Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma żadnej Twojej władzy ani Willow. Szczur jest silniejszy a ja toczę z nim bój jako jedyna świadoma przedstawicielka, ludzkiego gatunku. 

Wy żyjcie w tym swoim cyrku ale mnie w to nie wciagacie, nie robi na mnie to wrażenia że Ty zazadrość próbujesz wzbudzać a je poniżać. Kochajcie się namiętnie w poniżeniu przez resztę życia. Gówno mnie to obchodzi. Ja przyszłam do mentora relica i miał być Michałem ze Zgierza. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynoś się ode mnie z tą łajdaczka i jej dziećmi. Żadne dziecko nie jest Twoje cieniu wiatru ani tym bardziej brata Nelyssy. Szczur te dzieci płodzi z Acerem i przymusza do Ojcostwa. Jedyne dziecko jakie będzie miał brat Nelyssy to syna Alexi za 4 miesiące. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Szczur te dzieci płodzi z Acerem i przymusza do Ojcostwa. 

Alexi… biologia to nie świat magii – dwóch mężczyzn razem dziecka nie spłodzi, nawet gdyby bardzo chcieli. To zwyczajnie niemożliwe. Może więc zamiast tworzyć takie historie, warto złapać dystans i spojrzeć spokojnie na rzeczywistość – bo ona działa według innych zasad niż światy, które maluje Ci wyobraźnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Alexi… biologia to nie świat magii – dwóch mężczyzn razem dziecka nie spłodzi, nawet gdyby bardzo chcieli. To zwyczajnie niemożliwe. Może więc zamiast tworzyć takie historie, warto złapać dystans i spojrzeć spokojnie na rzeczywistość – bo ona działa według innych zasad niż światy, które maluje Ci wyobraźnia

Wyobraźnia czego? Jeżeli wiesz kto jest konkretnie bratem Nelyssy z forum depresja, to możesz napisać. Mnie się przedstawił jako Michał. 

Szczur twierdzi zaś że ma na imię Krzysztof, Łukasz. A cień wiatru nie potrafi powiedzieć jak ma naprawdę na imię.

Dla mnie jest po prostu bratem Nelyssy. To nie istotne jak ma na imię. To dziecko będzie wiedziało, że Jego Ojciec jest wyjątkowy.

W szpitalu podałam Jego dane i tyle na policji też. Jeżeli są zmienione to już nie mój problem. To zresztą jest nieistotne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Jeżeli wiesz kto jest konkretnie bratem Nelyssy z forum depresja, to możesz napisać. Mnie się przedstawił jako Michał. Szczur twierdzi zaś że ma na imię Krzysztof, Łukasz. A cień wiatru nie potrafi powiedzieć jak ma naprawdę na imię. Dla mnie jest po prostu bratem Nelyssy. To nie istotne jak ma na imię. To dziecko będzie wiedziało, że Jego Ojciec jest wyjątkowy. W szpitalu podałam Jego dane i tyle na policji też. Jeżeli są zmienione to już nie mój problem. To zresztą jest nieistotne. 

Alexi, mój poprzedni wpis (taki trochę żartobliwy) dotyczył tylko jednego konkretnego faktu – biologii. Dwóch mężczyzn razem nie może spłodzić dziecka, niezależnie od tego, jakie mają imiona i jaką historię im przypisujesz. To zwyczajnie fizycznie niemożliwe. Natomiast jeśli chodzi o osoby z tamtego forum, to ich nie znam i nie mam żadnej wiedzy na temat tego, kto jest kim – dlatego nie będę się w tej sprawie wypowiadał. Chodziło mi jedynie o to, żeby oddzielić to, co jest realne, od tego, co jest tylko wyobrażeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

: ) No teoretycznie nie, ale i różnych anomaliach można usłyszeć. Mnie nie chodziło o to, że oni razem te dzieci płodzą tylko to są ich dzieci, które przypisują cieniowi wiatru czy mojemu ukochanemu.

Może i to miłe nie jest, ale fakty są faktami. 

O ile te dzieci w ogóle istnieją

; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuujc temat dalej, Wasza wredność jest nadal dziecinie głupia jakieś pierdoły typu, że trzeba Willow płodność przedłużyć czy nie wiadomo komu. Mnie to nie obchodzi. Chore trolle pokroju Willow nie powinny mieć w ogóle dzieci. Co ona znowu ciążę planuje czy już w nią zaszła by jej nie zamknęli w więzieniu? Tam też można urodzić i nie prowokuj mnie głupimi zagrywkami w ciągu dnia. Gdyby cień czy ktokolwiek z nich Cię kochał to by nie siedział nade mną od 6 lat nawet jeśli Ty siedzisz razem z nimi. Zajął by Cię czymś przyjemniejszym. Poniżasz się i ośmieszasz przede mną. Jesteś za stara by taką dziecinadę odgrywać przede mną. Zresztą już to pokazałaś na tamtym forum, żaden punkt regulaminu nie został złamany i zostałam zbanowana by wskrzesić świat relica, który został zniszczony jak i reputacja tamtego forum. Bez sens, bez Liany, cienia, mnie, Wilczura, innych osób znaczących typu Wisienka, Comlicated, Gravi, to forum gówno znaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi