Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda się poprawiła więc pięknie, się raczej wybiorę nad to morze w piątek, do jutra czekam na odpowiedź potem Was zgłaszam te osoby, które wskazałam. Mam we wrześniu rozprawę ze Szczurem to musi być do tego czasu ustalone, bo nasza walka dotyczy czegoś innego konkretnie. A Wy odpowiadacie sami za siebie. On może o Was wspomnieć, opowiedzieć a ja Was zgłosić na przesłuchanie.

Mam wiedzieć o co chodzi z cieniem wiatru, bratem Nelyssy co On miesza teraz z Moonem czy MartwymDuchem i o co chodzi z Beatą i Lianą. Za mojej aktywności o ile to Ona sobie z dalekim pisała a Liana z cieniem i co to ma wszystko do mojego ukochanego. Bo ja już ze Szczurem walczę o brata Nelyssy i z żadnymi babami nie będę. On mi o żadnych kobietach nie mówił, powiedział że to wszystko bez znaczenia. Ale oni za Niego dyskutują.

A Ty Waldku o się swoją matką zajmij, bo ta ... to nie powinna Cię interesować. Ona stwierdziła, że Ty jesteś brzydki, ryży a Ty się będziesz spuszczał i ośmieszał. 

Ja tak nie uznałam, mnie się podobałeś ja lubię rudawych, sama jestem rudawa ale i tak się ośmieszyłeś. Szczur to Ci bajki wciska łby trolluje by mówili jak On chce a Wy z taką świadomością i tak we wszystko wierzycie. 

Wymyśla celowo że trzeba tak i tak bo inaczej Was coś poniża, wszystko na odwrót robi i go to bawi. Najlepiej być sobą. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cień wiatru to nie ogólnie nie znajdzie w kraju i na świecie żadnego dziecka bardziej podobnego do Niego niż ja, nawet swoje własne jeśli ma to nie są pewnie Jego. Inne czasy, w dobie Szczura nic nie jest prawdziwe. Ja jestem prawdą, cieniu wietrze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet tego nie czytajcie ci z tej grupy, na Facebook spadać do Justyny, to jest tylko dla moich odbiorców, mnie szanujacych. 

Którzy wiedzą z jakiego są środowiska jakie środowisko trzeba wspierać a nie błaznów, którzy gdzieś Was maja, tylko Wasze komendy w innych postaciach, mocno trollowanie wykonują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babie podstarzałej nogi młode wpuści, jak to wygląda. Tak naprawdę lepiej przyjąć swoje, zgodne z wiekiem. Beata wie, że mowa o Niej ale co nic sobie z tego nie robi, że w młodym wieku babcią się stała z młodymi nogami by ich rozśmieszała. 

Willow też kiepsko w tych nastolatkach wyglądała, z nią jest na odwrót średni wiek Jej uroku dodaje, ale poza Moniką. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co ja mam tu dla Was posty pochwały i podziwu pisać, że Wy jesteście lojalni nic o mnie nie powiecie? a kto Wam nie pozwala? Bo takie pierdoły z urojeniami to mnie gówno obchodzą szczerze mówiąc, jeżeli ktoś nie rozumie może tak myśleć, ale Wy wiecie więcej i co? Możecie pisać śmiało. Kiedyś pisaliście, zdjęcia pokazywaliście i teraz odważnych brak? To jest mój temat ja Was zapraszam, myślę, że inni się nie obraża jak tu coś wniesiecie ciekawego. 

Ja Ci nie chcę dokuczyć tylko nie wiem po co oni mi to pokazują i to na mnie, mnie to nie obchodzi. Mnie obchodzi czemu Ty się pchasz do mojego ukochanego na siłę, gdzie Szczur Cię trolluje sprawdza a Ty nie szanujesz Beato tego, że On jest tylko mój i był. To nie jest zwykły chłop tylko niezwykły, relic. Ja miałam relica wybrać i wybrałam Jego, Ty i tak wolisz cienia wiatru więc idź do Niego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przechodzę terror, jest miło na chwilę i Szczur przez resztę dnia robi mi na złość, przciąża organizm, nie daje mi odpocząć na chwilę, nie myśli o moim spokoju i dziecka. Naciska tylko na pęcherz i każe co chwilę się męczyć i w jakichś dziwnych postaciach mam sikać. To jest za bardzo męczące, bo ja nic z dnia nie mam tylko co chwilę sikanie. 

Do Jutra się nie dowiem to będę bardzo mściwa, ale to bardzo na tej komendzie. Lianę zapraszam, Beatę i cienia wiatru. Z konkretami, bo Wy wiecie o co chodzi i nikt mnie okłamywać nie będzie. Jak nie to będziecie się tłumaczyć ze słów, zachowań które Szczur opowiedział policji i przed Nią. Oni i tak mi prawdę przekażą, ale zrobicie sobie we mnie takiego wroga, że Wam nie dam już spokoju do końca życia. 

Możecie kogoś wysłać niech Was reprezentuje skoro sami napisać nie potraficie. 

Proste pytania o co chodzi z dziećmi ze ślubami i czego Wy chcecie od mojego ukochanego, kim Wy jesteście i w ogóle. 

No skoro tacy w rodzinni to trzeba było pamiętać o moich urodzinach.  To raz,a dwa miałam obiecywane od Was przez Szczura paczki do szpitala i nic nie dostałam.

Inna sprawa, że miałam tyle, że aż jeść tego nie mogłam, ale mogłam dostać coś innego. 

Tak się za moją krzywdę masturbowaliście i za śmierć kota.. on tak uważa. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko Acer o mnie dba najlepiej Tatko tu Som i Ojciec Comlicated. Cień wiatru wykorzystuje babcie. A ukochany się stara również ale sam to co On ma być blokowany przez Szczura cZy jakieś Beaty? a innym prezenty dla dziewczyn, żon, matek każe wybierać? 

Mogliście bawić się na forum z grać i rozmawiać to by nie było tematu a tak jest i będzie dopóki nie będę zadowolona. Proszę mi napisać prawdę o co tu chodzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy których wymieniłam podniesiecie konsekwencje za zabicie płodu, jeśli go zabije albo dziecko chore się urodzi. Szczura już trzęsie już mnie gwałci w Szymonach i innych bo czuję się poniżony. Bo miernotą jest zazdrosną o moje szczęście jak nikt. Że tylko on i jego fantazję o Szymonach, Mariuszach i innych chłoptasiach do których nic zupełnie nie czuję poza tym, że jak bracia dla mnie byli i On też. Ale on myśli że ja będę z Nim seks uprawiać bo tylko On dziecko uratuje. 

Ja kocham brata Nelyssy a brat Nelyssy jest już kaleką przez Niego na nowo. 

Zrób coś z Nim CIENIU WIATRU. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co Ty wiesz Beato, jak nie wiesz nic? W dziadkach do Ciebie o mnie opowiada, bo tak w zwód wszedł i mu Szczur nie daje inaczej, coś powtarza po kimś a cień gra przede mną teraz bezradnego,niewinnego. W inne czasy ich przesunął. Gdy cień był we mnie zakochany i trzęsie się po jednej stronie moja ciotka z wujem a po drugiej Ty kłócisz się o mnie Z Lianą. Tak to wygląda, ale przecież oni to widzą a Wy co rozumiecie z tego? Gówno bo ja też gówno rozumiem, tego się nie da zrozumieć.

Podobno mentor SadFrog zrozumiał, albo to też jakieś opowieść sprzed lat.

Ja żyję przeszłością w przyszłości, ale mnie interesuje teraźniejszość, bo ja mam z nimi konflikt prawny i szpitalny. 

Same podobno w ciaży byłyście w takim gównie i co? Ja jestem młodsza, bo nawet jeśli mam te 31 lat, to ja zostałam zatrzymana przez Niego w czasie oficjalnie w wieku 27 lat, a wtedy czułam się jak 19 latka, a mając lat 19 jak 16 latka. 

I ważę 41 kg , Wy z tego co wiem trochę więcej. 

Siedz Liano w Ojcu ważącym ok 100 kg czy przeszło w bracie podobnie, w jakichś larwach śmierdzących, sam brat Nelyssy cień wiatru Acer Szczur Moon ile oni ważą a włażą. Ja tego nie jestem w stanie poradzić, wszystko się rozlewa, ciagle mi mocz w brzuchu rozlewa, jakieś metabolizmy po całym ciele. To są świry a ja nie mam siły. Ja chcę jeść i żyć! 

Po co mi żywe organizmy kogoś we mnie jak ja mam różne swoje sprzed lat.

Jest ciepło na nowo ja się wody napić nie mogę bo mi cuchnące mordy podstawia i go to bawi i podnieca. Ja tak się męczę Z Nim od 3 lat i nikt nie potrafi nic z nimi zrobić. 

A teraz nawet w ciąży nie mam spokoju. 

On mówi, że Wy macie to wyjaśnić to da spokój a Wam mówi co innego by Was sprawdzać. No chyba skoro informacje się zgadzają to oczywiste że w tym uczestniczę wiem i nad czym Wy się tak Zastanawiacie aż Wam policja do domu wpadnie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi