Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wezwania do wojska 2025 kat A a pozniejsza choroba depresja?

newuser999

Rekomendowane odpowiedzi

@Grouchy Smurf mąż jest jeszcze z tego rocznika, że robił przymusowo wojsko, tylko że wtedy wybrał służbę w policji. Ma prawko kat. C, tylko że chyba już wygasła jego ważność. Do tego jest inżynierem po informatyce i ma licencję na drony. Więc czysto hipotetycznie można by go uznać za przydatnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi kilkanaście lat temu pomimo stwierdzenia zaburzeń osobowości nadali kategorię A. Jednak jak później się zreflektowałem i chciałem powołać się okazało się, że ten paragraf mi to uniemożliwia. Innymi słowy jestem zdolny do służby w przypadku gdy państwo się o mnie upomni, ale w czasie P już nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, MadGregor napisał(a):

Mi kilkanaście lat temu pomimo stwierdzenia zaburzeń osobowości nadali kategorię A. Jednak jak później się zreflektowałem i chciałem powołać się okazało się, że ten paragraf mi to uniemożliwia. Innymi słowy jestem zdolny do służby w przypadku gdy państwo się o mnie upomni, ale w czasie P już nie.

Bo jednak zaburzenia osobowości to część osobowości, choć pewnie są też takie co równie uniemożliwiają służbę co choroby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi