Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda się poprawiła więc pięknie, się raczej wybiorę nad to morze w piątek, do jutra czekam na odpowiedź potem Was zgłaszam te osoby, które wskazałam. Mam we wrześniu rozprawę ze Szczurem to musi być do tego czasu ustalone, bo nasza walka dotyczy czegoś innego konkretnie. A Wy odpowiadacie sami za siebie. On może o Was wspomnieć, opowiedzieć a ja Was zgłosić na przesłuchanie.

Mam wiedzieć o co chodzi z cieniem wiatru, bratem Nelyssy co On miesza teraz z Moonem czy MartwymDuchem i o co chodzi z Beatą i Lianą. Za mojej aktywności o ile to Ona sobie z dalekim pisała a Liana z cieniem i co to ma wszystko do mojego ukochanego. Bo ja już ze Szczurem walczę o brata Nelyssy i z żadnymi babami nie będę. On mi o żadnych kobietach nie mówił, powiedział że to wszystko bez znaczenia. Ale oni za Niego dyskutują.

A Ty Waldku o się swoją matką zajmij, bo ta ... to nie powinna Cię interesować. Ona stwierdziła, że Ty jesteś brzydki, ryży a Ty się będziesz spuszczał i ośmieszał. 

Ja tak nie uznałam, mnie się podobałeś ja lubię rudawych, sama jestem rudawa ale i tak się ośmieszyłeś. Szczur to Ci bajki wciska łby trolluje by mówili jak On chce a Wy z taką świadomością i tak we wszystko wierzycie. 

Wymyśla celowo że trzeba tak i tak bo inaczej Was coś poniża, wszystko na odwrót robi i go to bawi. Najlepiej być sobą. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cień wiatru to nie ogólnie nie znajdzie w kraju i na świecie żadnego dziecka bardziej podobnego do Niego niż ja, nawet swoje własne jeśli ma to nie są pewnie Jego. Inne czasy, w dobie Szczura nic nie jest prawdziwe. Ja jestem prawdą, cieniu wietrze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet tego nie czytajcie ci z tej grupy, na Facebook spadać do Justyny, to jest tylko dla moich odbiorców, mnie szanujacych. 

Którzy wiedzą z jakiego są środowiska jakie środowisko trzeba wspierać a nie błaznów, którzy gdzieś Was maja, tylko Wasze komendy w innych postaciach, mocno trollowanie wykonują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babie podstarzałej nogi młode wpuści, jak to wygląda. Tak naprawdę lepiej przyjąć swoje, zgodne z wiekiem. Beata wie, że mowa o Niej ale co nic sobie z tego nie robi, że w młodym wieku babcią się stała z młodymi nogami by ich rozśmieszała. 

Willow też kiepsko w tych nastolatkach wyglądała, z nią jest na odwrót średni wiek Jej uroku dodaje, ale poza Moniką. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co ja mam tu dla Was posty pochwały i podziwu pisać, że Wy jesteście lojalni nic o mnie nie powiecie? a kto Wam nie pozwala? Bo takie pierdoły z urojeniami to mnie gówno obchodzą szczerze mówiąc, jeżeli ktoś nie rozumie może tak myśleć, ale Wy wiecie więcej i co? Możecie pisać śmiało. Kiedyś pisaliście, zdjęcia pokazywaliście i teraz odważnych brak? To jest mój temat ja Was zapraszam, myślę, że inni się nie obraża jak tu coś wniesiecie ciekawego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi