Skocz do zawartości
Nerwica.com

Leki wszystkie psychotropowe

Małgorzata999997

Rekomendowane odpowiedzi

Abilify hydroksyzyna ranofren perazin relanium orizon czy ktoś z was zna te leki i brał je? Niekiedy lekarze testują leki na nas. Np. podają w szpitalu i nie patrzą co robią. Ktoś nerwowy bach zastrzyk z relanium a jak nie to od razu schizofrenia nie umiał stawiać diagnoz. Co z tym myślicie jakie macie doświadczenia z szpitalem co wam zrobili. Niektórzy nie liczą się z ludźmi tylko od razu bach zastrzyk. Pogięło pręt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam kiedyś leczona na schizofrenię w szpitalu dużymi dawkami neuroleptyków. Nigdy  nie miałam objawów wytwórczych. Zawsze miałam depresję lękową Po 3 tyg. tej masakry moi rodzice poszli do dyrektorki tego szpitala, ona wzięła mnie na swój oddział, opiepr..ła tego poprzedniego lekarza i dała mi lek na depresję. I potem przez 2 lata czułam się w miarę ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, lorana napisał(a):

Byłam kiedyś leczona na schizofrenię w szpitalu dużymi dawkami neuroleptyków. Nigdy  nie miałam objawów wytwórczych. Zawsze miałam depresję lękową Po 3 tyg. tej masakry moi rodzice poszli do dyrektorki tego szpitala, ona wzięła mnie na swój oddział, opiepr..ła tego poprzedniego lekarza i dała mi lek na depresję. I potem przez 2 lata czułam się w miarę ok.

A co brałaś na depresję zastrzyki czy co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi