Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie taki cień wiatru moderator depresji, że nawet nie wiadomo raz o kogo chodzi, dwa czy prawdę wygaduje.

W każdym razie ostatnio wygaduje i na Twój temat i innych i na mój. 

Nie wierzyć łajzie w nic, jest na jakimś haju, odurza się lekami jest strollowany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale klimat wymyślili ja pie*dole, poniżanie przed forum, żeby nasrać i będą tak latać dla Mariusza i MartwegoDucha i srać. 

Masturbujcie się.

To są poniżeni w świecie relica.

Żeby Willow poniżająca się razem z bratem i dzieckiem przed Panem Szczurem, masturbująca się na siłę do typa w trondach by na złość zrobić Sowie_ wygrała. Fałszywy ryj wygrałaś i brzuch zflaczały, który z moich mięśni Ci trzeba przetrollować. Tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzuszek Cię zflaczały zabolał? Jesteś wstrętna 47 nie tylko na brzuchu, ciele a najbardziej w mózgu który dałaś sobie rozpie*dolić. Pokłoń się swoim gwałcicielą Acerą, Szczura, Twój MartwyDuch też do nich należy. 

Co mi będziecie płód na siłę wywoływać , dziecko zabijać? To jest poważne forum, gdy coś się stanie wszystko trafi gdzie trzeba. 

Siedz /cenzura/u i myśl, że to ważne jakie to ważne Acerze zesraj się, całe ciało wysraj dla Moniki która by Cię zamknęła zaraz do psychiatryka do więzienia za to, żryj jej smród bo lubisz, jej Willow Ikonki, niech Cię podniecają śmierdzace ku*wy. 

Ja ważę 40 kg i mam duszę dziecka, a przyjebanie w łapie lepsze niż chłop 200 kg. Uważaj lepiej. 

Wpuszcza w ludzi przed śmiercią strach tego Krzyśka polaczony z bratem Nelyssy. Dziadek tak mi zaświecił w maju umarł kilka miesięcy później. 

Chore /cenzura/, siedzą Kisza masturbują się i to gówno da. Bo ta chołotą z boku oni i tak mają swoje sprawy i nie myślą o nich. Ile już dziadków, wujków poumierało, zwierząt i Acera, Szczura nie wielbi za to nikt. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś mendą Martwy Duchu a Ty bracie Nelyssy, cieniu wiatru nie macie żadnej władzy. 

Wszystko zatruwa Szczur, Acer, i MartwyDuch a Wy takie ciołki zastraszone do masturbacji.

Gdy nadejdzie czas Konrada, pozdychacie w więzieniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dowiedziałam się jak cień wiatru pokazuje wszystko o czym pisze ośmiesza to forum i inne w moim mieście, okolicy jak i w Waszych w Polsce.

Żali się jaki on jest biedny jak Ci ku*wo nie wstyd przed forum depresja, Lianą, hawwa innymi. W wątku jak się czujesz Cię przyjaciele ocenili. 

Ludzie na wsiach w miastach w sklepach pokazują sobie te posty : ) 

Twierdzą że już cały świat mnie zna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj, że to Ty na rozkaz Szczura kłaniasz się przed płaszczącą przed Tobą 47, jej bratem i synkiem.

Ona Ci władzy żadnej nie da, nawet jak Ci milion dzieci z mojej płodności narodzi jest gównem z ryjem fałszywym.

Liczę się tylko ja. Liczy się tylko mądrość, inteligencją, odwaga i charyzma a Wy jej beze mnie nie posiadacie. Jesteście nikim, nawet nikt przez lata o Was nie wspomniał.

Liana to nie Willow Tylko ja i Liana to Twoja władza, cieniu wiatru. 

A najlepsze jest to, że zwrócił się z tym do starszych Pań, tzw. dewot najgorszych na wsiach i miastach.

To nie są WSZAWICE! Cieniu z wiatrów ; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteście gwałcicielami kolejną Noc przed pójściem do więzienia dręczycie mnie i ośmieszacie się przede mną. Nikogo nie obchodzi płodność cienia wiatru ani Patrycji, Paulinki czy Kamilki, Acera, Mariusza, Martwego Ducha ich dzieci ich życie i w ogóle a zwłaszcza mnie.

Wasze orgazmy, znaczą tyle co gówno. 

Nie obchodzi mnie co czują zwierzęta gdy je dręczycie, ale interesuje to sąd a do tego trzeba powiadomić obrońców praw zwierząt. To Wasze ostatnie dni. Poośmieszajcie się żyjcie w swojej chorobie jakie to ważne. Nic nie jest ważne co wymyślacie. Jesteście upośledzeni umysłowo, spragnieni prawdziwego seksu, którego nikt Wam nie da a i sami go sobie zabraniacie. Róbcie sobie wyścigi, zawody, rywalizacje o samochody , czołgi, helikoptery ja mam wszystko związane z Wami głęboko w nieswojej dupie, bo nawet swojej nie mogę mieć. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pie*dol trolli Acerze, i podkręcaj klimat z unizaniem przed forum, zwierzęta przed czubami, bo  przecież one rozumiały co im robicie. Mogły się bronić w futrze przed komputerem.

Masz tyle lat dziadzie razem z tym cieniem że już dawno zmądrzeć powinieneś. Mnie to gówno obchodzi. Obkręcasz ciała do góry nogami, wymuszasz, nie ma zawodów wyścigów, równych szans, dlatego że wszystko narzucasz. 

Tak jak ze szpitalem. Zjedz ptasie mleczka nie pal suszu ze sklepu, nie zapaliłam to na siłę wymyśliłeś młotek a potem wpuściłeś ten susz w papierosy. To jest nierówne. Bo ja byłam silnie uzależniona i się broniłam przed tym, nie paliłam przez wiele miesięcy. To potem nawet jeść normalne posiłki mi zabroniłeś. 

Żyj sobie dla chwały śmierdzących, karłowatych itd. Zabijaj niewinnych, pięknych, wartościowych i twierdz że to ja jestem nietolerancyjna bo ich tak nazywam. Ja nie jestem typem nieoceniającym, ja jestem urodzonym władcą i będę oceniać. 

Mogą sobie żyć oczywiście, ale jeżeli coś jest kaleki to jest i możesz to jedynie zmienić a nie tworzyć ze wszystkich świat kaleki.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co ten koleś wymyśla. Większość twierdzi, że to brat Nelyssy, ale brat Nelyssy, a "brat Nelyssy" . Może i tak jest patrząc na podobieństwo, ale 

Jeżeli to jedna osoba to co ma kilka żon, dzieci i udaje różne postaci? Ciekawe co ten Krzysiek11 ma do tegoe, czy to może też jest On.

Mnie się ujawnił jako starszy Pan brat Nelyssy ok 50 lat, a jako cień wiatru robi z siebie młodszego.

Podoba mi się tylko najbardziej w wokaliście Sonaty Arctici, poza tym nie ufam mu nie wierzę w nic. Już nawet jako Subaru mi zbrzydł, choć piękny jest. W postaci mentora relica też, ale nie potrafi Nim być. 

10 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ciekawe co ten koleś wymyśla. Większość twierdzi, że to brat Nelyssy, ale brat Nelyssy, a "brat Nelyssy" to inna osoba. Może i tak jest patrząc na podobieństwo, ale 

Jeżeli to jedna osoba to co ma kilka żon, dzieci i udaje różne postaci? Ciekawe co ten Krzysiek11 ma do tego, czy to może też jest On.

Mnie się ujawnił jako starszy Pan brat Nelyssy ok 50 lat, a jako cień wiatru robi z siebie młodszego.

Podoba mi się tylko najbardziej w wokaliście Sonaty Arctici, poza tym nie ufam mu nie wierzę w nic. Już nawet jako Subaru mi zbrzydł, choć piękny jest. W postaci mentora relica też, ale nie potrafi Nim być. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 16.10.2025 o 14:56, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Młodzież nie rozumie w czym żyje, jak im się dobrze w strollowanym gównie żyje, nie?

No przecież wiesz, że ze mną nie wygrasz. Mam na imię Aleksandra, tak dla pewności drogie Państwo. 

Brawo koleżanko za Natalie Zastepe.

Ma niepowtarzalny i przepiękny głos. Jeden z najciekawszych głosów w PL. Szkoda że nie ma chyba więcej hitów na miarę "za późno". 

Jest ten czarny soulowy vibe ❤️

Nie wiem czy znasz wykon tej piosenki z koncertu Debiuty w Opolu 2019?

Wrzucę link do całego koncertu i napisze w której minucie to leci, bo na YT jest w słabej jakości.

Jak dla mnie to był świetny live, dziwię się że tego wtedy nie wygrała.

Jest to jedyna osoba na którą kiedykolwiek wysłałam SMS w jakimkolwiek głosowaniu. 

Cudny głos. 

https://vod.tvp.pl/programy,88/opole-odcinki,274279/odcinek-151,S16E151,287506

Obczaj od 25 min. 30 sek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś oglądałam ten występ @mała_mi123, też mi się podoba Jej głos taki właśnie niepowtarzalny, silny, mocny zwłaszcza w młodym wieku. 

Ten utwór najbardziej mi się podoba, osobiście go odbieram to hukanie mnie się najbardziej podoba, niczym sowy ; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi