przypadł mi do gustu. Obejrzałam 3 sezony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak @cynthia ,bo jakbyś napisała GoT to bym zrozumiał, że  Gra o Tron a Pieśń Lodu i Ognia zaraz się myli z seriami, chociaż faktycznie tak można powiedzieć o całości.

Czytałam książki po 2 razy, serial po kilka, można dlatego, że bardziej byłam bardziej zwiazana z postaciami jakie widzę, opisy tych w książce trochę inne choć podobne. No ale ogólnie serial jest genialny, książka też : ) 

A jaka jest Twoja ulubiona postać, masz taką? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

A jaka jest Twoja ulubiona postać, masz taką? 

Hmm... ciężko wybrać. Daenerys i Greyjoy na pewno. Smutna postać Theona. :( Baelish też jest bardzo ciekawą ostacią.

No i oczywiście Arya! Bo Aryi nie da się nie kochać ❤️ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@cynthiaTo prawda, dziką Aryę też kocham . Może nawet Arya bardziej do mnie podobna, no ale jakoś tak Ygritte zwróciła moją uwagę od razu. Poza tym również Baelish i Jaquen H'ghara ❤️ Przystojni panowie, fajni mentorzy. 

Do Sansy też mam słabość, myślę, że po swoich traumach, została słusznie wybrana na Królową Północy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi